Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nyka

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Sab simplex je kod mojeg malog izazvao još jaču rekakciju. Neopisivo je plakao. Šutnula sam ih u smeće. Mi sno koristili homeopatiju... nemrem se sjetiti kako vse zovu te kuglice...

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Ma ja uopce ne kuzim da li moj mali ima stvarno grceve nekad se malo zgrci, dosta prducka a kaki uglavnom svako drugi dan. Kao to je normalno za dojeno dijete ali je on na kombi pa sam se brinula zašto ne kaki svaki dan.  Malo me umirila patronazna neki dan jer je nadoknadio gubitak od skoro 400 g u 10-ak dana od izlaska pa kaze da ne brinem radi stolice. On se uvik muci za kakit ali se preporodi nakon.  Ne znam dali kupiti kapi kad nisam sigurna ima li grceve ili gurat ovako do prvog pregleda kod pedijatra.

Igorovabebica

Broj poruka: 765

Prijavi adminu

Ma i meni se čini da su te Sab Simplex beskorisne-da koriste, zar ne bi moj mali jedan dan bio bez stolice iako smo mu dali pet kapi prije svakog obroka kako su mi savjetovali???

• lusilu

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Draga zebrice nisi jedina i moj L od 3tj.papa ad.sad ima 2mj papa Aptamil 210ml.svakih 4-5sati. sama pedijatrica mi je rekla da ga ne mucim s čičin jer mu nije bilo dovoljno i stalno se plakao.od tekućine mu dajem vodu par sličica dnevno jer mu baš ne valja.probali smo čaj od komoraca,i kamilicu sa par zrna kima al nije baš bio oduševljen.sad sam mu u milleru kupila čaj od milumpe za bebe od prvog tj. I baš ga voli piti ....moj L super napreduje bez obzira što je na ad a mislim da je to najvažnije.....

Lusilu

ninina22

Broj poruka: 190

Prijavi adminu

Drage mame, i ja sam jedna od onih koje dijete hrane iskljucivo sa adaptiranim mlijekom. U rodilistu sam imala kolostrum i stalno je sisao i bio ljut i gladan pa su mu sestre davale bebimil. Kad sml dosli iz rodilista dojila sam i dojila, po cijele dane, no bebac mi je bio gladan. Otisla sam s njim na vaganje kod pedijatrice sa mj dana i bio je premrsav te sam uvela dohranu oo nalogu pedijatrice. Danas ima 5 mjeseci i na aptamilj je jwer mu najbolje odgovara. Bilo je svega i predrasuda i vrjedanja da sam nesposobna i sl. Meni je bitnije da je moj bebac sit. Trudila sam se i izdajala, no nikakvog napretka nije bilo. Nitko nas nema pravio osudivati. I moj muz i ja smo othranjeni na dohrani i nista nam ne fali. Mame vi najbolje zmate sto je nanajbolje za vase dijeteee

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

Boška2

Broj poruka: 237

Prijavi adminu

crnamala

Ma ja uopce ne kuzim da li moj mali ima stvarno grceve nekad se malo zgrci, dosta prducka a kaki uglavnom svako drugi dan. Kao to je normalno za dojeno dijete ali je on na kombi pa sam se brinula zašto ne kaki svaki dan.  Malo me umirila patronazna neki dan jer je nadoknadio gubitak od skoro 400 g u 10-ak dana od izlaska pa kaze da ne brinem radi stolice. On se uvik muci za kakit ali se preporodi nakon.  Ne znam dali kupiti kapi kad nisam sigurna ima li grceve ili gurat ovako do prvog pregleda kod pedijatra.

Moj malecki nije imao grceve,ali je imao dosta problema sa probavom muku smo mucili sa i zrakom u zeludceku( jer je veliki hlapljivac) naguto se zraka,a nismo ga mogli nikako izbaciti. Kupili smo mu waya kapi,to su ti probioticke kapi za sazrijevanje crijeva. Nama su pomagale,stolicu ima redovitu,sad jednom tjedno,a na pocetku ih je bilo 10-tak na dan. Mislim da ti nikako nece naskoditi probiotici pa probaj ako hoces.

<3<3<3 Karl <3<3<3

Boška2

Prijavi adminu

Krivo napisala... stolicu ima sad jednu dnevno!

<3<3<3 Karl <3<3<3

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Ma i moj je hlapljivac brzo jede ii puno pa se naguta zraka i zagrca da to zna bit strasno. Evo ja vec dva dana ne pijem heferol za zeljezo jer sam cula davon zna smetat bebams i danas je kakio tri puta. Muci se ali izgleda da ide nabolje.  Kupit cu mu kapi svakako pa cemo vidit. 
    Jel postoji razlika izmedju tih biogaya i waya kapi?

Boška2

Prijavi adminu

Za biogayu ne znam,mi ju nismo koristili. Probaj pronjuskat na netu ili pitaj u ljekarni. Nama je waya ok!
    Sad je veci tako da sa zrakom vise nemamo problema,ljepo se izpodrigava,ali zato se i dalje muci sa kakanjem. Jos malko i to ce proci!

<3<3<3 Karl <3<3<3

Igorovabebica

Broj poruka: 765

Prijavi adminu

Moj mali se uvijek zagrcne tokom dojenja, jer je užasno hlapljiv i stalno ga moram po leđima lagano lupkati. Najčešće se zagrcne kada počne tonuti u san, jer se iznenada probudi i zabija glavu u sisu kao da nije jeo deset dana. Izgleda komično, ali na koncu baš i nije tako, jer se onda borimo s grčevima... ali, već je bolje, s obzirom na ono kako je bilo u početku-nebo i zemlja.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.