1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    24. Srpanj 2018. 09:21

I kad ti je bila zadnja m? 

• vanjano
    24. Srpanj 2018. 09:22

Hvala Dreams na tako brzom i ohrabrujućem odgovoru. 
    Ciklusi su mi inače oko 35 dana a ovulacija je sigurno bila 19.06. i tad smo imali zadnji odnos. Ako je i oplodnja kasnila par dana, svakako bi se već nešto trebalo vidjeti, šta ne? 

Snoopyiica95
    24. Srpanj 2018. 10:16

vanjano

Hvala Dreams na tako brzom i ohrabrujućem odgovoru.
    Ciklusi su mi inače oko 35 dana a ovulacija je sigurno bila 19.06. i tad smo imali zadnji odnos. Ako je i oplodnja kasnila par dana, svakako bi se već nešto trebalo vidjeti, šta ne?

Meni je zadnja menga bila 2.6, ovulacija 16.6,a odnosi 11. i 16.6 i evo me 7+3 danas, po uzv 6+5 a moja mala mrvica vec kuca i trudnoca je uredna 😍 tako da se ne sekiraj, ako je ovulacija sigurno bila 19.6 onda nemas razloga za brigu, i manje si trudna nego sto ti gin racuna i zato vidi samo zadebljanje, pricekaj drugi pregled, plod se inace najkasnije vidi od 8-10t koliko sam citala na internetu, ali ti nemoj citat na internetu jer ces se samo nasekirati 😊

Snoopyiica95
    24. Srpanj 2018. 10:22

Vanjano tebi bi bilo 4+3 danas onda tek, ako je ovulacija bila 19. i  ajmo rec da je zacece bilo 4-5 dana kasnije, i to je normlano da se nista ne vidi, meni je sa 4+5 vidjela samo gv 3mm i zuto tijelo sto proizvodi hormone i da je endometrij zadebljan.. sa 5+4 samo gv 8 mm, a sa 6+6 (po njihivom, po uzv 6+1) se vidjeli sve, i srce kako kuca i plod velicine 6mm cak je vidjela i nesto malo slobodne tekucine, nisam gledala na internetu sta je to jer je rekla da nemam razloga za nerviranje, jer je beba tu i kuca i lijepo raste.. tako da stavi nerviranje na stranu, sada si najosjetljivija

• vanjano
    24. Srpanj 2018. 10:32

Hvala vam svima, maloprije sam od muke išla raditi još jedan test, četvrti, čisto da se umirim dok ne stignu nalazi bete. Jel opet umišljam ili imam +  

Snoopyiica95
    24. Srpanj 2018. 10:41

vanjano

Hvala vam svima, maloprije sam od muke išla raditi još jedan test, četvrti, čisto da se umirim dok ne stignu nalazi bete. Jel opet umišljam ili imam +

Pozitivan je :)

Snoopyiica95
    24. Srpanj 2018. 10:51

Cure kako ste danaaas? Jel imate kakve nove simptome? :)) 
    Ja nemam nikakve simptome (kao da nisam trudna) 😂 osim sto me siske bole za poludjeti i sto sam uzasno umorna, a nisam nista napravila danas 😐🙄 

Kikiriki
    24. Srpanj 2018. 10:56

Vanjano- sasvim je moguce da si manje trudna nego sto mislis,a i test je definitivno pozitivan!  🤗😍❤

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    24. Srpanj 2018. 11:02

Valentina- od novih nista,i dalje samo umor,mucnine i 🤮. I dalje cekam neki ljepsi simptom 😏 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Snoopyiica95
    24. Srpanj 2018. 11:20

Kikiriki jel cesto povracas?  :O 
    Ja sam se prepala jer uopce nemam ni mucnine nit nista 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.