Lucy, palo mi je sad napamet, jel prvi pregled uključuje još nešto osim ultrazvuka?
Nastojim se ponašati normalno, ali smanjila sam malo tempo. Najviše mi fali planinarenje i teretana, fizički se osjećam kao da me ništa ne sprječava, ali su mi to poslije aspiracije izričito zabranili🤣 šta je i logično🤣
Ajme blago ti se što si ovo sve već prošla i uživaš doma s bebačem🥰🥰
Prvi pregled je bio kratak, utvrdio je da je plod u maternici i da kuca srce, dobila sljedeci termin za 4 tj i da razmislim o prenatalnim testovima. U Cita ti preferiraju Nifty. Kao kad pređes taj 9.tt si na konju sto bi se reklo. Meni je trudnoca isto bila teski stres i neizvjesnost jer sam se bojala gubitka i jedva sam cekala rodit da ga uzmem u ruke i da slazem se da mi se sad blago 😄🥰
Trebala bi se pripazit u pocetku, odrzaji kondiciju setnjama i plivanjem u cistom moru sad dok su vrucine. Pa kad dodes u sigurnije tjedne ako bude sve ok vidi s ginom sta on kaze, ako ne teretana onda mozes upisat neke treninge za trudnice. Planinarenje priko lita po ovoj žegi i to trudna definitivno ne 🤣 Vidit ces kako ces se osjecat pa prema tome ces ocijenit sta mozes, ali ja bi ti se pripazila u trudnoci jer nikad ne znas sta moze bit, da ti se skrati grlic, prijevremeno otvaranje... nemoj se kockat s tim, nego lipo mazi svoj trbuscic i kad rodis vrati se polako u svoje rutine i hobije 😊 Inace i mi volimo planine, planiramo kupit nosiljku pa od jeseni krecemo s bebom u avanture 🥰
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Donna , sad mi je proradija mozak da mozda mislis hoce li te vagat, mjerit tlak i uzet urin na prvom pregledu? Prvi pregled radi samo vaginalno uzv da se potvrdi trudnoca. Briseve i papu sam radila prije postupka pa ne treba u trudnoci. S 10tt mi je otvorena trudnicka i od tada ti krenu provjeravat urin, tlak i kilazu.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Super, hvala ti puno na svim informacijama🥰 Nadam se da će sve biti u redu do uzv☺️ znači tada se ustvari radi samo uzv da se potvrdi trudnoća. Uletila sam u ovo sve ko muva bez glave pa nemam pojma šta ni kako🤣 mogla bi pitati ako bude sve ok možda da se meni ipak ponovi papa i brisevi jer sam ih zadnji put radila prije 10 mjeseci, dr me nije tražio novije nalaze prije postupka.
Super za nosiljku za planinarenje, baš ću te se sjetiti tada da čujem kakva su vam iskustva jer smo i mi razmišljali o tome. Doduše daleko smo još od toga😅
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Veliki pozdrav svima! Ima li netko trenutno u Turskoj možda, a da se vraća ponedjeljak ili utorak? Trebalo bi ponijeti lijekove iz Turske (progesteron).Nije me dugo bilo, ali vidim da ima novih trudnica i mama pa svima čestitam! 💐🥰💝
Svima koji su u borbi želim puno sreće i snage🍀
Mi uskoro idemo opet u Istanbul pa se javim s novostima 🤞
Veliki pozdrav svima! Ima li netko trenutno u Turskoj možda, a da se vraća ponedjeljak ili utorak? Trebalo bi ponijeti lijekove iz Turske (progesteron).Nije me dugo bilo, ali vidim da ima novih trudnica i mama pa svima čestitam! 💐🥰💝
Zdravo, nisam u Turskoj, ali možda može i informacija da pomogne 😊 Meni je Sulejman rekao da pijem Progestan koji sam uzela tamo, rekao mi je da kupim 5 kutija, a ako bude potrebe da se nastavi sa korišćenjem da slobodno mogu uzeti Utrogestan, ne znam da li se i u Hrvatskoj prodaje pod tim nazivom. Rekao mi je da je to isto
Verujem, puno ti hvala na informaciji! Pitam u ime cure iz Srbije koja nije na ovom forumu, a hitno joj treba lijek da nastavi s terapijom. Ona bi htjela nastaviti s progesteronom kakav je dobila tamo od doktora, ali svakako je i ova informacija korisna, za slučaj da ne uspije dobiti lijekove iz Turske.
Puno hvala 💝🤗
Lucy ♥️ i ja se veselim UZV🎉😘uživaj sa svojim bebulincem🩵💙
Donna čekamo zajedno, baš se veselim❤️☺️ držim 🤞🏻 i da ti se TSH brzo spusti☺️😘
Donna, Lucy dragi i ja isto obožavamo boravak u prirodi i planinarenje i isto smo već pričali kako ćemo si nabaviti nosiljku jednog dana🤭💪🏻🥰
Mimi pozdrav i puno sreće želim, nadam se da ćeš donijeti lijepe vijesti 🍀💪🏻❤️😘
Puse svima❤️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Ja sam koristila progesteron,i u RH sam nastavila s Utrogestanom,doslovno su isti 😉
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
Da se i ja malo javim.Vidim da ste mi sve ili u iščekivanju ili u veselju,sve vas pratim svakako.
Nadam se da ste mi sve dobro,kao i bebice,i da uživate kako u moru,tako i prirodi i ostalim mjestima 😉
Kod mene sve po starom,ja se nadam skorom odlasku u državnu firmu,uključila se vatrogascima,ekipa je super i tako,ali i planove za odmor na moru kujemo na veliko i tako,a što se tiče bebice,plan je da pređem na drugi posao,položim državi i onda pravac Prag jer tada će bit manje stresa,bit ću aktivnija u teretani i tako.
Na svoju ruku sam još krajem ožujka prestala s Euthytoxom da mogu izvaditi sada nalaze na čisto,jer ih je ginićka dala bez mišljenja endokrinologa.
Kod muža je sve okej,još malo pa i on ide vaditi svoje nalaze radi kontrole,a idući tjedan kreće sa mnom u teretanu.
Što se nas oboje tiče,živimo,uživamo sada,posvećeni jedno drugome,potpora smo,i malo smo smanjili priču o bebi da možemo se malo opustiti.
Evo nam i ljetnog vremena,valja malo živnuti. 🥰
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
Leona89 hvala ti! Javit ću sve dojmove i detaljno opisati iskustvo, kao i prošli put. Vidim da ima novih cura koje zanima Turska, pa možda nekome moje iskustvo isto pomogne, kao što su meni pomogla sva dosadašnja iskustva s ovog foruma. Čuvaj se 💕💕💕💕
IvonaSi2509 hvala ti na info, proslijedila sam! Lijepo je čuti da ste se posložili i imate planove za dalje, želim vam sreću i mir da sve bude kako treba 🍀💝
Svima ovdje veliki pozdrav, čuvajte se i ostanite jaki!🍀❤️🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji