Veliki pozdrav svima! Ima li netko trenutno u Turskoj možda, a da se vraća ponedjeljak ili utorak? Trebalo bi ponijeti lijekove iz Turske (progesteron).
Nije me dugo bilo, ali vidim da ima novih trudnica i mama pa svima čestitam! 💐🥰💝
Svima koji su u borbi želim puno sreće i snage🍀
Mi uskoro idemo opet u Istanbul pa se javim s novostima 🤞
Veliki pozdrav svima! Ima li netko trenutno u Turskoj možda, a da se vraća ponedjeljak ili utorak? Trebalo bi ponijeti lijekove iz Turske (progesteron).
Nije me dugo bilo, ali vidim da ima novih trudnica i mama pa svima čestitam! 💐🥰💝
Zdravo, nisam u Turskoj, ali možda može i informacija da pomogne 😊 Meni je Sulejman rekao da pijem Progestan koji sam uzela tamo, rekao mi je da kupim 5 kutija, a ako bude potrebe da se nastavi sa korišćenjem da slobodno mogu uzeti Utrogestan, ne znam da li se i u Hrvatskoj prodaje pod tim nazivom. Rekao mi je da je to isto
Verujem, puno ti hvala na informaciji! Pitam u ime cure iz Srbije koja nije na ovom forumu, a hitno joj treba lijek da nastavi s terapijom. Ona bi htjela nastaviti s progesteronom kakav je dobila tamo od doktora, ali svakako je i ova informacija korisna, za slučaj da ne uspije dobiti lijekove iz Turske.
Puno hvala 💝🤗
Lucy ♥️ i ja se veselim UZV🎉😘uživaj sa svojim bebulincem🩵💙
Donna čekamo zajedno, baš se veselim❤️☺️ držim 🤞🏻 i da ti se TSH brzo spusti☺️😘
Donna, Lucy dragi i ja isto obožavamo boravak u prirodi i planinarenje i isto smo već pričali kako ćemo si nabaviti nosiljku jednog dana🤭💪🏻🥰
Mimi pozdrav i puno sreće želim, nadam se da ćeš donijeti lijepe vijesti 🍀💪🏻❤️😘
Puse svima❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Ja sam koristila progesteron,i u RH sam nastavila s Utrogestanom,doslovno su isti 😉
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Da se i ja malo javim.Vidim da ste mi sve ili u iščekivanju ili u veselju,sve vas pratim svakako.
Nadam se da ste mi sve dobro,kao i bebice,i da uživate kako u moru,tako i prirodi i ostalim mjestima 😉
Kod mene sve po starom,ja se nadam skorom odlasku u državnu firmu,uključila se vatrogascima,ekipa je super i tako,ali i planove za odmor na moru kujemo na veliko i tako,a što se tiče bebice,plan je da pređem na drugi posao,položim državi i onda pravac Prag jer tada će bit manje stresa,bit ću aktivnija u teretani i tako.
Na svoju ruku sam još krajem ožujka prestala s Euthytoxom da mogu izvaditi sada nalaze na čisto,jer ih je ginićka dala bez mišljenja endokrinologa.
Kod muža je sve okej,još malo pa i on ide vaditi svoje nalaze radi kontrole,a idući tjedan kreće sa mnom u teretanu.
Što se nas oboje tiče,živimo,uživamo sada,posvećeni jedno drugome,potpora smo,i malo smo smanjili priču o bebi da možemo se malo opustiti.
Evo nam i ljetnog vremena,valja malo živnuti. 🥰
👨🏻💼-30| XXY 🧬
08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Leona89 hvala ti! Javit ću sve dojmove i detaljno opisati iskustvo, kao i prošli put. Vidim da ima novih cura koje zanima Turska, pa možda nekome moje iskustvo isto pomogne, kao što su meni pomogla sva dosadašnja iskustva s ovog foruma. Čuvaj se 💕💕💕💕
IvonaSi2509 hvala ti na info, proslijedila sam! Lijepo je čuti da ste se posložili i imate planove za dalje, želim vam sreću i mir da sve bude kako treba 🍀💝
Svima ovdje veliki pozdrav, čuvajte se i ostanite jaki!🍀❤️🍀
Leona89hvala ti! Javit ću sve dojmove i detaljno opisati iskustvo, kao i prošli put. Vidim da ima novih cura koje zanima Turska, pa možda nekome moje iskustvo isto pomogne, kao što su meni pomogla sva dosadašnja iskustva s ovog foruma. Čuvaj se 💕💕💕💕
IvonaSi2509hvala ti na info, proslijedila sam! Lijepo je čuti da ste se posložili i imate planove za dalje, želim vam sreću i mir da sve bude kako treba 🍀💝
Svima ovdje veliki pozdrav, čuvajte se i ostanite jaki!🍀❤️🍀
Mimi jel to Aleksandra možda pitala?Aktivna sam na ringeraja pa sam vidjela pitanje 🥰
👨🏻💼-30| XXY 🧬
08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
IvonaSi2509 da. Uspjela je stupiti u kontakt s nekim ljudima koji su voljni pomoći, nadam se da će uspjeti.
IvonaSi2509da. Uspjela je stupiti u kontakt s nekim ljudima koji su voljni pomoći, nadam se da će uspjeti.
Nju sam ja uživo upoznala pred klinikom u Istanbulu kad smo išli s pregleda od Suleymana,ostavila mi je broj,i znamo se čuti,međutim,nije mi na zadnju poruku odgovorila.Daj reci mi kako su njih dvoje?Dokle su stigli? ❤️❤️❤️
👨🏻💼-30| XXY 🧬
08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji