Luki koliko je tvoj star? Mojje danas plakao i plakao dok mu nismo dalijos pa je na kraju pojeo 200?!? Ali to je doza za 6 miseci sad ne znam smijem li mu dat toliko jer on puni mjesec u nedilju. U sridu smo u pedijatra pa cu pitat. Bravo zebrica junior prava velika beba.
Moj ti sad ima 7 mneseci I 2 dana :) U biti one mjere su tamo samo okvirne na kutiji tako ako te trazi mozes slobodno dati. Eto, moj pojede manje nego sto jr doza na kutiji, a lijepo napreduje.
14.06.2014. L ♥
I moja M sad trazi vise, poceli smo joj davat od jucer 180, pise da je to za starost 3 mjeseca, kolko tvoj crnamala ima?
Ma u nedilju ce tek misec dana. Doduse on je i u rodilistu jeo dozu ipo jer je njemu uvik malo. Dosad bi bio na sisi pa bi onda pojeo bocu ali nisan mislila da je dogurao do 200 ml. Skrpala me gripa pa mu nisan dva dana davala sisu pa tek sad vidim koliko jede.
Joj super kako me vec treci dan pere fibra i nisam malenog stavljala na sisu nego samo izdajala cini mi se da gubim mliko i ono malo sta san imala. Meni stvarno nije sudjeno dojit. Nadam se da kad ozdravim da ce se vratit. I prije nego me neki napadnu imam astmaticni bronhitis i svaka prehlada mi znaci pumpica sa kortikosteroidima pa ne smin dojit. Bas sam tuzna. Znam da mu nece nista bit i na ad ali sam se toliko veselila da bi koji put pojeo moje mlijeko.
Joj super kako me vec treci dan pere fibra i nisam malenog stavljala na sisu nego samo izdajala cini mi se da gubim mliko i ono malo sta san imala. Meni stvarno nije sudjeno dojit. Nadam se da kad ozdravim da ce se vratit. I prije nego me neki napadnu imam astmaticni bronhitis i svaka prehlada mi znaci pumpica sa kortikosteroidima pa ne smin dojit. Bas sam tuzna. Znam da mu nece nista bit i na ad ali sam se toliko veselila da bi koji put pojeo moje mlijeko.
Ajoj :( Ja ti imam isto bronhitis zbog kojeg sam nakon svake prehlade na antibioticima. Nadam se da ce sve biti ok I da ce ti se cim prije smiriti
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji