Hvala vam curke puno! Ogrebla sam se bila, imala sam krasticu na usnici pa sam namazala tanko sa becutanom 😊😊 sinoc smo prvi put imali odnose i kontam da vise necemo 😂😂 nelagodno mi je 😂 ali orgazam je puno intenzivniji 🖐🖐😂😂🤣
Ja se nisam vagala jos, ali budem u toku dana ! :) idem vadit krv za štitnjaću i za krvnu grupu 😊 kako si tii Bubamara i ostale cure? 😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ja sam dobila kilu, al ja sam od starta predebela, tako da cu nadam se kad mucnine prestanu moci ne debljati se, jer mi olaksa kad mi je muka da si pojedem, pa jedem sta mi padne pod ruku. Odnose nemam niti cu imati, imala sam orgazam u snu jucer, splasila sam se kao da sam imala nocnu moru :)
Cula sam da se to zna desavati u trudnoci 😂😂😂
Dobroo jutroo, super da je krastica ipak..
Orgazam je ajmee kao što pišeš ali ja sam nakon njega imala osjećaj kao da me nešto steglo dolje tako jako da nisam poželjela za sada ponoviti 😂. Taj nelagodan osjećaj toga trajao je par min ali svejedno.
Štitnjaču sam vadila prošli tj sutra će mi biti nalaz pa onda idem na pregled endokrinologu.
Bubamara nemoj se sekirati za kile, kada si se vagala? Najbolje ti je ujutro kad ustaneš.
Ja za sada imam isto ili do kg manje kako kada ali imam viška inače pa bi bilo dobro da ne dobijem baš odmah. Mada se trudim jesti zdravije sada i ne gladujem ako mi se jede.
Ja sam dobro. Mucnine opet prestale,valjda se ne budu vracale.
Vagam se ujutro kada ustanem. Inace iđam normalnu kilazu. Sklona sam debljanju, nego pazim na ishranu pa tako odrzavam svoju normalnu kilazu. Sad me malo brine sto se brzo debljam, ali sta da raaadim kad san gladna :D
Jutro cure!
Vagala se jos nisam otkako sam saznala za trudnocu, sve me strah al budem ovaj tj da znam kako ide s kilama...no prvo moram vagu kupiti
Inace sam sklona debljanju i za vrijeme postupka u MPO dobila sam 5kg samo tako...no dr kaze da jednostavno moje tijelo reagira na svu tu silnu terapiju...trudim se jesti zdravo i vjezbati pa valjda necu dobiti previse kg...no bez obzira, kako god da bude, skidat cu kile nakon sto rodim...bitno da bude sve ok...
Sto se tice odnosa, za sad ih imamo redovito i nemam nekakvih strahova niti nelagode...uzivam kao i do sada, mozda jedino je osjecaj intenzivniji...tesko mi procjeniti
38+6
Hej cure, evo jutros sve ok. Normalna mucnina nis posebno.
Nisam se jos pocela debljati ali to je vjerovatno radi 🤮. Samo sam jako napuhana pa izgleda kao da vec imam trbuscic.
Sto se tice odnosa nismo jos jer sam imala vrlo malo smedjeg iscjetka pa sad moram stavljat progesteron pa iako je sve ok,nista od toga do sljedeceg pregleda kada se nadam zelenom svjetlu od dr.😊😂
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Pozdrav svima, ja sam trudna 7 tjedana ali nikako da se uključim dok mi ne prođe kritčno razdoblje. E
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Otišao komentar sam.. Imam pitanje u vezi pregleda na hematologiji na Rebru. Je li bio netko? Imam dva spontana iza sebe i sad sam opet trudna, a imam uputnicu za kompletnu obradu na hematologiji. Kako izgleda pregled i pošto sam naručena tek u 1 popodne nadam se da smijem jesti? Neki doktori misle da pregled nije potreban, netko me šalje, pa eto idem obaviti i to.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Pozz. Danas sam vadila krv i dala urin. Krv mi je u redu, a u urinu su mi nesto nasli, i sutra moram opet ici dat mokracu pa salju dalje da vide sta je. A mene nista ne boli, nit mi smeta. Se kome dogodilo slicno?
Lemon, ne znam, al da ne smijes jedti rekli bi ti to, sretno s ovom trudnocom.
Tamsi vjerojatno je nesto poviseno, pa ide na analizu mokraca. Ne moras spremiti prvi jutarnji urin i odnesti? Ja znam samo za takve procedure.
Sortiraj odgovore
Najstariji