1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    23. Srpanj 2018. 19:10

Nova u tome -ja isto nebih pila oboje,bar dok ne pitas svoju gin. Pijem Fembion 1 (pocela sam cim sam vidila plus) i dr.mi je rekla je to sve sta mi treba i da sada ne moram nista vise uz njega.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    23. Srpanj 2018. 19:12

Nova u tome-  i da zaboravih: dobrodosla! 😊 

• nova_u_tome
    23. Srpanj 2018. 19:16

Kikiriki

Nova u tome- i da zaboravih: dobrodosla! 😊

Hvalaaaaa 😁😁

https://lbdf.lilypie.com/c0Eop2.png

Beaa
    23. Srpanj 2018. 19:49

Zavidim trudnicama kojima se svašta nešto jede i koje su udebljale. Ja sam smrsala nešto vise od kilograma zbog mučnina, inače sam mršava a sada sam kostur. Na svu moguću hranu sto postoji meni se povraća. Jutros se gledam u ogledalo i kažem suprugu: vidi, izgleda da sam misice na atomsku dobila od povraćanja. 

Kikiriki
    23. Srpanj 2018. 20:10

Bea

Zavidim trudnicama kojima se svašta nešto jede i koje su udebljale. Ja sam smrsala nešto vise od kilograma zbog mučnina, inače sam mršava a sada sam kostur. Na svu moguću hranu sto postoji meni se povraća. Jutros se gledam u ogledalo i kažem suprugu: vidi, izgleda da sam misice na atomsku dobila od povraćanja.

Potpuno te razumijem. Tako je i meni. Cjelodnevne mucnine...muka kad sam gladna,muka kad pojedem nes,muka na mirise...najgore od svega sta sam u biti gurman i inace jako volim kuhati,isprobavati nove recepte,fino papati itd,a sada ne mogu ni jabuku pogledati i odma trcim u wc. 🤢🤮

Beaa
    23. Srpanj 2018. 20:29

Kikiriki, je li mi vjeruješ da sam jučer i danas kuhala sa maskom na licu (ona sto je nose doktori i zubari) zbog mirisa, jer sam primjetila da mi se počne povraćati odmah dok uđem u kuhinju. Samo kad pomislim na neka jela pa čak i ona meni omiljena moram ići povraćati. Drugo stanje- ludo stanje

23. Srpanj 2018. 20:56

Valentina, ja znam zasto sam dobila folacin na recept i isto znam da folnu kupis u ljekarni i da je sastojak prenatala i kad se pije i zasto se pije. 

Nova, ako nisi dobila folacin s posebnim razlogom onda ti je previse da uzimas i prenatale s folnom i taj folacin. Ja kad sam pitala u ljekarni onda su rekli da je to previse, ali poslije sam shvatila zasto je meni ginicka to napisala. 

Kikiriki
    23. Srpanj 2018. 21:01

Bea- i ja sam neki dan kupila te maske! 😂 trenutno ih nosim kad cistim i vadim robu iz masine (miris detergenta i omeksivaca 🤢) ,a zadnje vrijeme kuham samo juhu i eventualno nes sta se ubaci u pecnicu tako da mogu pustiti da se samo radi i pobjeci u drugu prostoriju od mirisa ili pak dragi nes napravi vikendom. Ali mislim da cu i ja tako morati za jela koja treba vise paziti. 😷 😂 Uzas ovo bas je ludo stanje.🤣

• vanjano
    24. Srpanj 2018. 09:12

Pozdrav cure, nova sam tu na forumu i danas sam se planirala javiti s objavom o trudnoći koja bi prema zadnjoj menstruaciji bila 8+2. Ipak upravo sam s pregleda i doktorica vidi samo neko zadebljanje na uzv, ne i plod, pa me poslala vaditi betu. Kaže da zbog neredovitih ciklusa je moguće da je trudnoća u puno ranijoj fazi i da i dalje to vodi kao trudnoću ali ćemo više znati nakon nalaza, koji bi trebali biti gotovi oko 12 danas. Jel imao tko takvu situaciju? Molim vas za pomoć i savjet. Hvala

Dreams
    24. Srpanj 2018. 09:18

Dobro došle sve nove cure 🙂 
    Vanjano imala sam sličnu situaciju tj još uvijek ju imam jer  također zbog neredovitog ciklusa ispada da sam trudna duže nego što jesam pa je tako na zadnjem uzv sa 6+1 vidio samo gv. 
    Znaju cure koliko sam tu bila sva isprepadana ali nema potrebe za tim, svaka žena i svaki ciklus je drugačiji tako da izvadi betu i pričekaj idući pregled.
    Od srca ti želim da je sve kako treba i da se ne brineš barem ne prije reda. Koliko su ti inače ciklusi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.