Hehe varamo ih na sve načine :)
Nisam skuzila Luki oovo zadnje. Ako se sta prebrzo zatvara?
Hehehe :P Velika I mala fontanela na glavi, otvori koji postepeno srastaju kako bi se mozak mogao razvijati, jer ako se prebrzo zatvore mogu blokirat razvoj mozga, koji intenzivno raste u prvim godinama. Mozes vidjet bebici na vrhu glave kako nekad pulsira na mjestu gdje je fontanela. :)
14.06.2014. L ♥
E sad ste me zbunili ja sam svome waya kapi ukapala u mliko i tako popije. Sta mu tribam davat odvojeno na zlicu? U ljekarni mi nisu nista rekli.Ja mu dam d3 kapi posebno na zlicu, posto ne popije uvik istu kolicinu mlika, a ovako znam da je uzeo cilu dozu kapi.
Sad sam citala na netu waya moze u mlako mlijeko. A meni nije pronlem on popije 100 ml svaki obrok sad vec pomalo zica jos. Mali mi je pravi zdero.
E sad ste me zbunili ja sam svome waya kapi ukapala u mliko i tako popije. Sta mu tribam davat odvojeno na zlicu? U ljekarni mi nisu nista rekli.Ja mu dam d3 kapi posebno na zlicu, posto ne popije uvik istu kolicinu mlika, a ovako znam da je uzeo cilu dozu kapi.Sad sam citala na netu waya moze u mlako mlijeko. A meni nije pronlem on popije 100 ml svaki obrok sad vec pomalo zica jos. Mali mi je pravi zdero.
Hahaha samo nek papa :P Moj zafrkava, sve mu je zanimljivije od hrane, nekad 200 slisti za 3 minute, a nekad se sat vremena natezemo da popije makar 100
14.06.2014. L ♥
Bravo neka Papa samo :)
A zato mjere, dobreko da znam :)
Da vam se mi pohvalimo, bili smo danas na pregledu i cura mi je narasla, sad ima 6330kg i 62cm a jucer je navrsila dva mjeseca
Dobili smo dozvolu za klokanicu, posto sama drzi glavicu, pa cu ju sutra malo staviti
Ohoo, bas je prava velika curica. Bravo!
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji