AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliPrinc
    29. Siječanj 2024. 08:40

Hvala vam na lijepim željama ❤️ 
    Zao mi je ako sam nekog obeshrabrila, nije mi bila namjera. Vjerojatno se ne bih ni javila da nisam vidjela Lottinu poruku, ali drago mi je da se javila i Sunny sa svojom pozitivnom pricom. Vjerujem da nas sve ceka sretan kraj, samo nam se putevi malo razlikuju. Trudnicama zelim skolsku i mirnu trudnocu i sto laksi porod, a ostalim zenama zelim isto sto i sebi, da se uskoro javimo sa sretnim vijestima 🥰

Leona89
    29. Siječanj 2024. 11:55

Pixel hvala❤️držimo 🤞🏻 i dalje🎊🎊
    Maliprinc svaka priča je vrijedna dijeljenja❤️neka nam ova godina svima donese sreću❤️🎉❤️🎉❤️🤞🏻

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Crvenkapica94
    29. Siječanj 2024. 14:15

Leona89

Sunnyhvala na podijeljenoj priči. Lijepo je i utješno pročitati da je nakon loših prognoza nekome ipak zasjalo sunce❤️ za Repromed smo već dobili puno preporuka, pa i od samog dr.H. Ako se nađe materijal, definitivno ću razgovarati sa mužem o toj opciji, jer nam treba kako kažeš dobar embriolog koji će kao dr. Stanić u vašem slučaju potrošiti i cijeli dan na jednu ampulu, jako je bitno da se to dobro odradi, a čisto sumnjam da bi u bolnici to tako dobro odradili. Koliko mogu bar okvirno računati da bi nas izašao takav jedan postupak kod njih?

Imas cjenik na njihovoj stranici, mislim da vecinom ovisi o terapiji za tebe i koliko cete dobiti smrzlica. Mi smo zadnji postupak platili 2000 eura plus oko 1000 za moje lijekove (a bio je dugi protokol). Mislim da je to neki prosjek kad je u pitanju micro tese tj icsi. Dodatno se placa opca anestezija kod punkcije, embryo glue itd. 

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• verujem
    29. Siječanj 2024. 17:33

Mene nije bilo neko vreme, jer od 8baveza ne stižem da ispratim sve. Mi smo se odlučili za Emrea ipak i početkom trećeg meseca idemo. Ja sam mislila da idemo paralelno i na stimulaciju i na Microtese, ali nam je on napisao da idemo na Microtese, pa kasnije da se uključi stimulacija, ukoliko se pronadju spermatozoidi. 
    Suprugu su svi rez u redu, pa me sada brine što nam nije predložio da paralelno idem i na stimulaciju, po forumima vidim da dosta parova ide paralelno, pa sam počela da umišljam da Emre smatra da su prognoze loše, pa nam zato nije preporučio da idemo paralelno 😰
    Što bi moj muž rekao, to što ti možeš da uvrtiš sebi u glavu, ni producent španskih serija ne može da smisli 😅😅

IvonaSi2509
    29. Siječanj 2024. 17:58

Evo ekipice i mene.
    Mi se pripremamo lagano za Istanbul.
    Arimidex,terapija za muža je od 09.11 do danas napravila ogroman napredak,sutra vadi opet nove nalaze pa ćemo znati finalno.
    11.2 imamo let iz Beograda,sve je više manje spremno.
    Dr.Emre je dosta optimističan,i nadamo se najboljem ishodu. ☺️
    Najveći strah mi je kašnjenje menge 🙈
    Verujem, donjeli ste najbolju moguću odluku,imaš forum ringeraja.rs pa pronjuškaj i tamo iskustva,dosta ih ima za dr.Emre. 🤗
    Kada idete?Što i kako je isplanirano? ☺️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

Lucy08
    29. Siječanj 2024. 18:37

Leona kako ste, kako se muz oporavlja? Drzim fige da se dogodi cudo na kontroli 🤞❤️
    Maliprinc dobrodosla! Tezak je vas put 😔 , zelim vam da sto skorije docekate vas sretan kraj 🤞
    Sunny super da si se javila 😊 mi kad smo zapocimali nasu borbu tvoja trudnoca mi je bila nada da se moze uspjeti. Jos je bilo primjera na temi Potpomognut op sa sretnim zavrsetkom 😊 Sretno u sljedecem postupku da bude uspjesan odmah iz prve🤞🤗
    Amy ja bi vam pokusala s tom operacijom jer sto imate vise izgubiti. Nekad je bilo spermija pa je veca sansa da ih bude opet, moguce je da bude bolje kad se rijese varikokele 🙂
    Pixel kako napredujete? 😊😄❤️
    Verujem, Ivona sretno! 🤗
    Ekipa ja samo skupljam neke viruse, evo 20 dana nikako na zelenu granu . Inace sam super sto se trudnoce tice. Perem robicu, peglam zadnjih dana i sad kad treba peglat, a to bas ne volim radit, pogotovo vidim koliko sam pretjerala s kupovinom kad se to sve nade na jednoj hrpi. Nakupovala sam hrpu toga ne za 1 dijete nego kao da ce ih  bit najmanje troje 🤦‍♀️😅 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Leona89
    30. Siječanj 2024. 17:07

Crvenkapice hvala na odgovoru. Gledala sam, ali nisam znala što je sve uključeno. Recimo ICSI do 3 oocite je 1.300 eura, za više od 3 je 1.600 eura. Da li su u tu cijenu onda uključene i folikulometrije i aspiracija jajnih stanica? Jer vidim da to imaju kao posebnu stavku, folikulometrija je 30e, FET je 600 eura. Znam da i prijenos materijala plaćamo, vidim da oni to imaju navedeno u svom cjeniku, onda oni rješavaju dokumentaciju? Sorry na 100 pitanja🫣
    Verujem sretno kod dr.Emre-a, od srca vam želim pozitivan ishod operacije 🎉🤞🏻❤️ bolja je opcija ova koju vam je dr. predložio, jer ako se ne nađe materijal, onda se ti stimuliraš bezveze.
    Ivona sretno i vama. Držim 🤞🏻🎉❤️
    Lucy draga dobro smo. Jučer je napokon prošao prvi dan bez tableta za bolove, jako smo zadovoljni što se oporavka tiče i jedva čekamo kontrolu i naše malo čudo❤️🤞🏻 tebe baš krenulo, brz oporavak želim❤️💪🏻
    Amy ne znam što bih ti rekla, mi smo htjeli operirati varikokelu, svi dr. su nam rekli da to nebi napravilo neki pomak i da oni to nebi dirali, pa smo na kraju odustali. Pixel je dokaz da ipak može pomoći. Ako imate vremena operirajte, sretno u svakom slučaju 🤞🏻❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Crvenkapica94
    30. Siječanj 2024. 19:00

Leona mi smo imali punkciju 11 folikula, ukljucene sve folikulometrije, lokalna anestezija, svjezi transfer i embryo glue. Ta cijena za prijenos sto je navedena, ne znam jel to okvirno ili kako, ali mi smo svu dokumentaciju sami rjesavali i platili smo 560 eura za prijenos iz Cita, jedna jedina firma se bavi s tim u RH. A ne znam kako je npr kad je micro tese na Rebru, to bi trebalo biti puno jeftinije onda.  Ispune vam formulare jedni i drugi i onda mailom saljete na ministarstvo i dobijete odobrenje, onda se javljate toj firmi za transport. Barem smo mi tako. 

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Sunny_🐣
    31. Siječanj 2024. 08:23

Mali Princ vi ste stvarno svasta prosli 😔 zelim vam svu srecu na daljnjem putu i da ubrzo drzite vasu bebicu u narucju ❤️   
    smsanjas ❤️❤️❤️ sretno u novom postupku ❤️ ako imate mogucnosti, razmislite o Repromedu. Vrijeme je za vasu bebicu konacno 🥰😘 pratim 🍀🤞
    Leona89 ovako kako je Crvenkapica napisala. 2.5tis prebacivanje smrznutog materijala (sa Rebra) + 14tis postupak (folikulometrije i aspirac ukljuceni) + 6tis moji lijekovi. I mi smo jos platili 6tis transfer smrznutog embrija. To je bilo 2021. sad su vjer cijene i nesto vise.
    Lucy uzivaj u trudnoci, brzo stize vasa sreca 🥰
    Trudnice mazite busice i uzivajte u trudnoci.
    Cure u postupcima sretno 🤞🥰🍀
    Cure u pripremi za postupak samo hrabro ❤️ ako se jedna vrata zatvore, uvijek postoje druga i vasa bebica vas ceka 🥰

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• verujem
    31. Siječanj 2024. 11:32

IvonaSi2509, još uvek nismo odredili tačan datum, gledamo da se uskladimo sa poslovima, smeštajem, kartama za avion. Za sad smo se čuli sa njim preko telefona, dogovoreno je da jedan dan odem na konsultacije, a dva dana nakon toga da bude operacija, dalje ništa nismo dogovarali.
    Kakav je vaš plan? Spremate li se?
    Leona89, da, u pravu si, u slučaju da se ništa ne pronadje, neću džabe ići na stimulaciju. Čitajući po forumima vidim da daje okviran postotak uspešnosti, a nama ništa nije rekao, samo nam je rekao da su rezultati ok i pitao kada možemo doći. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.