Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    15. Siječanj 2015. 22:08

Luki koliko je tvoj star? Mojje danas plakao i plakao dok mu nismo dalijos pa je na kraju pojeo 200?!? Ali to je doza za 6 miseci sad ne znam smijem li mu dat toliko jer on puni mjesec u nedilju. U sridu smo u pedijatra pa cu pitat. Bravo zebrica junior prava velika beba.

Pilici
    16. Siječanj 2015. 02:39

I moja M sad trazi vise, poceli smo joj davat od jucer 180, pise da je to za starost 3 mjeseca, kolko tvoj crnamala ima?

zebrica

LuKi5
    16. Siječanj 2015. 07:01

Pisem preko mob-a, sorry na greskama.

14.06.2014. L ♥

Pilici
    16. Siječanj 2015. 11:39

Te mjere i mene malo bune. Moja češće trazi jest a ako joj i preko dana dam dozu za 3 mj bojim se da se nepretpa. Da se pohvalimo, pocela je polako prihvaćati caj od komoraca. Luki tvoj mali je tocno 5 mj stariji od moje M. 

zebrica

crnamala
    16. Siječanj 2015. 16:03

Joj super kako me vec treci dan pere fibra i nisam malenog stavljala na sisu nego samo izdajala cini mi se da gubim mliko i ono malo sta san imala. Meni stvarno nije sudjeno dojit. Nadam se da kad ozdravim da ce se vratit. I prije nego me neki napadnu imam astmaticni bronhitis i svaka prehlada mi znaci pumpica sa kortikosteroidima pa ne smin dojit. Bas sam tuzna. Znam da mu nece nista bit i na ad ali sam se toliko veselila da bi koji put pojeo moje mlijeko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.