Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    14. Siječanj 2015. 20:35

Hehe varamo ih na sve načine :) 
    Nisam skuzila Luki oovo zadnje. Ako se sta prebrzo zatvara?

LuKi5
    14. Siječanj 2015. 20:51

Zebrica

Hehe varamo ih na sve načine :) 
    Nisam skuzila Luki oovo zadnje. Ako se sta prebrzo zatvara?

Hehehe :P Velika I mala fontanela na glavi,  otvori koji postepeno srastaju kako bi se mozak mogao razvijati, jer ako se prebrzo zatvore mogu blokirat razvoj mozga, koji intenzivno raste u prvim godinama. Mozes vidjet bebici na vrhu glave kako nekad pulsira na mjestu gdje je fontanela.  :)

14.06.2014. L ♥

zebrica

Pilici
    14. Siječanj 2015. 21:02

Znam za taj otvor da su im kosti razdvojene, nisam znala kako se zove. Sta kažeš ako se prebrzo zatvore onda se te kapi ukidaju?

LuKi5
    14. Siječanj 2015. 21:42

Zebrica

Znam za taj otvor da su im kosti razdvojene, nisam znala kako se zove. Sta kažeš ako se prebrzo zatvore onda se te kapi ukidaju?

Da, ovisno kada dode do zatvaranja I remeti li zatvaranje, zato prate promjer glave na svakom pregledu :)

14.06.2014. L ♥

zebrica

Pilici
    15. Siječanj 2015. 19:56

Bravo neka Papa samo :) 
    A zato mjere, dobreko da znam :)
    Da vam se mi pohvalimo, bili smo danas na pregledu i cura mi je narasla, sad ima 6330kg i 62cm a jucer je navrsila dva mjeseca 
    Dobili smo dozvolu za klokanicu, posto sama drzi glavicu, pa cu ju sutra malo staviti 

LuKi5
    15. Siječanj 2015. 21:37

Zebrica

Bravo neka Papa samo :) 
    A zato mjere, dobreko da znam :)
    Da vam se mi pohvalimo, bili smo danas na pregledu i cura mi je narasla, sad ima 6330kg i 62cm a jucer je navrsila dva mjeseca 
    Dobili smo dozvolu za klokanicu, posto sama drzi glavicu, pa cu ju sutra malo staviti 

Ohoo, bas je prava velika curica. Bravo! 

14.06.2014. L ♥

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI