Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Igorovabebica

Broj poruka: 765

Prijavi adminu

Mi smo malome Mihaelu počeli davati dohranu već s dva tjedna zbog grčeva jer je toliko bio na sisi da me svu isisao i još smo bili neispavani i gubila sam mlijeko. Neke dane sam jedva istisnula par kapi. Kada smo uveli dohranu i kada su grčevi skoro pa prestali, davali smo mu Aptamil-prvo 60 ml, pa 90, ali njemu nikako to nije bilo dosta i kada sam mu napravila 120 ml-onda je bio sit. Sada konačno spava po tri-četiri sata, u tom intervalu se i budi i sada smo jedanaest dana bez dohrane! Mlijeko navire sa svih strana! 

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

Igorovabebica

Mi smo malome Mihaelu počeli davati dohranu već s dva tjedna zbog grčeva jer je toliko bio na sisi da me svu isisao i još smo bili neispavani i gubila sam mlijeko. Neke dane sam jedva istisnula par kapi. Kada smo uveli dohranu i kada su grčevi skoro pa prestali, davali smo mu Aptamil-prvo 60 ml, pa 90, ali njemu nikako to nije bilo dosta i kada sam mu napravila 120 ml-onda je bio sit. Sada konačno spava po tri-četiri sata, u tom intervalu se i budi i sada smo jedanaest dana bez dohrane! Mlijeko navire sa svih strana! 

bravo.. izbaci ad iz kuće.. vidiš da ti ne treba možeš i bez njega ;) ;)

url=https://lilypie.com]

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Super da ti se vratilo mlijeko, ja sam uvijek za mamino ako ga ima, a ako ne bitno da bebi lipo napreduje pa makar i na ad-u. 

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Pa i ja držim do toga da je bolje majčino, ali u nekim situacijama bude spas.. Evo mi i dalje cicamo al i dohranjuhemo i super napreduje 

zebrica

crnamala

Prijavi adminu

Zebrica

Pa i ja držim do toga da je bolje majčino, ali u nekim situacijama bude spas.. Evo mi i dalje cicamo al i dohranjuhemo i super napreduje 

Ma neka ona raste. Usput preslatka je na slici.

Pilici

Prijavi adminu

Hvala , imas ti slike maloga?

zebrica

crnamala

Prijavi adminu

Zebrica

Hvala , imas ti slike maloga?

Nisan nista jos stavila. Ma mali se bacio na tatu skroz. Cili je svijetle puti i okica plavih a ja ne mogu biti tamnoputija. Sezamo se da cu na dnk  da vidimo jeli moj. Aj sad cu stavit slikicu.

Pilici

Prijavi adminu

Ljepotan mali :), koliko je dug i ima kg?

zebrica

crnamala

Prijavi adminu

Zebrica

Ljepotan mali :), koliko je dug i ima kg?

Sutra idemo prvi put u pedijatra pa cemo vidit koliko je napredovao. Rodjen je sa 4kg i 52 dug. Vec mi je robice dosta na knap a ispod 62 ni ne nosimo. Veliki dečko.

Pilici

Prijavi adminu

I tvoj je veliki decko, samo neka ljepo napreduju i rastu 
    Ajde javi kolko je narasao 

zebrica

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.