Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Kika

Ma kakva tekucina..mrstio se kao da mu ne znam sto dajem. Al tjesilo me opet to da ipak dobiva tekucinu kroz cicu i mlijeko  Da,kao i ti prvo sam mu davala ciku dok nije poceo jako plakati a tek onda ad. I stvarno mislim da je bolje da je bilo tako nego da je jadan bio gladan a da sam ga forsirala samo da bi mogla reci kako samo dojim.i stvarno koliko god se trudila i sa tim i sa izdajanjem mlijeka ocito nije bilo dovoljno i zao mi je sto svi toliko pametuju pogotovo u tim danima kada se osjecas jadno i bespomocno jer jednostavmo ne ide.Cak sam bila i ljuta na sebe i tuzna a mislim da time nisam nikako cinila dobro svom princu. No,sad bar imam iskustva za drugi put..
    Da,mi smo na hippu i to od pre do sad 3,no koliko sam citala ako dobro podnosi jednog proizvodaca dobro je na njemu i ostati i ne probavati s drugima.
    Drz se i uzivaj sa svojom strucom i nedaj da te drugi obeshrabre. Ti si majka svojoj bebi i dajes joj najbolje sto mozes i ona te takvu voli 

Tocno to je i kod nas . Malo popije a ja se tjesim kako je prvo mljeko vodenasto da si tako popije. 
    Slazem se sa tobom , najvažnije mi je da mi je moja beba zdrava vesela i sita, da dobiva na tezini i dokle god neodbije cicu ili neizgubim mljeka dojit cu je. Ma nebi joj mjenjala mi smo na Nan pro 1, pase joj, kakve bocice koristite? Mi smo imali Nukovu staklenu razbila mi se pa smo presli na aventovu plasticnu i brzo se ona gore plastika i silikon usmrdilo, pa joj dajem vode ili caja u plasticnoj aventovoj a danas smo dobili staklenu neka marka babynova, a mislim da cu joj opet Nukovu staklenu kupit.
    Istina, budemo najbitnija mi je ona da je zdrava sretna vesela i da ju neizgladnjujem. 

zebrica

• Kika28

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Koristimo avent. Da,cini se tako kao da se usmrducka i zato ih treba cesce mijenjati i prokuhavati. Staklena nam se cinila malo teza i jednostavno strah da je negdje ne okrznemo i sl.

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Danas smo kupili kapi waya pa cemo vidit oce li bit efekta iako evo vec treci dan zaredom moj malis kaki par puta dnevno. Ja svome ne dajem nikakvu dodatnu tekucinu, par puta čaj od komoraca za bebe od rodjenja radi grcica.Meni su u rodilištu rekli prvo sika pa onda boca jer inace nemaju volje sisat. Mi koristimo avent plastične boce koje perem nakon svake upotrebe i svaki drugi dan steriliziram. Nisam primjetila nista lose a boce su nasljedene  nisu nove uopce..

tena123

Broj poruka: 633

Prijavi adminu

ja ću opet malo o kapima...
    moja cura ima problem jer nece da podrigne nikada ili jaaako rijetko, uzeli smo biogaja i nisu nam pomogle, kuma mi je rekla da joj dam čaj od kamilice s kimom jer je njenu malu nakon mjesec i pol grčeva to spasilo, to je pomoglo ali i dalje su grčevi bili prisutni, na kraju sam uzela sab simplex i evo nema grčeva, tako da mislim da je to sve od bebe do bebe, nekoj nešto pomogne..

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Sto se tice bocica, staklo je prirodni materijal I u tu ruku pogodniji bebama dok su jos tako male, manje se deformira tokom prokuhavanja, uglavnom manje kemije, iako od plastike nis ne bi trebalo biti ako se uredno odrzava....Sto se tice grceva...Jedino sto pomaze oko grceva je sam zelucic bebin koji ce naposlijetku sazret I prestat ce grcevi, ne postoji konkretno nista sto ce ih zaustaviti ovako, jedino razvijenost samog zeluca, te kapi im samo mogu pomoci da se malo isprde, ali one ne mogu zaustaviti komplet grceve. :)

14.06.2014. L ♥

Pilici

Prijavi adminu

Dada to su i nama rekli, prvo cika onda bocica.
    Ja sam se bas bojala da ce mala dobiti grcice ali izbjegli smo ih  Bar mislim jer evo za dva dana ce nam biti dva mjeseca 
    Potrosili bio gaia kapi i tako je ostalo.
    Mi smo jucer dobili staklenu babynova i mogu reci da nije losa. Malo sam bila sumnjicava jer pise od 0-24 mjeseca starosti , ali ljepo Papa iz nje. Aventove plasticne su mi sada za vodu ili caj. Koliko cesto prokuhavate bocice i dude? Mi zasad dva put na tjedan. E da i to me zanimalo isto. Koliko dugo duda moze trajat? Ja sam joj dosad promjenila dvije. Jedna je pustala a druga mi se cinila vec sva pocuclana pa sam joj novu dala. Koristimo isto aventovu dudicu.

zebrica

• paris

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

Mi smo koristili aventove bočice i nama su bile okej. Mislim da je stvar u održavanju - prali smo ih odmah nakon svake upotrebe i sterilizirali prvih mjesec dana svaki dan. Ništa se nije promijenilo na njima, evo sad nakon 10 mj ih ponekad koristimo, samo smo kako je rastao mijenjali veličinu dude gore.i da. tako smo i mi, ako kombinirate dojenje ili izdajanje i adaptirano uvijek prvo ovo prvo, a adaptiranog koliko hoće da nadopuni Što se tiče kapi, mi smo probali biogaia i nismo baš vidjeli da nešto pomaže, a onda smo kasnije kad je mali morao uzimati antibiotike koristili waya LGG koje su nam u klaićevoj i preporučili i te su bile super - smirile i proljev.

Pilici

Prijavi adminu

Paris jeste koristili plastične ili staklene aventove?
    E da, jeste prali u carliju obicnom ili..ja sam kupila baby carli pa sam joj svu tu plastiku i te žličice oprala sa njim a prokuhavam dvaput tjedno.

zebrica

• paris

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

Koristili smo plastične aventove. Prali smo i sa običnim i sa ovim dječjim čarlijem u što toplijoj vodi. Mi smo ih doduše sterilizirali jako često - svaki dan u početku - ne znam jel to ima kakve veze ..

Nyka

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Ja sam flašice prije sterilizirala 1x tjedno. Sad ih već dugo nisam. Kad je bio manji prala sam ih samo s vrućom vodom, a sad i operem s deterđentom ili ili stvaim u mašinu za suđe. Dude još povremeno steriliziram, nastojim 1x tjedno.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.