Dea, mislim da Renata dobro kaze za to, i meni se cini malo puno kapi, mi smo našoj davali tu biogaiju i uspjele smo zaobici grcice. Mozda da koristis samo jedne kapi? E da, i onaj gel (kompresa toplo hladno) imas u dmu za kupit, mi smo kupili nije skup nekih 17kn ali susjeda i par cura su koristile i bile jako zadovoljne...to se ugrije fenom ili u mikrovalnoj i drzis bebi na trbusicu.. Nadam se da ce vam brzo proci ti grcici, a i moja M prdi ko luda haha :)
zebrica
*mi nismo koristili al susjeda i par cura su bile jako zadovoljne.."
zebrica
Ne znam zato i radim kak su mi rekli. BioGaiu imamo neko vrijeme i nije pomogla baš. Onda su nam rekli simplex al kao nastaviti s ovim jer simplex samo olakšava prduckanje a biogia je probiotik. A niš bumo izbacili nekaj.
Da, neki jazu da im je biogaia super a neki za taj sab simplex, a jesi citala sta za one waya kapi, ?kak je nocas bilo?
Mi smo se fino naspavali jucer od 19 do evo sad 6 ujutro
zebrica
Po noći je ona super,prek dana su je držali. Danas evo još ni jedan. Ni sinoć.
Da. Valjda treba da prodjeluje. Zvala sam doktoricu rekla je da se smiju kombinirati te kapi jer imaju različitu namjenu, a doza je propisana. Nama se čini puno, ali eto tako je.
Mi smo bio gaiu koristili par dana i kao da joj je bilo gore od nje...a što se grčeva tiče...njih to ne boli..nego im je čudan i nepoznat osjećaj pa zato plaču..al nr boli ih
Ma da..nisam to znala..ja sam se bojala da cemo ih dobit zato Sam joj prevencije radi dala biogaiju i nije dobila...al nisam znala da ih nebuba,mislila sam da da..
zebrica
Ne...njima je to više onak neugodan osjećaj i više ih to prestraši nego ih boli pa zato plaču
Sortiraj odgovore
Najstariji