Ekipice moja, da ne nabrajam svakog posebno, hvala vam za podršku i što ćete se veseliti sa mnom njenoj prvoj kakici. Muž se zeza kako ljudi kukaju koliko bebe kakaju, a mi ćemo biti presretni 🤣😜
Ja sam otvorena i dalje 1 prst, u utorak opet kontrola i tako.. Mirno zasad 🤗
Leona, javljaj danas vijesti!!🙏🥳🥳🥳
Lucy, drago mi je da se lijepo uhodavate. Pospartum je pretezak, a najmanje se priča. Želim ti puno snage dok ne prođe to početno razdoblje i tu smo za bilo što ❤️
Crvekapice, ti si prešla pola 😃😱 kako vrijeme leti...
Gdje nam je naša Bopsich i naši duplići🫣🤩
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Lola super, pratimo se onda u svibnju. Nadam se da će to biti mjesec najljepših vijesti na našem forumu🍀🍀🍀🍀🍀♥️♥️♥️♥️
Tratinčice čekamo utorak s tobom, sretno 🍀🍀❤️🎉🎊❤️😘
Ekipice kao što smo i očekivali dobili smo odbijenicu od HZZO-A. Nadali smo se ipak do zadnjeg da ćemo možda biti iznimka, ali eto život i dalje udara😓 muž se slomio, pa i ja s njim, dosta smo držali u sebi sav ovaj stres koji se nakuplja mjesecima.. isplakali se, dižemo glavu gore i krećemo u svibnju po našeg bebana🍀🍀🍀🍀🍀navijajte za nas i budite nam podrška, to je ono što nam treba❤️♥️❤️♥️❤️♥️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Tratinčice, izdrži još malo. Svaki dan je važan i sigurno joj je bolje da još mrvu naraste i bude zaštićena.
Evo, malo ohrabrenje svima… ako uzmem u obzir IVF, trudnoću, porod, postpartum i brigu o bebi meni je postpartum bio najlakši (imala sam carski). 😂 Razumijem i svjedočim tome da sam u manjini, ali eto, ima nas i takvih koje to razdoblje samo proletimo bez problema. 🍀 Sretno svima!Jel svi danas ulazimo na forum jer čekamo da Leona otvori kuvertu? 😅
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Ajme, preskočila sam jednu objavu, valjda mi se nije osvježilo. Jako mi je žao 😭😭😭 Podršku ovdje uvijek imate ❤️ Idite hrabro dalje i što prije ovo zaboravite 😘
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Lola super, pratimo se onda u svibnju. Nadam se da će to biti mjesec najljepših vijesti na našem forumu🍀🍀🍀🍀🍀♥️♥️♥️♥️
Ekipice kao što smo i očekivali dobili smo odbijenicu od HZZO-A. Nadali smo se ipak do zadnjeg da ćemo možda biti iznimka, ali eto život i dalje udara😓 muž se slomio, pa i ja s njim, dosta smo držali u sebi sav ovaj stres koji se nakuplja mjesecima.. isplakali se, dižemo glavu gore i krećemo u svibnju po našeg bebana🍀🍀🍀🍀🍀navijajte za nas i budite nam podrška, to je ono što nam treba❤️♥️❤️♥️❤️♥️
Zao mi je draga 😖 stvarno je neposteno, ono da bar imamo pravo na lijekove bez placanja, bar nesto da nam daju kad vec nece postupak , a ni to nisu pokrivali u potpunosti bas zalosna drzava. Ali glavu gore svi imamo isti cilj, ja sam sto puta rekla ljudi dizu kredite za razne gluposti, ako bude trebalo mi cemo ga za bebu dici ❣️ drago mi je sto odmah idete dalje, kad ocekujes m?
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Mom hvala, hrabro i nikako drugačije❤️ljubim🥰😘♥️
Lola što reći, živimo u banana državi. Baš to, da su barem onda lijekovi pokriveni🥴 mi smo kredit već digli ranije, jer smo znali da će nam trebati, tako da smo spremni🥰 nemamo vremena za čekanje, tako da idemo odmah. 06.05. bi trebala doći, držimo fige da bude točna i da sve ide dalje po planu🤞🏻🍀
Spremam se u utorak na Sv.Duh da vidim hoću li moći kod njih barem folikulometrije obaviti da i to ne plaćamo, rekla mi je dr. da ću moći ali da im se javim još kad dobijem rješenje pa ćemo sad vidjeti što će reći. Planiram i po lijekove sljedeći tjedan pa da sam i s tim na miru.
