Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    23. Veljača 2015. 13:53

Ne znam baš...zašto onda vrište i tako jako plaču?

Dea23
    23. Veljača 2015. 16:53

Da ni ja baš ne bi rekla da je nije boljelo kad sam vidjela te suzice. Čak sam čula da i glad osjećaju kao bol. Ne znam. Evo od sinoć nisam kuhala vodu na kimu i dosad je bilo dobro sad smo opet na početku. Tak da - kimovi i kemije. Zašto da mi se dijete muči kad ne mora. Ne dajem joj otrova.

cloudy
    23. Veljača 2015. 17:12

Meni je tak rekla pedica,a čula sam istu stvar od još nekih doktora....ubiti kao one ne plaču jer ih boli nego kako im probavni sustav sazrijeva njih taj feeling šta im se javi ih prestraši pa zato plaču..više im je kao beugodan nego bolan osjećaj

Dea23
    23. Veljača 2015. 17:18

A ko će ga znati. Samo te sirote bebice, a one nam ne znaju reći.

LuKi5
    23. Veljača 2015. 17:35

Evo jedan primjer, je li vam se dogodilo kada da ste pojeli nesto sto vam je Iizrazito smetalo I tesko palo? Imali onaj osjecaj tezine, grcenja, nadutosti cak I izrazene boli u trbuhu? Njima se ti grcevi javljaju bas zbog toga sto im treba vremena da se regulira probava, navikava im se zeludac na hranu. Oni kroz plac izrazavaju da im nesto smeta; da ih boli, da su gladni, itd. Njima je plac nacin komunikacije jer jos za drugo ne znaju. Isto tako je I s gladi. Covjeku nije niti malo ugodno kad je gladan. Vrlo vrlo ruzan osjecaj. Odrastao covjek ne ce plakati, ali ce ga boliti zeludac od gladi I izrazitu nelagodu ce osjecat. Beba instinktivno reagira placem, dajuci do znanja da je gladna, u skladu s instinktom prezivljavanja. Oni su maleni I osjetljivi I svaku nelagodu ce vam dati do znanja. Kroz plac vam govore da nesto ne stima. I imaju razlicite vrste placa I negodovanja, za razlicite situacije, razlicita intenziteta, jacine, trajanja. :)

14.06.2014. L ♥

cloudy
    23. Veljača 2015. 17:48

E vidiš Luki ti si to lijepo obajsnila :)

cloudy
    23. Veljača 2015. 19:09

Eee tak je meni kad se najedem vrućih krafni ili bilo čega s germom šta je vruće...tak da brijem da je bebicama takav feeling za vrijeme grčeva

cloudy
    23. Veljača 2015. 19:10

Eee tak je meni kad se najedem vrućih krafni ili bilo čega s germom šta je vruće...tak da brijem da je bebicama takav feeling za vrijeme grčeva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.