Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majica7

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Sanjarka88

nasdva

Pozdrav,
    Da li netko koristi Topfer ad?
     Mališa ima 3 mj, a meni polako počinje falit mljeka pa ćemo morat ubacit nešto ad. Inače se isključivo izdajam i spašava nas zamrznuto mljeko. Radim na tome da povećam količinu s češćim izdajanjem, ali vidjet ćemo.
    Mi koristili jednu kutiju. Bili zadovoljni.
    No bila patronozna s vagom prosli tjedan i dobili samo 200g od porodajne pa rekla da mjenjam mlijeko da mozda nije hranjivo dovoljno.
    Nemam pojma

Mi koristili Topfer, lijepo napredovali, nikakvih problema, pedijatrica nam preporučila.

Majica

Trancie

Broj poruka: 1279

Prijavi adminu

Curke imam pitanje vezano za ad. Curu dojim , ali dodajem jednu večernju bocu NAN 1, obzirom da smo blizu 8 mjeseci razmišljam da uzmem NAN 2. Kada ste vi prešli na 2 AD i kako? obzirom da je samo jedna boca u pitanju, samo napravim sa 2 i to je to ili? Nadam se da o toga ne bi trebalo biti neke reakcije i sl. obzirom da je samo 1 boca koja ide u 20:00 h.

Broj poruka: 176

Prijavi adminu

Mame moze iskustava sa Hipp bio combiotik 1
    Ako ima koja da hrani bebicu s time,jeste zadovoljne ili ne. 🍼🍼

• sretna

Broj poruka: 2906

Prijavi adminu

Mom2o17

Ja sam prvog krenula hranit s tim pa presli na aptamil jer je od hipp-a imao uzasne grceve

• sretna

Broj poruka: 2906

Prijavi adminu

Mom2o17

Samo sam presla na 2, znaci napravila normalno novu flasicu sa 2

Broj poruka: 176

Prijavi adminu

Htjela sam preci na taj hipp. Prve dvije tri bocice su mu odgovarale. A onda dalje cini mi se kao da je poceo puno bljuckat od njega kad mu dam to. Jel postepeno sam mu davala i onda sam skuzila da mu vise nepase. Tak da ostajemo na ovoj hrani kojoj jesmo. 

• Aria

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

Ima koja mama da joj je beba na NAN-u. Kakva je stolica. Morali kratko na NAN bez laktoze,sad smo presli na NAN sensitive. Stolice su od tamnozelene jakog mirisa(smrada 😁) do svjetlije te zuckaste. 

Barkleys

Broj poruka: 1723

Prijavi adminu

Aria

Ima koja mama da joj je beba na NAN-u. Kakva je stolica. Morali kratko na NAN bez laktoze,sad smo presli na NAN sensitive. Stolice su od tamnozelene jakog mirisa(smrada 😁) do svjetlije te zuckaste.

Mi koristimo Nan sensitive. Jednu bočicu prije spavanja, a tijekom dana je na mom mlijeku I nama u zadnje vrijeme stolice baš smrde. Nisu tako na početku, a od početka smo na sensitive. ☹️

• Aria

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

Nisu ni njemu takve smrdljive bile dok nismo presli na nan. Sve mi se cini da je od nan-a tako 

Omerta

Broj poruka: 1496

Prijavi adminu

A jel netko probao dati adaptirano mlijeko na bazi soje? Mozda se rijesite grceva, bljuckanja i ruznih stolica. Kravlje mlijeko je najcesci alergen kod djece... bilo obicno ili adaptirano, ipak je to hrana za malo tele. http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=1022
    http://www.roditelji.hr/beba/zdravlje-i-prehrana/dnevnik-majke-koja-svoju-bebu-odgaja-veganski/

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.