Hvala Dreams na tako brzom i ohrabrujućem odgovoru.
Ciklusi su mi inače oko 35 dana a ovulacija je sigurno bila 19.06. i tad smo imali zadnji odnos. Ako je i oplodnja kasnila par dana, svakako bi se već nešto trebalo vidjeti, šta ne?
Hvala Dreams na tako brzom i ohrabrujućem odgovoru.
Ciklusi su mi inače oko 35 dana a ovulacija je sigurno bila 19.06. i tad smo imali zadnji odnos. Ako je i oplodnja kasnila par dana, svakako bi se već nešto trebalo vidjeti, šta ne?
Meni je zadnja menga bila 2.6, ovulacija 16.6,a odnosi 11. i 16.6 i evo me 7+3 danas, po uzv 6+5 a moja mala mrvica vec kuca i trudnoca je uredna 😍 tako da se ne sekiraj, ako je ovulacija sigurno bila 19.6 onda nemas razloga za brigu, i manje si trudna nego sto ti gin racuna i zato vidi samo zadebljanje, pricekaj drugi pregled, plod se inace najkasnije vidi od 8-10t koliko sam citala na internetu, ali ti nemoj citat na internetu jer ces se samo nasekirati 😊
Vanjano tebi bi bilo 4+3 danas onda tek, ako je ovulacija bila 19. i ajmo rec da je zacece bilo 4-5 dana kasnije, i to je normlano da se nista ne vidi, meni je sa 4+5 vidjela samo gv 3mm i zuto tijelo sto proizvodi hormone i da je endometrij zadebljan.. sa 5+4 samo gv 8 mm, a sa 6+6 (po njihivom, po uzv 6+1) se vidjeli sve, i srce kako kuca i plod velicine 6mm cak je vidjela i nesto malo slobodne tekucine, nisam gledala na internetu sta je to jer je rekla da nemam razloga za nerviranje, jer je beba tu i kuca i lijepo raste.. tako da stavi nerviranje na stranu, sada si najosjetljivija
Hvala vam svima, maloprije sam od muke išla raditi još jedan test, četvrti, čisto da se umirim dok ne stignu nalazi bete. Jel opet umišljam ili imam +
Hvala vam svima, maloprije sam od muke išla raditi još jedan test, četvrti, čisto da se umirim dok ne stignu nalazi bete. Jel opet umišljam ili imam +
Pozitivan je :)
Cure kako ste danaaas? Jel imate kakve nove simptome? :))
Ja nemam nikakve simptome (kao da nisam trudna) 😂 osim sto me siske bole za poludjeti i sto sam uzasno umorna, a nisam nista napravila danas 😐🙄
Vanjano- sasvim je moguce da si manje trudna nego sto mislis,a i test je definitivno pozitivan! 🤗😍❤
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Valentina- od novih nista,i dalje samo umor,mucnine i 🤮. I dalje cekam neki ljepsi simptom 😏
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki jel cesto povracas? :O
Ja sam se prepala jer uopce nemam ni mucnine nit nista 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji