MaliPrinc jako je tesko procitat vasu pricu,ali sigurna sam da nas sve ceka nekad nase malo klupko srece ❤️
Leona kako je muz?mi kad smo bili kod dr. H na kontroli isto nije pregledao ranu 🙈 dok mu je u Cita vec drugi dan dr pogledala i ona je previla ranu,onda opet za dva dana pa za tjedan dana i zavrsno opet za tjedan dana,u međuvremenu smo mi to doma sami radili
A sta se tice prijenosa sad to ide malo brze,mi smo u manje od misec dana sve rijesili,jedino sta smo cekali radi godisnjeg je transport iz St u Zg,nacionalno povjerenstvo se sastaje sad svaki misec a u slucaju da triba moze se pisat i požurnica ili ako im dosadujes na mail ili telefon ko ja 🤣🤣
Kako su nase trudnice? 😍
Hey, cure 😊 i mi smo jedan od azoo parova. Prvi put smo se sa ovom dijagnozom susreli krajem 2020. U 10mj 2022. rodila se nasa savrsena curica 🥰 i ove godine planiramo ici po bebu br. 2 😊🥰. Na pocetku su nam prognoze bile dosta lose. Tese je napravljena kod dr Hauptmana i nakon op nam nije davao neku nadu. Nakon 2 tjedna je stigao konacni nalaz i kao ipak se nesto naslo, ali nisu sigurni dal je to uopce dovoljno za icsi. Preporucio nam je da se javimo u Repromed kod biologa Stanica, ako itko moze iz ampula ista izvuc onda je to on 🙈 tako je i bilo. Dr Stanic je jedan cijeli dan posvetio samo nasim dragocijenim ampulicama 🤣 na kraju smo od 9js, imali 6 oplodenih i od tog 2 blastice. Taj rezultata je sokirao i biologa (u pozitivnom smislu 🤣). Prvi transfer je nazalost zavrsio vanmatericnom, a drugi je nasa prekrasna curica 🥰 ostale su nam jos 2 ampule i hrabro opet vjerujemo u cudo 😁.
Pisem vam da vidite da iako prognoze nakon tese nisu dobre, da konacni nalaz ipak moze pokazati da nesto ima u ampula. I od srca bi vam svima preporucila Repromed. U nasoj dijagnozi je jako, jako bitan biolog i koliko se on posveti ciscenju i izoliranju spermija iz zamrznutog materijala. Sr Stanic je za nas postupak potrosio samo jednu ampulu, a spermije je trazio i izolirao satima. Na kraju je iz jedne izvukao 12 spermija.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Lottasuper, drago mi je da ćemo ga vidjeti i onda će stvari biti jasnije. Ako i ne bude nalaz, reći će nam usmeno bar, a pregled rane ću svakako zahtijevati. Nakon koliko si dobila nalaz mail-om od pregleda?
Nama nije htio reci nista vise od onoga kao na dan operacije, tako da bez nalaza ne moze ni vama. Sve ovisi kasnije o tom doktoru sto on proceprka, vidis da se tu cuda dogadaju:) sutra dan mi je poslao mail s nalazom.
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Crvenkapice tnx♥️nada umire posljednja 🤞🏻
Bopsich tnx ♥️moram biti pozitivna i nadati se do konačnog nalaza, drugo mi ništa ne preostaje 🤞🏻nadam se da će i kod nas biti takva situacija i da će ipak nešto naći♥️
Sanja tnx♥️držimo 🤞🏻 i dalje🎉
Mimi tnx, nema predaje ❤️ brzo će proći vrijeme do kontrole, samo se nadam da će nalaz stvarno biti gotov do tad i da ćemo sve znati🤞🏻
Lotta znači vi ste došli nakon dva tjedna i nije bilo ni nalaza ni doktora? Kad ste onda opet išli? To me brine, nama su rekli doći 08.02. između 09 i 15h, što znači da možda ni mi nećemo ni uloviti dr.H. jeste vi imali termin ili su vam isto kao nama ovako rekli?
Maliprinc dobrodošla i hvala što si podijelila svoju priču. Puno ste toga prošli, ne mogu ni zamisliti šok nakon što ste saznali za dvije teške dijagnoze 😓 ne veseli me to što si napisala da ste tri mjeseca čekali na prijenos materijala, užas kako je to sporo😓nakon vaše operacije je očito doktor odustao od dijeljenja informacija dok konačni nalaz ne bude gotov. Nije mi jasan taj dio da su vam na kraju rekli da su ipak našli nešto, a da na kraju embriolog opet nije ništa našao? Što vam je pisalo na nalazu? Žao mi je što si prošla tako tešku situaciju sa OHSS-om, ali bitno da je to sad iza vas. Drago mi je što ste krenuli dalje i želim vam od ❤️ da dočekate svoje malo klupko sreće🤞🏻❤️🤞🏻❤️🤞🏻❤️
😘🥰
Nazalost ni nama, a ni embriologu nije jasno kako je to moguće da je nesto pronadeno na rebru, a on je satima pregledavao uzorke i nista nije nasao. Sokiran je jednako kao i mi. I doktor i embriolog kazu da nikada dosad nisu imali takav slucaj jer su im dolazili parovi s gorim nalazima i uvijek je nesto pronadeno. Na nalazu pise da je u takvom slucaju iznimno otezan icsi jer nije pronadeno puno materijala. Ili je nalaz krivo napisan ili smo bas takve srece da je embriolog na rebru prilikom pregledavanja materijala uzeo dio uzorka u kojem su se jedino nalazili spermiji, a to je ipak malo cudno jer na nalazu pise da je u 5 uzoraka nesto pronadeno, tih 5 je vec pregledano u repromedu i nije nista pronadeno. Spermiji koji su pronadeni bili su ocjenjeni ocjenama 1, 2 i 8. Pretpostavljam da se s ovim 1 i 2 ne moze nista postici, ali s 8 bi se moglo. Slazem se sa Sunny i preporucila bih svima Repromed upravo zbog embriologa. Nazalost izgleda da se kod nas nece desiti cudo.
Mali princ i Sunny ja cu se samo pridruziti i nahvaliti embriologa Patrika, covjek je cudo, kaze dr R da on spava s embrijima tamo 😂😂❤️ nama je isto otvorio samo jednu ampulu i rekao da je bilo i vise od 6 spermija, da je mogao birati. I cijeli dan je samo nas imao, zvao svaki dan da nas obavijesti kako napreduju. Bas se trudi objasniti sve. Sunny sretno u novom postupku 🍀
Mali princ nadam se da ce i vama biti uskoro uspjesan ❤️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Sunny drago mi je da si se javila i neka vam Repromed opet donese jos jednu malu srecicu ❤️
Sunny hvala na podijeljenoj priči. Lijepo je i utješno pročitati da je nakon loših prognoza nekome ipak zasjalo sunce❤️ za Repromed smo već dobili puno preporuka, pa i od samog dr.H. Ako se nađe materijal, definitivno ću razgovarati sa mužem o toj opciji, jer nam treba kako kažeš dobar embriolog koji će kao dr. Stanić u vašem slučaju potrošiti i cijeli dan na jednu ampulu, jako je bitno da se to dobro odradi, a čisto sumnjam da bi u bolnici to tako dobro odradili. Koliko mogu bar okvirno računati da bi nas izašao takav jedan postupak kod njih?
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Cure dosta komentara čitam da nije baš dobro operirati varikokelu??
Muž bi trebao na dogovor u srijedu pa sad ne znam..
Inače do prije mj dana teška oligoasthenozoospermia, u zadnjih mj dana 2 puta azoospermija
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Leona držite se ti i muž i njemu želim što bezbolniji opravak
Ne gubite nadu da se ipak mozda nađe na kraju nešto!!
Amy jedino što možete izgubiti je vrijeme, a može vas dovesti do puno boljeg spermiograma.
Meni se pokazao mali pomak nakon same operacije... imaš dosta slucajeva di im je pomoglo a nekima ništa.
Na vama je da odlucite!
Leona držite se ti i muž i njemu želim što bezbolniji opravak
Ne gubite nadu da se ipak mozda nađe na kraju nešto!!
Amy jedino što možete izgubiti je vrijeme, a može vas dovesti do puno boljeg spermiograma.
Meni se pokazao mali pomak nakon same operacije… imaš dosta slucajeva di im je pomoglo a nekima ništa.
Na vama je da odlucite!
Hvala , a jesi li uvijek imao azoospermiju, ili neku drugu dijagnozu pa azoo?
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Sortiraj odgovore
Najstariji