Lotta nema na čemu❤️❤️❤️ naravno da sam je morala tražiti opet, jako je zbunjena, neću sad u detalje da vas ne zamaram, ali nakon par mailova je napokon uspjela poslati mail sa privitkom🤣 baš sam danas išla vaditi hormone štitnjače i srela dr.kod koje sam bila na obradi pa sam ju usput pitala i rekla je da ću moći obaviti to kod njih, ali da se svakako javim kad dobijem rješenje ☺️ nažalost danas sam dobila M, a rješenje još uvijek nije došlo, tako da odgađamo za svibanj.
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Lottanema na čemu❤️❤️❤️ naravno da sam je morala tražiti opet, jako je zbunjena, neću sad u detalje da vas ne zamaram, ali nakon par mailova je napokon uspjela poslati mail sa privitkom🤣 baš sam danas išla vaditi hormone štitnjače i srela dr.kod koje sam bila na obradi pa sam ju usput pitala i rekla je da ću moći obaviti to kod njih, ali da se svakako javim kad dobijem rješenje ☺️ nažalost danas sam dobila M, a rješenje još uvijek nije došlo, tako da odgađamo za svibanj.
Je je malo nam je zbunjena, sad smo vec navikle super da ces moci tamo sve obaviti! M dode kad treba bas onda kad ne treba i kasni kad treba doci, haha, sad smo opet u istom kosu, cekamo iduci mjesec
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Lotta tako je. Ne znam kad tebi treba doći u petom, meni na početku mjeseca. Možda se i družimo u Pragu❤️🎉🎊🍀🤞🏻🙌🏻
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Leona, treba mi doci doslovno 1.5.
Ali, uz ono ogromno kasnjenje ovaj mjesec ne racunam da ce biti tocno. pase mi jedino da urani, ako dode 1.5. preskacem i taj mjesec jer mi je nemoguce u tom razdoblju putovati u Prag. Ma hit, bit ce dobro ako do kraja godine dodem do Praga
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Lotta a daaj, ja baš mislila kako ćemo se družiti, onda navijam od ❤️ da urani🤞🏻🍀🤞🏻🍀😍🍀
Tratinčice ako dobro pamtim ti si danas na pregledu? Kako je prošlo? Kako je mlada princeza? 😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️
Trudnice naše kako ste nam vi?
Ostali ima li kakvih novosti? Zamro nam forum malo, pišiteeee😍😍😍😍🥰❤️♥️♥️
Drage curke, evo mene da se malo „pozalim“ kome ako ne vama 🤭 ugl dobili smo instrukcije za fet ali evo ja ne znam , kaze da cemo vrijeme fet-a znati dan prije, to mi je iskreno uzas, nit mozemo avion bukirati, nit realno i autom je nama to bas daleko to je opet na vrat na nos.. ne znam sto bi mislilia vise 😫 @tratincica ako budes citala, prvo sretno sretnooo na pregledu, javi nam sve ❣️ ti si rekla bila da ste cca 5 dana prije znali sto mi je super al ovo dan prije, ne znam
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola, mi smo u ponedjeljak popodne kupovali karte za utorak navecer da bi u srijedu ujutro bila na punkciji.
Vjerujem da je zeznutije kupovati za taj dan, ali rijesit će se :)
Lola, mi smo u ponedjeljak popodne kupovali karte za utorak navecer da bi u srijedu ujutro bila na punkciji.
Vjerujem da je zeznutije kupovati za taj dan, ali rijesit će se :)
Hvala ti :) ipak su se krivo izrazili znat ce se minimalno pet dana prije a dan prije tocan sat na to su mislili. Dobro je, ja moram ocito prvo zivcani slom dobit pa onda rjesavati 🤣🤣
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Hej hej 🤗
Kod nas danas ludnica, tek sam se sad sabrala da se javim 🤣
Bila sam na ctg-u, pregledu i uzv.
Sto se tiče onog našeg nesretnog crijeva kod curke, tu je i dalje, ali ne raste niti se mijenja. Rodit ću u našem gradu, takav je plan i doktorica se nada i vjeruje da se će ona pokakakat i da će to biti ok. 😊 Imamo 2.980kg.
No, završila ja to, kad ono osjetim mokro na gaćicama. Odem brzo u wc u bolnici, ja mokra i po gacama i hlačama 🤣 brisem se, ne mogu se obrisati. Ništa, picim kući od panike i zovem muža da krene s posla hahaha
Stigli mi skupa u stan, prestalo to curiti jako, ali i dalje prisutno. Ništa, ajmo na ginekologiju🤣
Došli, kažu po opisu i svemu, plodna voda. Napravili mi pregled, otvorena 1 prst, no test na plodnu vodu pokazuje da sada više nema aktivnog curenja plodne vode. Napravili mi opet ctg, ima nekih trudova, ali ništa specijalno.
Poslali su me kući uglavnom i ako se ponovi, da se odmah javim.. Eto, to vam je to od mene🤣😊
Lotta, ne znam kako kažu dan prije 🤔 nama su ja mislim 2.8 ili 3.8 rekli da je transfer 8.8.
Mi se spremili i otišli na more do tada, ako se sjećate, i onda s mora tamo... Stvarno ne kontam 🤔🤔
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Hej hej 🤗
Kod nas danas ludnica, tek sam se sad sabrala da se javim 🤣
Bila sam na ctg-u, pregledu i uzv.
Sto se tiče onog našeg nesretnog crijeva kod curke, tu je i dalje, ali ne raste niti se mijenja. Rodit ću u našem gradu, takav je plan i doktorica se nada i vjeruje da se će ona pokakakat i da će to biti ok. 😊 Imamo 2.980kg.
No, završila ja to, kad ono osjetim mokro na gaćicama. Odem brzo u wc u bolnici, ja mokra i po gacama i hlačama 🤣 brisem se, ne mogu se obrisati. Ništa, picim kući od panike i zovem muža da krene s posla hahaha
Stigli mi skupa u stan, prestalo to curiti jako, ali i dalje prisutno. Ništa, ajmo na ginekologiju🤣
Došli, kažu po opisu i svemu, plodna voda. Napravili mi pregled, otvorena 1 prst, no test na plodnu vodu pokazuje da sada više nema aktivnog curenja plodne vode. Napravili mi opet ctg, ima nekih trudova, ali ništa specijalno.
Poslali su me kući uglavnom i ako se ponovi, da se odmah javim.. Eto, to vam je to od mene🤣😊
Lotta, ne znam kako kažu dan prije 🤔 nama su ja mislim 2.8 ili 3.8 rekli da je transfer 8.8.
Mi se spremili i otišli na more do tada, ako se sjećate, i onda s mora tamo… Stvarno ne kontam 🤔🤔
Aaaaa tratinciceeeee nasa ❣️😃 bas sam uzbudjena uskoro stize princezica, nekako mi bas proletilo ☺️ javljaj nam sve 🫶🏻
Krivo se izrazila, htjela je rec da cemo dan prije znat tocno sat kad da dodjemo a par dana prije kad trebamo ici , 👍👍
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Sortiraj odgovore
Najstariji