O boze pa zasto mu ne kazu sto je bilo?? To je njegovo pravo! Drzi see i javi ❤️❤️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Joj draga Leona i ja sam baš ljuta i razočarana kad ovo čujem! I na pristup i da mu još nisu rekli točnu situaciju... Idi tamo i javljaj nam sve! Sretno, još nije sve gotovo🙏♥️♥️
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Leona jučer sam tek kasno navečer sve pročitala, nadala sam se da ćete ujutro znati nešto više. Užasno me ljuti takav pristup prema pacijentima, koji ionako prolaze kroz teške trenutke, što psihički, što fizički. Nadam se da ćete uskoro znati nešto više. Mislila sam na vas cijelo vrijeme i dalje se nadam dobrim vijestima bez obzira na izjavu doktora. Mogao je biti jasniji, to me baš nervira.
Držite se i nadam se da će muž što prije kući ❤️ Javi nam kad budeš znala nešto više ❤️🙏
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Leona, jako mi je žao da je takav odnos prema pacijentu, ne znam što bih rekla 😢 Nadam se da ćeš uspjeti saznati nešto više tamo, držite se oboje i glavu gore. Nadam se dobrim vijestima 🍀💝
Joj uvijek to neko pricanje u rukavicama kod tih doktora, okolo naokolo...za poludit! daj reci kako je da se covjek smiri!! nema gore nego kad se cekanje u neznanju produljuje. jos ce vam na kraju reci znat cemo za 2 tjedna nakon analize tocno. drzi se, cekamo s tobom Leona!🍀
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Leona bas mi je zao da se tako ponasaju,bas bezobrazno,znaju i sama kakva je operacija u pitanju i onda tako zavlace,i glupost je da se ne moze odmah znat jer je nama dr Radovnikovic odmah znala sve rec nakon operacije
Drzite se i javljaj nam ❤️
Leona sretno, da barem nešto saznaš! 🤞
Iako, znate da ćete pravo stanje svakako znati za 2 tjedna... Ali mom mužu je odmah rekao da se ništa nije naslo kod njih i da on nije vidio neke dijelove gdje bi moglo biti golim okom, ali da ne može opet 100 % reci dok ne nađe pravi nalaz...
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Smsanjas, imam jedno pitanje ako mozes reci...koliko je vremena prošlo od 3 operacije koje je tvoj muz imao, kako mu je tekao oporavak? Jeli mu testosteron stradao u tim pustim rezanjima? zapravo imam vise pitanja bas me fascinira da je 3 puta isao pod noz i ne mogu mu se nadiviti, svakako je bilo lakse otici drugi i treci put kad znas da su ti prvi put nesto nasli, ali svejedno! ne znam jesi li pisala, ali kakve je nalaze tvoj muz imao prije prve operacije? preptostavljam da mu je testosteron bio u nekom disbalansu cim je dobio terapiju? sve me to zanima jer smo mi imali neuspjesnu mtesu ali ne mogu si izbiti iz glave zelju za drugim pokusajem kod nekog drugog doktora
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Leona mila ima li novosti....🙏💕💕
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Lotta vidim da si ti nesto slicno poput mene 🙈 mene je isto tako mucilo odustajanje nakon druge tese na kojoj nisu nasli nista 🙈
Skratit cu koliko cu moc pa se unaprijed ispricavan na dugom postu 😂
2021.god u 2.-om mj smo radili prvu tesu kod dr Hauptana i on je nasao nesto materijala,to smo iskoristili za 3 postupka i jedan fet.Nakon toga smo dogovorili tese kod dr. Grubišića u 10.mj 2022.god medutim on nije nasao nista i poslao nas na donaciju.Mi smo od šoka odmah dogovorili i ispunili sve papire za Prag i otisli doma s odlukom da cekamo koordinatoricu da nam se javi 🤣 aliii moj zenski mozak mi nije dao mira i par dana nakon toga smo bili na konzultacijama kod dr Radovnikovic i ona je trazila sve komplet nalaze i stavila ga odmah na terapiju do 3.mj 2023.Kontrolirala je svaka 2-3 tjedna testotesron i prema njemu nastimavala terapiju,prije operacije je trazila ponovno da ponovi sve nalaze i kad je testosteron dosao na 17 ga je operirala(na pocetku je bio 9,pa je nakon prve i druge tese pao na 4 i onda ga je postepeno dizala na 17 i zakljucila da je to taman za micro tesu) ali ona je trazila njemu i amh i po njemu je bila relativno sigurna da ce nesto nac,ali nije nikako nista obecavala.Sad ima kontrolu krajem treceg mj kod nje.
Ako te bilo sta jos zanima samo pitaj,dok sam sve natipkala zaboravila sam vec sta si pitala 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji