Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Hehe varamo ih na sve načine :) 
    Nisam skuzila Luki oovo zadnje. Ako se sta prebrzo zatvara?

zebrica

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Zebrica

Hehe varamo ih na sve načine :) 
    Nisam skuzila Luki oovo zadnje. Ako se sta prebrzo zatvara?

Hehehe :P Velika I mala fontanela na glavi,  otvori koji postepeno srastaju kako bi se mozak mogao razvijati, jer ako se prebrzo zatvore mogu blokirat razvoj mozga, koji intenzivno raste u prvim godinama. Mozes vidjet bebici na vrhu glave kako nekad pulsira na mjestu gdje je fontanela.  :)

14.06.2014. L ♥

Pilici

Prijavi adminu

Znam za taj otvor da su im kosti razdvojene, nisam znala kako se zove. Sta kažeš ako se prebrzo zatvore onda se te kapi ukidaju?

zebrica

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

E sad ste me zbunili ja sam svome waya kapi ukapala u mliko i tako popije. Sta mu tribam davat odvojeno na zlicu? U ljekarni mi nisu nista rekli.

LuKi5

Prijavi adminu

crnamala

E sad ste me zbunili ja sam svome waya kapi ukapala u mliko i tako popije. Sta mu tribam davat odvojeno na zlicu? U ljekarni mi nisu nista rekli.

Ja mu dam d3 kapi posebno na zlicu, posto ne popije uvik istu kolicinu mlika, a ovako znam da je uzeo cilu dozu kapi.

14.06.2014. L ♥

LuKi5

Prijavi adminu

Zebrica

Znam za taj otvor da su im kosti razdvojene, nisam znala kako se zove. Sta kažeš ako se prebrzo zatvore onda se te kapi ukidaju?

Da, ovisno kada dode do zatvaranja I remeti li zatvaranje, zato prate promjer glave na svakom pregledu :)

14.06.2014. L ♥

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

LuKi

crnamala

Ja mu dam d3 kapi posebno na zlicu, posto ne popije uvik istu kolicinu mlika, a ovako znam da je uzeo cilu dozu kapi.

Sad sam citala na netu waya moze u mlako mlijeko. A meni nije pronlem on popije 100 ml svaki obrok sad vec pomalo zica jos. Mali mi je pravi zdero.

LuKi5

Prijavi adminu

crnamala

LuKi

crnamala

Sad sam citala na netu waya moze u mlako mlijeko. A meni nije pronlem on popije 100 ml svaki obrok sad vec pomalo zica jos. Mali mi je pravi zdero.

Hahaha samo nek papa :P Moj zafrkava, sve mu je zanimljivije od hrane, nekad 200 slisti za 3 minute, a nekad se sat vremena natezemo da popije makar 100 

14.06.2014. L ♥

Pilici

Prijavi adminu

Bravo neka Papa samo :) 
    A zato mjere, dobreko da znam :)
    Da vam se mi pohvalimo, bili smo danas na pregledu i cura mi je narasla, sad ima 6330kg i 62cm a jucer je navrsila dva mjeseca 
    Dobili smo dozvolu za klokanicu, posto sama drzi glavicu, pa cu ju sutra malo staviti 

zebrica

LuKi5

Prijavi adminu

Zebrica

Bravo neka Papa samo :) 
    A zato mjere, dobreko da znam :)
    Da vam se mi pohvalimo, bili smo danas na pregledu i cura mi je narasla, sad ima 6330kg i 62cm a jucer je navrsila dva mjeseca 
    Dobili smo dozvolu za klokanicu, posto sama drzi glavicu, pa cu ju sutra malo staviti 

Ohoo, bas je prava velika curica. Bravo! 

14.06.2014. L ♥

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.