Bravo Leona, ti to rjesavas brzinom munje⚡😎 imam ja svoj protokol jos od ozujka, ako se sjecas da smo zajedno trebale biti u ovom postupku 😊 tako da ga nece mijenjati, bar ne jos...
Za taj dopust nisam cula, evo sad prvi put. Vjerojatno dosta toga ovisi o tome gdje radis i koliko su fleksibilni s tim dopustima🤷
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Lola ja sam se isto tako grizla jer sam tek nakon dva neuspjesna pokusaja trazila nalaze za trombofiliju, ne kazem da je to mozda bio uzrok (vjv nije), ali svejedno me nerviralo to sto su mi stalno ponavljali da sam mlada i da je sve okej, a zapravo ne znas dok ne izvadis sve zivo i obavis sve pretrage.
Leona jel taj dopust ono kad ti npr poslodavac ne moze omoguciti rad od doma pa dobijes 100% placene komplikacije? To sam cula da npr medicinske sestre mogu traziti, ili tako neki fizicki poslovi koji se jednostavno ne mogu obavljati u trudnoci. Znam da se salje na nekakvu komisiju. Ako na to mislis..
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Curke.. ja sad gledam svoj nalaz i ja ne kuzim jel meni i pai 4g/5g pozitivan aki iko kuzi?
https://ibb.co/sF3HpWb
Ja ti se ne kuzim, evo ti moj nalaz za usporedbu za koji su mi svi rekli da mi ne triba heparin. Uz Andol 100 sam uredno iznila trudnocu. https://ibb.co/dPRzDCf
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Evo vam i danas nešto lijepo da gledate🙈♥️🥰
10dpt https://ibb.co/s6j1wNk jučer
11dpt https://ibb.co/x5M4RH8 danasLotta jesam, kupila sam kutiju Prolutexa danas i piknula se prvi put🥰jesi već dobila stimulacijski protokol od njih? ☺️ Sretnooo 🍀 🤞🏻 ❤️
Lola baš mi je žao što nisu obratili pozornost na to. Ako ćeš ići opet kod njih definitivno nemoj pristati na postupak bez heparina. Ako ideš negdje drugdje isto tako. Da li si išla kod hematologa zbog tih mutacija? Možda ne bi bilo loše da odeš i napomeneš što se desilo pa da vidiš može li ti on napisati preporuku za heparin. Sljedeći će biti dobitan 🍀🍀🤞🏻❤️🫂
Cure jel koja od vas čula za DOPUST TRUDNE RADNICE? To mi je ginekologica predložila da probam dobiti…
Test predivan! Kako se osijecas po pitanju trudnickih simptoma? 🤗
Ja sam jednom naisla na forumu gdje je jedna bolnicka med. sestra uspjela izborit placeni dopust jer joj poslodavac nije mogao omogucit uvjete rada primjerene trudnici. Tad sam vec bila na komplikacijama, kasno sam naletila na tu informaciju i nazalost da ne pokvarim prosjek za porodiljni nisam mogla nista poduzet. Zalosno je da trudnica koja ima teze uvjete rada na poslu mora spast na tu crkavicu od komplikacija onda kad ti najvise novci trebaju i da je to normalno kao, javna tajna da se tako zdrave trudnice spakuju kuci na minimalna primanja. Svaka cast tvojoj ginek sto ti je to rekla! Ja sam s bolovanja zbog mpo ne misleci presla na komplikacije odmah s uzv potvrdenom trudnocom i sad me kopka sto mi prijeti da mi propadne cijeli godisnji od 2023., 30 radnih dana koje moram iskoristit do kraja 12.mj ove godine. Bila sam se raspitivala, a ovih dana se mislim bas ozbiljno pozabavit s tim da mi omoguce da ga iskoristim izmedu rodiljnog i roditeljskog dopusta. Najvise mi znaci zbog malca da prolongiram sto kasniji povratak na posao.
Kad bi mi bar to upalilo 🙏🙏🙏🙏
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lucy ne znam gdje radis, ali po meni bi tako izmedu rodiljnog i roditeljskog bilo logicno da iskoristis godisnji, zasto propustiti nesto sto ti zakonski pripada. Dobro si rekla, zakinu nas za sve, naknada za komplikacije je sramota. A nakon roditeljskog opet imas novi godisnji i tako produzis. Ja kad sam radila na zamjenama u skoli, bilo je zena koje su se vracale za svake praznike s porodiljnog pa opet otvarale, dakle za tjedan dana, pa opet preko ljeta i slicno. I tako bi produzile za pola godine ako ne i vise.
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Cestitam trudnice, bas je lijepo vidjeti jos uspjesnih azoo 🥰🥰
Mi idemo u 9.mj u Istanbul, za sada samo vidjet kakvo je stanje nakon microtese pa ako nesto nadu, vidjet cemo kada cemo tocno ici po spermice, mislim da bi kroz iducu godinu da si doma sredimo jos neke stvari.
Mislim da se kvaliteta spermica ne mijenja ako ih prebacimo odmah ili nakon tipa 6 mj?
Verujem drzim fige, kada se vracate u Istanbul? Koliko ste bili tamo? Jel nam tjedan dana dovoljno za oporavak nakon micro tese?
Cestitam trudnice, bas je lijepo vidjeti jos uspjesnih azoo 🥰🥰
Mi idemo u 9.mj u Istanbul, za sada samo vidjet kakvo je stanje nakon microtese pa ako nesto nadu, vidjet cemo kada cemo tocno ici po spermice, mislim da bi kroz iducu godinu da si doma sredimo jos neke stvari.
Mislim da se kvaliteta spermica ne mijenja ako ih prebacimo odmah ili nakon tipa 6 mj?
Verujem drzim fige, kada se vracate u Istanbul? Koliko ste bili tamo? Jel nam tjedan dana dovoljno za oporavak nakon micro tese?
Mi smo bili na transverz sad u maju i sad čekamo da odradim betu 😊
Što se tiče MicroTese, suprugu je u sredu odradjena, a u petak smo otišli kući, tako da se odmah možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. Naravno, suprug se pripazio, nije podizao ništa teško i bez većeg fizičkog napora, ali drugih prepreka nema, možete se odmah vratiti kući, moj muž se vratio i poslu. Nakon nekih nedelju dana konci su mu sami otpali i to je bilo to. Dobiće antibiotike od Emrea, njih treba da pije nekih nedelju do 10 dana i to je to
Jedva cekam da javis prvi nalaz 🥳
Ok, zvuci odlicno, nista strasno..I mislili smo doci na tjedan dana, to je taman onda.
Jedva cekam da javis prvi nalaz 🥳
Ok, zvuci odlicno, nista strasno..I mislili smo doci na tjedan dana, to je taman onda.
Reći će Vam on svakako, ali ako planirate da idete samo za MicroTese bez aspiracije tvojih jajnih ćelija nedelju dana je sasvim dovoljno.
I ja jedva čekam da odradim betu, nisam htela da radim testiće, je bi to meni baš bio stres 🤦♀️ ovako se trudim da ne razmišljam o tome, skrećem misli svakodnevnim aktivnostima. Nemam čak ni nekih simptoma, grudi me samo baš bole i bukvalno od drugog dana transfera imam grčeve nalik menstrualnim. Obećala sam sebi da neću ništa guglati ni o simptomima da ne bih stvarala svakakve scenarije u glavi 😂
Leona me izaziva sa njenim testovima da i ja uradim neki, ali mi je rečeno da betu izvadim 10.dan što bi trebalo biti danas, ali obzirom da je nedelja, nemam je gde izvaditi, pa ću sutra
Leona, testići su predivni i predviđam jednog lijepog dečka! 😜😁🥰
Verujem, evo i ja te izazivam da nam danas pošalješ sliku svog pozitivnog testa?! 😃😃
.
Puse svima ❤️
PixelPro, nadam se da ste vas troje dobro i da je sa ženom sve u redu i da se skroz oporavila😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji