Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nyka
    08. Siječanj 2015. 21:22

Sab simplex je kod mojeg malog izazvao još jaču rekakciju. Neopisivo je plakao. Šutnula sam ih u smeće. Mi sno koristili homeopatiju... nemrem se sjetiti kako vse zovu te kuglice...

crnamala
    08. Siječanj 2015. 21:24

Ma ja uopce ne kuzim da li moj mali ima stvarno grceve nekad se malo zgrci, dosta prducka a kaki uglavnom svako drugi dan. Kao to je normalno za dojeno dijete ali je on na kombi pa sam se brinula zašto ne kaki svaki dan.  Malo me umirila patronazna neki dan jer je nadoknadio gubitak od skoro 400 g u 10-ak dana od izlaska pa kaze da ne brinem radi stolice. On se uvik muci za kakit ali se preporodi nakon.  Ne znam dali kupiti kapi kad nisam sigurna ima li grceve ili gurat ovako do prvog pregleda kod pedijatra.

Igorovabebica
    08. Siječanj 2015. 21:24

Ma i meni se čini da su te Sab Simplex beskorisne-da koriste, zar ne bi moj mali jedan dan bio bez stolice iako smo mu dali pet kapi prije svakog obroka kako su mi savjetovali???

Boška2
    09. Siječanj 2015. 12:23

Krivo napisala... stolicu ima sad jednu dnevno!

<3<3<3 Karl <3<3<3

crnamala
    09. Siječanj 2015. 18:25

Ma i moj je hlapljivac brzo jede ii puno pa se naguta zraka i zagrca da to zna bit strasno. Evo ja vec dva dana ne pijem heferol za zeljezo jer sam cula davon zna smetat bebams i danas je kakio tri puta. Muci se ali izgleda da ide nabolje.  Kupit cu mu kapi svakako pa cemo vidit. 
    Jel postoji razlika izmedju tih biogaya i waya kapi?

Boška2
    09. Siječanj 2015. 19:55

Za biogayu ne znam,mi ju nismo koristili. Probaj pronjuskat na netu ili pitaj u ljekarni. Nama je waya ok!
    Sad je veci tako da sa zrakom vise nemamo problema,ljepo se izpodrigava,ali zato se i dalje muci sa kakanjem. Jos malko i to ce proci!

<3<3<3 Karl <3<3<3

Igorovabebica
    09. Siječanj 2015. 22:06

Moj mali se uvijek zagrcne tokom dojenja, jer je užasno hlapljiv i stalno ga moram po leđima lagano lupkati. Najčešće se zagrcne kada počne tonuti u san, jer se iznenada probudi i zabija glavu u sisu kao da nije jeo deset dana. Izgleda komično, ali na koncu baš i nije tako, jer se onda borimo s grčevima... ali, već je bolje, s obzirom na ono kako je bilo u početku-nebo i zemlja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.