Puse svima ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 🤞🏻 ❤️ ❤️ 😘
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Leona bas mi je zao, ali nadam se da cete uspjeti iz prve i sto manje potrositi 🍀🍀 drzim figeee ❤️❤️ kao sto je i Lola rekla, neki ljudi za te novce kupe auto, a za ovo bi opet dao sve 😍 nama nije nimalo zao, a dali smo preko 10 000 eura dosad, ali dali bi i jos sto puta. Novci dodu i odu, a kad smo vec u takvoj drzavi ne vrijedi jos i zivce trositi.
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Bokić ekipa 😁
Leona, grozno je što je sve ono ipak bila istina i što će sada obustaviti sve.. Meni je drago da ste ipak našli novaca i načina da odete, jedva čekamo onda tvoj idući ciklus da vas pratimo🥳🥳
Momtobe ❤️
.
Mi se još držimo, konstantno kroz dan imam neke trudove, krene pa stane ili samo grči bez boli, ili su nepravilni haha 🫢 uglavnom puno nekih signala da bi moglo brzo.. Stomak se vidno spustio, teško mi je i hodati koliki pritisak imam dolje i na wc-u provodim i po 5 puta u danu, a kažu da je i to jedan od znakova skorog poroda 🤣 čekamo!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Lucy drago mi je da uživate s bebanom i da vam je dobar 🥰 Nadam se da je i dalje tako i da si se ti već lagano oporavila ❤️
Tratinčice ti zbilja sitno brojiš, kako vrijeme leti 🥰 Još malo i upoznati ćete svoju curicu, a ja ću s ostalom ekipom iščekivati prvu kakicu i vjerujem da će sve ispasti najbolje što može ❤️🍀 Stavi nam koju sliku da vidimo kako izgledaš pred porod 😅
Izdrži još malo i stiže princeza 🩷🌸
Crvenkapice nikako se dogovoriti 😅 Možda kad rodimo 🙈 Drago mi je da je sve dobro i da se lagano pripremate za bebu 🥰
Leona žao mi je što vam je zahtjev odbijen, to me tako ljuti. Pored svega što morate proći još i država radi protiv vas. Ali drago mi je da ste vi spremni na sve i da idete u svakom slučaju.
Vidim da će nam 5. mjesec biti pun događanja, pratiti ćemo i navijati ❤️🍀
Lotta i Lola sretno i vama u svibnju, pratimo sve 🥰🥰🍀
.
Mi smo dobro, hvala vam što mislite i pitate 🥰 Malo sam si već teška, ipak dečki imaju oko 1500 g svaki. Znači 3 kg samo na njih ide, a gdje je sve ostalo 😅 Malo se na dane gegam kao pingvin i neke stvari su mi postale teške, ali sve je u redu i sve je kako treba tako da se ne želim žaliti. Lagano se pripremamo i kupujemo sve što treba.
Dr. Emre nas je pozvao na prezentaciju u subotu, moj doktor mi je dao dozvolu da idem, kaže sve je ok dok sam zatvorena, tako da smo planirali ići. Ali još nisam sigurna kako ću se osjećati i što ćemo na kraju odlučiti. Čekamo zadnji tren da rezerviramo hotel 😅
Malo su mi zadnji dani bili puni događanja i stalno me lovi neki strah od otvaranja, a sljedeći pregled je tek na kraju mjeseca. Nikako dočekati 🙈
.
Znam da sam neke preskočila, nije namjerno. Previše se skupilo stranica pa sam samo preletila 😊 Nadam se da ste svi dobro ❤️
41 👩❤️👨 32 👧🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Crvenkapice hvala ti. Ni meni nije žao novaca ni malo, sve za bebana🍀🍀🍀🍀❤️ slažem se, nije vrijedno trošiti živce na to, tako je moralo biti i to je to. Lakše mi je tako, sve se događa sa nekim razlogom, puno toga smo lošega prošli zadnje dvije godine, nadam se i vjerujem da sada slijedi pozitivan niz🥰🥰🥰🥰🤞🏻❤️🍀
Tratinčice bilo pa prošlo, kao što sam i gore napisala, sve se događa sa razlogom. Hvala ti i mi jedva čekamo i baš smo uzbuđeni, napokon znamo na čemu smo❤️❤️❤️❤️❤️🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻Čekamo s tobom draga moja, neka prođe brzo i lako, javljaj sve🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰🍀🍀🍀
Bopsich i mi smo bili ljuti i tužni, ali brzo smo skupili komadiće na hrpu i krenuli dalje. Drago mi je da ste vas troje dobro, vjerujem da ti je već teško. Stvarno vrijeme leti, pa ti si u 31. tjednu, ajmeee🥰🥰🥰🥰🥰🥰💙💙💙💙💙ljubim😍😘
Srculence nadam se da si ok, ljubim❤️😍
Ljubim vas sve❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji