AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • smsanjas
    25. Siječanj 2024. 13:43

I da sw nadovezem,on se jako brzo oporavljao od svake operacije i to je srica u ovome svemu,jedino nakon druge tese je imao potkozne modrice pa testisi nisu najlipse izgledali ali Bogu hvala ko da je bitno kako oni izgledaju na vanka  🙈🙈🤣🤣 
    I naravno da nisam zavrsila 😂 da smo ovo sve znali prije vrlo vjerojatno nebi ni pristali na prvu tesu bez lijekova ali to je samo nase trenutnk misljenje 🙈
    Leona nadam se da ces nam se brzo javit ❤️

Lucy08
    25. Siječanj 2024. 13:51

Leona draga zao mi je da uz ovu jebenu dijagnozu jos i tako nesto morate prozivljavat. Ne zvuci mi dobro uopce... eto od svih vas ovdje koji ste tamo radili mtesu nikome nije pronadeno nista... meni to ne stima kao i cijeli nas oronuli zdravstveni sustav 😔 mozete mi zamirit sta ovako brutalno iznosim svoje misljenje al ja sam stava da je situacija da ces ili platit ili dobit ovakvu uslugu. Azospermija mora odrisit kesu ako misli imat dite i nazalost kod ovakve dijagnoze i nasih medicinskih mogucnosti u ovoj drzavi to je tako. Bome svi ovdje  koji smo trudni smo platili  citu ili pragu i to je realno nasa statistika 🤷‍♀️
    Za mi je zbilja, suosjecam se sa svima ovdje i prozivljavam ka da se o meni radi . Tocno ti se vrate one emocije i traume koje si prozivljava tada sa svakim od vas 😣 
    Pozdravljam vas sve ❤️😘 puno ste pisali al u nekoj sam guzvi i ne stignem citat ni pisat...

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Crvenkapica94
    25. Siječanj 2024. 14:00

Lucy bas sam se zamislila sad kad si to napisala, zapravo evo od nas svih u Cita skoro svima pronasli nesto, a inace svi hvale dr H. Nama su u Repromedu rekli da ako bi muz isao na jos jednu micro tese da bi bilo bolje kod dr H, samo zato sto iz Cita imamo nalaz s jednom recenicom. A valjda od dr H dode bar detaljan nalaz i sve je opisano sto se nalazi u ampulama itd, mi ni ne znamo sto je u te 4 ampule sto su nam ostale. Svakako ovaj pristup di ti nista ne govore me uzasno zivcira. Mene je istog trena zvala dr R kad je muz bio gotov. Ali opet, onda nam nista nisu govorili u postupcima. Zastrasujuce koliko je tu puno novaca otislo, a opet kad cujem price iz bolnica ne znam sto bi mislila. 
    Leona cekamo vijesti 🍀🍀❤️❤️

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• smsanjas
    25. Siječanj 2024. 15:19

Crvenkapice nama su sad kad smo rijesavali prijenos iz Cita napisali koliko je ampula ostalo i koliko je tkiva testisa pospremljeno,ja sam shvatila da u svakom tom tkivu ima spermica a Hauptman napise kompletan i detaljan nalaz ali oni opet ne mogu tocno znat sta je unutra,jer nama npr. ampula koja je sa Rebra imala najbolju ocijenu je bila uzasno losa,embriolog nam je objasnio da to sta oni napisu cesto nema veze sa tim sta je unutra i da tek kad odmrznu ampulu mogu tocno znat 🤷‍♀️ nisam vise pametna 🙈

Lucy08
    25. Siječanj 2024. 15:20

Crvenkapica94

Lucy bas sam se zamislila sad kad si to napisala, zapravo evo od nas svih u Cita skoro svima pronasli nesto, a inace svi hvale dr H. Nama su u Repromedu rekli da ako bi muz isao na jos jednu micro tese da bi bilo bolje kod dr H, samo zato sto iz Cita imamo nalaz s jednom recenicom. A valjda od dr H dode bar detaljan nalaz i sve je opisano sto se nalazi u ampulama itd, mi ni ne znamo sto je u te 4 ampule sto su nam ostale. Svakako ovaj pristup di ti nista ne govore me uzasno zivcira. Mene je istog trena zvala dr R kad je muz bio gotov. Ali opet, onda nam nista nisu govorili u postupcima. Zastrasujuce koliko je tu puno novaca otislo, a opet kad cujem price iz bolnica ne znam sto bi mislila.
    Leona cekamo vijesti 🍀🍀❤️❤️

Pa nasi svi doktori se bahato ponasaju, oni su bogovi a mi kao moramo bit manji od makova zrna. Samo na americkim filmovima sam vidjela pristup koji je normalan da ti lijecnik da ruku, detaljno upozna pacijenta sa postupcima, stanjem i sl  i trazi dozvolu prije svega. U nas uglavnom daju informacije na kapaljku i ponasaju se ka da smo glupi i tupi. Da je normalno trebali bi se ponasat kao i svi pruzatelji usluga i s postovanjem se odnosit prema onome koji koristi njihovu uslugu i placa je ali nije to u svijesti ni mentalitetu naseg naroda. U cita je isto takva situacija po pitanju informacija. Dr. R je sve usmeno objasnila, nalaz je oskudan. Dr. P jedva da ista kaze kao da se mene to ne tice al je simpatican... al isto je puno humaniji pristup i bolja usluga kad placas .
    Eto na kraju cile price najvaznije je da mi ipak imamo materijal i trudne smo pa i s tim oskudnim informacijama.
    Sta se tice Cita ja sam zadovoljna tamo, imaju strucan tim koji radi svoj posao, ljubazni su svi, bebu su mi napravili i zahvalna im do neba. Kad god mi je trebao hitan pregled mogla sam doc kod bilo koga u svakom trenu , nebi mi ni naplatili, uvijek su dostupni u svaka doba , osjecam se sigurno tamo i ka da sam doma. 😊

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Leona89
    25. Siječanj 2024. 15:26

Drage moje svima hvala na svim riječima podrške i lijepim željama. Nažalost situacija je takva i sad ne možemo ništa mijenjati. Kad sam došla po njega rečeno mi je da je dr.H u sali i da nažalost ne možemo pričati s njim, da ćemo sve saznati za dva tjedna kada bude gotov nalaz. I muž i ja smo i dalje dosta pozitivni, makar sam se ja slomila jutros kad mi je rekao riječi doktora, da baš nije obećavajuće. Ja bih to prevela kao nisam ništa našao, ali možda se nađe dodatnom analizom. To je moje mišljenje i molim Boga da je ipak našao nešto, ali nam nije htio odmah davati lažnu nadu. Lovim se za slamku spasa, ali želim ostati jaka i pozitivna i dalje, jer još ništa nije gotovo. Moj mužić doma spava, malo ga boli, kaže da nije uopće ništa strašno ta operacija kako si je on zamišljao. Sretna sam da je on dobro i da je pokraj mene, za sve ostalo ćemo lako. Kontrola je 08.02. 8 mi je oduvijek sretan broj, pa se nadam da ću vam se tada javiti sa lijepim vijestima. A vi vojsko moja i dalje držite 🤞🏻, volim vas puno♥️♥️♥️♥️♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Crvenkapica94
    25. Siječanj 2024. 15:45

Sanja da, kad tako kazes zapravo nitko od njih ne zna sto je u tim ampulama dok ne odlede, al opet malo opsirniji nalaz bi bio u redu. No dobro, kao sto Lucy kaze, trudne smo obe, materijala imamo, to je najbitnije. Meni je isto dr P bio simpa, al ti njegovi pregledi u tri sekunde i stalno drzanje istog protokola ako ocito ne ide, to mi je bilo najgore. Sve ostalo je stvarno bilo super, ali eto, u Repromeda smo dobili skroz drugaciji pristup i sve informacije. To je ocito kako se poklopi kome 🤷🏻‍♀️
    Leona nadam se da ce nalaz doci s dobrim vijestima, drzim fige na najjace ❤️❤️❤️❤️

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

bopsich
    25. Siječanj 2024. 15:51

Leona drago mi je da si i dalje pozitivna i samo takva ostani. Ja ću se nadati skupa s vama. Sve dok čekate krajnji nalaz ima nade i zajedno ćemo se nadati ❤️ 
    Želim mužu što brži oporavak. Budite jedno uz drugo, budite si podrška u ovim danima čekanja jer to je najbitnije od svega ❤️ 
    Nadam se lijepim vijestima 8.2., valjda će tvoj sretni broj donijeti sreću i sada 🙏🍀❤️

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

bopsich
    25. Siječanj 2024. 15:57

Samo mi jedno nije jasno kod MTese ovdje. Zašto se konačni nalazi čekaju 2 tjedna? Ili ima ili nema, ne razumijem što se događa u ta 2 tjedna.. 
    Nama je dr. Emre nakon operacije došao odmah u sobu. Rekao je da nije odmah ništa vidio, ali da su odvojili nekoliko "komada" tkiva koje moraju pregledati i da će se onda znati točna situacija. Nije prošlo ni 2 sata kad su došli u sobu i rekli da su pronašli i odveli mene spremiti za aspiraciju.. 
    Tako da me baš zbunjuje tako dugo čekanje, možda netko od vas zna razlog tome? 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• smsanjas
    25. Siječanj 2024. 16:58

Crvenkapice dobro kazes,najbitnije sad od toga svega je da ste obe trudne ❤️ ja isto nemam zamjerke za Cito ali doslovno ni jedne,zajedno smo se dr P junior i ja dogovorili da probam na drugo misto a da ce mi on pomoc koliko god bude potrebno
    Leona ja i dalje drzim sve fige i stalno ste mi u mislila ❤️ muzu zelim brz oporavak ❤️
    Bopsich to je stvar koja ni meni nije jasna,mi smo isto sve znali odmah nakon operacije 🤷‍♀️ Cak i kod Hauptmana,odmah je rekao da su nasli tkiva u kojima ima spermica samo da ce detaljan nalaz bit kasnije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.