Lola draga hvala ti na odgovoru. Zakasnila sam, jer naravno pametna Jelena se ne zna snaći pa odmah poslati recept, slala sam ginekologici jel ide na recept pa mi je rekla da nejde, nisam se sjetila pitati za bijeli recept. Probat će mi sutra Jelena nabaviti recept, moram ju zvati sutra. Bez brige zvala sam maloprije ljekarnu, dat će mi Prolutex bez recepta, neka ga naknadno pošaljem ili donesem kad ću dolaziti po drugu kutiju. Vidjet ću s curama sa potpomognute jel mi se više isplati potegnuti do Mađarske po to. U Filipoviću je kutija sa 7 ampula za keš 68.54€.
Odlicno, filipovic ljekarne su zakon ❣️ ja u zd ih nemam al bi me svaki put spasili a frendice bi mi otisle
I donosile jer su iz zg.. da , ne ide na teret hzzo ali treba taj bijeli recept . Pfffff ja sam placala 83€ kutiju u zadru i biogradu 🫣 u madjarskoj se isplati da jer je dosta manja cijena 🤗
Nove cure zao mi je za dijagnozu ali ovdje ima puno razlicitih iskustava i lijepih i pozitivnih prica, sretno svima 🫶🏻🙌🏻
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lucy neću si nabijati stres niti ići na hitnu čekati satima. Progesteron mi je graničan, nije nizak. Crtica na testiću lijepo tamni, vadila sam ga u utorak. Do sutra se neće ništa dogoditi. Stres je najgora stvar, tako da se neću živcirati, misliti ću pozitivno i moliti Boga da mrvica ostane baš tu gdje joj je lijepo, kod mame u trbuhu🥰🥰🥰🥰🍀🍀🍀🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️♥️♥️
Lola zaboravila sam napisati da sam iz Zagreba. Onda ja super prolazim u Zagrebu. Vidjet ću u ponedjeljak kad opet izvadim progesteron kakav je, pa ako ću morati pikati do 12tt otići ćemo do Mađarske, mislim i ja da je puno jeftiniji tamo🙏🏻🍀♥️🤞🏻😘hvala
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Curke.. ja sad gledam svoj nalaz i ja ne kuzim jel meni i pai 4g/5g pozitivan aki iko kuzi?
https://ibb.co/sF3HpWb
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola ja imam isto takav PAI i meni su rekli da je to blaga trombofilija i pijem samo andol svaki dan. Veci problem je ovaj mthfr koliko znam po pricama, jesu tebi dali heparin u postupku ili ne?
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Lola ja imam isto takav PAI i meni su rekli da je to blaga trombofilija i pijem samo andol svaki dan. Veci problem je ovaj mthfr koliko znam po pricama, jesu tebi dali heparin u postupku ili ne?
Ma nista mi nisu dali :( ali meni vode kaonda imam samo
Mthfr ali jel tako da po nalazu imam i taj pai? Citala sam
I ja sad dosta pogotovo mthfr homozygot da je zafrkan i bojim se da su nas bas sjebali i da je trebalo ic s heparinom evo bas sam tuzna i razocarana moglo je sve bir ok 😢😢
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Lola, ja isto imam mthfr (ne sjecam se napamet jeli homo ili heterozigot) i pai mutaciju istu kao i ti. Meni su iz praga dali clexane tablete (posebno sam ih napomenula za te mutacije jer su mi u obitelji prisutna oboljenja). Tako da te tablete moram pocet piti odmah sa stimulacijom, pretpostavljam da su kod tebe zakljucili da nije jaka mutacija :/
Leona, jesi uspjela sve rijesiti? Testici su ti divotica❤️❤️❤️
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Svakako trazi za iduci put, ova tableta pripada heparinima
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Hvala draga Lotta.. ma uzas bas sam jako jako ljuta na njih, napominjala sam par puta i niko nista, sto je najgore meni npr trombociti kad vadim krv su ili na visoj granici iki je znaju cak i prijeci 😔 meni je seka nedavbo operirala vene i dibila tromb, s drugim necakom je rodila dva mjeseca prije jer je prokrvarila (kako sam homozygot znaci naslijedjeni od oba rodutelja dakle svi to imamo) glupa sam sto
Sam im tako vjerovala evo.. ne bi da oni to iz svog dzepa sta placaju pa da mi nisu mogli uvesti. Postoje i tablete?? Ja sam znala samo za inekcije clexane. Ma jojjjj ljuta sam i na sebe sto nisam se bolje izborila al eto sad je gotovo.. uglavnom meni niko nije ni rekao i za pai da imam ja sam to tek sinoc skuzila
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Joj Lola oprosti, u brzini sam napisala tablete, nisu tablete nego injekcije. Od tableta sam dobila Prendison (Decortin).
Nadam se da je ta trombofilija bila uzrok ova dva neuspjesna puta, sto bi onda znacilo da si pametnija za iduci put i da ce sigurno biti puno vise srece, gledaj to tako, nekako da sama sebe tjesis... Ako ti je seka to sve imala definitivno spadas u rizicnu skupinu, bar mi se cini, tako da to je nesto na sto bas treba obratit pozornost 🤞🤞
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Evo vam i danas nešto lijepo da gledate🙈♥️🥰
10dpt https://ibb.co/s6j1wNk jučer
11dpt https://ibb.co/x5M4RH8 danas
Lotta jesam, kupila sam kutiju Prolutexa danas i piknula se prvi put🥰jesi već dobila stimulacijski protokol od njih? ☺️ Sretnooo 🍀 🤞🏻 ❤️
Lola baš mi je žao što nisu obratili pozornost na to. Ako ćeš ići opet kod njih definitivno nemoj pristati na postupak bez heparina. Ako ideš negdje drugdje isto tako. Da li si išla kod hematologa zbog tih mutacija? Možda ne bi bilo loše da odeš i napomeneš što se desilo pa da vidiš može li ti on napisati preporuku za heparin. Sljedeći će biti dobitan 🍀🍀🤞🏻❤️🫂
Cure jel koja od vas čula za DOPUST TRUDNE RADNICE? To mi je ginekologica predložila da probam dobiti...
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji