AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srculence3
    16. Studeni 2022. 08:50

Jutro cure, kod nas ništa novog. Malo me taj inhibin B izbacio iz tračnica, ali realno uz cijelu situaciju ni ne može biti bolji. Pošto vidim da ga skoro nitko nije radio, ja ću ga zanemariti taj podatak u svojoj glavi😂 
    Tratinčice sretno danas, javljaj sve🥰🥰💖🤞
    Pošto smo 19.12. u Zagrebu planiram ga naručiti na spermogram, pa ako se daj bože nešto nađe da se zamrzne. Imate li preporuku gdje? Ljubim vas sve ❤❤❤❤💋

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lola1
    16. Studeni 2022. 14:11

Hej cure.. i ja se slabije javljam jer nemamo bas nista novog.. jos nalaze sa rebra cekamo i evo imam osjecaj da ce opet citava godina proc dok dodjemo do m tese :( tratincice sretno danas, javi nam se nakon pregleda :) sto se spermiograma tice, mi smo ga radili u poliklinici ivf i cinili su se dosta detaljni zaista preko sat vremena su trazili al opet neko kaze da je npr u repromedu najbolji biolog.. i mi planiramo kroz 12i mozda do repromeda za s gram

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Tratinčica123
    16. Studeni 2022. 19:57

Hej žene, evo mi gotovi..😁😋
    Ovako.. u kratkim crtama.. 
    1.Doktor je odličan, divan, pazljiv i suosjećajan!
    2. Kod muža je uzrok ovog svega definitivno kemoterapija i to je primao najjaču koja je vjerojatno trajno oštetila sve moguće u testisima.
    3. Doktor je rekao da inače daje šansu 50%, nama se usudi reći samo 5-10%. 
    4. Dao nam je uputnice za sve pretrage za MicroTese.
    ( rekao je da tese nema smisla)
    5. Lista čekanja kad skupimo nalaze je 2 mjeseca.
    6. Planiramo to sve obaviti kroz 2 tjedna jer od muža mama radi u bolnici pa ćemo pokušat ubrzati.
    7. Kad to skupimo, pošaljemo mu na e mail i onda nas stavlja na listu, kaže neka 2 mjeseca. 
    8. Ako nešto nađe, kaže da jako teško, odmah će to zamrznuti i ulazimo u postupak... 🙈😋

Ne znam što da vam kažem, sretno smo jer smo napokon saznali sve o našoj situaciji,  a opet 5-10% je stvarno slabo.. mi ćemo biti optimistični, ali evo.. potrebno je da se sve još malo slegne.. 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Srculence3
    16. Studeni 2022. 21:09

Lola hvala ti na odgovoru, nekako moj prvi izbor bi bio Repromed, jako puno sam pohvala čula za njih. Ja još cekam mikrodelencije vađene u Zadru 29.09.
    Tratinčice draga, ako pričamo o postotcima nama je doktorica prije m-tese rekla 100%. Točno tim riječima, da nam je šansa 100%. I na kraju nije našla baš ništa.  Toliko o postotcima🤷‍♀️

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lola1
    17. Studeni 2022. 08:11

Da iz Zadra salju na rebro tako i mi to cekamo isto :/ a mi smo tek u 10om vadili ko zna kad ce to doc ma evo bas me frustrira to sve polako jer kazem svi drugi nalazi ce nam istec i ajmo stalno u krug i dodje ljeto i opet nista al sto mozemo.. tocno mislim ti postotci da nista ne znace jer evo vama npr nije toliko strasan ni fsh i sve pa da tako kaze.. zapravo dok ne otvore i ne vide nista nije gotovo 🫶🏻 jel dr H spominjao da ce ici s ikakvom terapijom ili nece?

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Lola1
    17. Studeni 2022. 08:25

No-give-up

Lola hvala ti na odgovoru, nekako moj prvi izbor bi bio Repromed, jako puno sam pohvala čula za njih. Ja još cekam mikrodelencije vađene u Zadru 29.09.
    Tratinčice draga, ako pričamo o postotcima nama je doktorica prije m-tese rekla 100%. Točno tim riječima, da nam je šansa 100%. I na kraju nije našla baš ništa. Toliko o postotcima🤷‍♀️

Ako budes se cula sa Repromedom javi mi :) nezz koliko dugo priznaju nalaze Hiv@ Hepatitis i kako im funkcionira sve.. mi bi ovaj put pokusali donjet uzorak a ne da tamo daje jer isto mislim da nasi muski pod presingom tamo kad daju da je jos gore 😹

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Nemamo smrzlica

Tratinčica123
    17. Studeni 2022. 09:18

Jutro cure.. i nas zanima za Repromed, pa ako koja bude imala kakvu info, slobodno javite 😊☺️
    Dr H je mom mužu rekao da za njega nema nikakvu terapiju, da se zna što je razlog tomu i da odmah krene skupljati papire za operaciju. 🤷‍♀️
    Pa ćemo mi sad lagano to skupiti kroz 2 tjedna, pa mu javljamo da nas piše za 2 mjesec, još će mi muž biti operiran na svoj rođendan 🙉😭😂

Trudimo se od 9/21.

MBM🐬🍀💕
    17. Studeni 2022. 11:08

Tratinčica123

Jutro cure.. i nas zanima za Repromed, pa ako koja bude imala kakvu info, slobodno javite 😊☺️
    Dr H je mom mužu rekao da za njega nema nikakvu terapiju, da se zna što je razlog tomu i da odmah krene skupljati papire za operaciju. 🤷‍♀️
    Pa ćemo mi sad lagano to skupiti kroz 2 tjedna, pa mu javljamo da nas piše za 2 mjesec, još će mi muž biti operiran na svoj rođendan 🙉😭😂

Muz bi mogao da pocne da jede sto vise spica jer je muzu moje prijateljice recenu u Kipru da jede spice od suncokreta bundeve lana orah ljesnjak indiski orah pistace i sve to a bome i smokve i za 50 je poboljsao spermogram pa nije muka 3 puta na dan napravit mesavinu od svega pa po malu zdelicu koja sadrzi jednu šaku sveg tog pojesti barem nema nezeljne efekte

Tratinčica123
    17. Studeni 2022. 14:41

MBM🐬🍀💕

Tratinčica123

Muz bi mogao da pocne da jede sto vise spica jer je muzu moje prijateljice recenu u Kipru da jede spice od suncokreta bundeve lana orah ljesnjak indiski orah pistace i sve to a bome i smokve i za 50 je poboljsao spermogram pa nije muka 3 puta na dan napravit mesavinu od svega pa po malu zdelicu koja sadrzi jednu šaku sveg tog pojesti barem nema nezeljne efekte

Hvala puno na savjetu, sve ćemo probati što čujemo da je nakon pomoglo pa kako bude, bude.. 😊
    Hvala puno na savjetu, reci cu mu to.. ❤

Trudimo se od 9/21.

Lola1
    17. Studeni 2022. 17:02

cure dosli su nam nalazi za mikrodelecije al ne znam postavit slike tu 🤷🏻‍♀️

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Nemamo smrzlica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.