Pozdrav svima od nove članice ( barem se nadam da je to to ).
Zadnji ciklus 20.06., grudi samo što ne eksplodiraju, napravljena 2 testa, oba bila s jako jako blijedom crtom. Ali danas ujutro...
Ono što osjetim su malo malo neki čudni grčevi, nije to bol, malo s lijeve malo s desne strane. I kao da se odjednom počnem znojit i to prođe kroz 10 tak min. ....
Pozdrav svima :)
Kikiriki jel cesto povracas? :O
Ja sam se prepala jer uopce nemam ni mucnine nit nista 🙄
Ne brini simptomi nisu svima isti i cesto znaju doc pa nestati pa se vratiti itd. Npr.mene su u pocetku grudi uzasno bolile i od jednom prestale i nisam imala simptoma,naravno da sam se uplasila ali gin.je rekla da je to normalno i da je ok i ako ne budem imala nikakvih simptoma,tako da ne brini :) Kasnije kad su krenule mucnine sam samo ujutro 🤮,a sada od 1-3 puta dnevno. A muka mi je cijeli dan i sve mi smeta. Upravo sam se vagala i smrsavila sam 1.5 kg. Uzas. Iskreno jedva cekam da prestanu!
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Pozdrav svima od nove članice ( barem se nadam da je to to ).
Zadnji ciklus 20.06., grudi samo što ne eksplodiraju, napravljena 2 testa, oba bila s jako jako blijedom crtom. Ali danas ujutro…
Gin mi na GO do 06.08.ali imam sutra taman unaprijed planiran sistematski koji uključuje i gin.pregled.
Ono što osjetim su malo malo neki čudni grčevi, nije to bol, malo s lijeve malo s desne strane. I kao da se odjednom počnem znojit i to prođe kroz 10 tak min. ….
Pozdrav svima :)
Hej! Dobrodosla i cestitam!!! 🤗😍
Ta boluckanja slicna pms-u su skroz normalna u jako ranim tjednima. Kao i znojenje,i promjene kao: jedan tren ti je vruce,drugi tren se smrzavas. 😊
Kikiriki - hvala :)
Provodim dan isčitavajući što jesti, a što ne, koje aktivnosti obavljati, koje ne ... valjda to sve proživljavamo :)
Pozdrav ekipa!
Danas na 30. dan ciklusa raden test i dobivena lijepa crvena linija :)
Pijem prenatal (Novalacov - taj na hrvatskom trzistu ima aktivni oblik folne (folate) koji organizam lakse prepoznaje i apsorbira).
Od simptoma imam umor, mucnine i grceve i bolove u ledima koji dodu pa odu. Valjda je to sve normalno :/
Muci me sto me grudi bas i ne bole :( Nikad u pms-u me ne bole, samo se mozda mrvicu napuhnu. Za vrijeme ovulacije me na dodir malo bole bradavice i evo to se sada pojavilo, ali isto dode i ode .Ima li tko iskustva s tim?
Hvalaaaaa
Stigli nalazi bete - 227. Doktorica nije baš optimistična jer je prvi test rađen 06.07. bio pozitivan a testovi reagiraju na betu iznad 100, tako da je dosad ona trebala biti puno, puno veća. Idem opet u petak na vađenje krvi, pa se javim s rezultatima, ali sve nekako mislim da ništa od zdrave trudnoće...
Hvala vam svima na lijepim željama i potpori
Dama treba mi vaša pomoć. Radila sam tri testa i na sve tri se pojavljuje druga crtica ali poprilično svijetla. Jutro na pregledu gin. kaže da se plod uopšte ne vidi što znači da ga ,,nema". A ja ne želim da povjerujem u to. Imam povremene mučnine, bol u predjelu lijevog jajnika i stomak me zna malo boliti par puta na dan. Zanima me ima li ko slično iskustvo?
Kako je lijepo kad smo ovako sve na istom mjestu okupljene oko divne pojave - novoga zivota koji polako se sjestio u nama 😍
Meni je muka kako koji dan i kako sta pojedem 😆 nekad imam osjecaj da sam gladna i da bi svasta jela ali od same pomisli da idem jesti mi se povraca, totalno cudni periodi, nadam se da nije samo meni tako 😂
Najprisutniji je umor kod mene i sto bi samo lezala i spavala, u 9. sam tjednu pa me zanima imate li kakvih saznjanja kada taj umor prolazi, nadam se da me nece drzati do kraja trudnoce 😂
Ima li mozda tu koja da je s mora, zanima me jel se kupate, suncate? Meni je ovo prvo ljeto da sam dosta bijela s obzirom da je kraj 7.mj, svi me pitaju da sta se samnom događa, gdje mi je boja (jer inace se volim "prziti" i imati super boju) haha
https://lbdf.lilypie.com/c0Eop2.png
Aosijek- tako sam i ja,do prvog pregleda procitala sve clanke i sve sta sam mogla naci o prehrani. 🤗🤣
Ka_Ri - Cestitam!!! Ne brini,simptomi su upravo to samo simptomi. Dodju i odu,vrate se,zamjene ih neki drugi itd. :)
Vanjano- zao mi je ali uh,i dalje ti drzim palceve da ipak nekako bude sve u redu. ❤
MalaRadionica- zaista ne znam,ovisi koliko ti je tjedana sada? Ja sam na prvi pregled isla sa 6+3. Mozda ti je prerano jos?
Nova u tome- ja sam inace sa mora iako smo odselili i kupala sam se normalno prije koj tjedan kad smo isli na godisnji kod roditelja. Gin.je rekla da mi je more dozvoljeno,bazeni ne. Jedino da pripazim da nije prehladno kad ulazim u vodu,da nema tog temperaturnog shoka i to je to. Na suncu sam bila oko 18h i malo pocrvenila jer je vjerovatno koza sad puno osjetljivija tako da ti nebi preporucila suncanje,ali opet to ovisi od osobe do osobe.
Stigli nalazi bete - 227. Doktorica nije baš optimistična jer je prvi test rađen 06.07. bio pozitivan a testovi reagiraju na betu iznad 100, tako da je dosad ona trebala biti puno, puno veća. Idem opet u petak na vađenje krvi, pa se javim s rezultatima, ali sve nekako mislim da ništa od zdrave trudnoće…
Hvala vam svima na lijepim željama i potpori
Vanjano,draga,ako je 6.7 test bio pozitivan do sad je beta trebala nažalost bit puno veća,vjerovatno je u padu,nažalost bit će da je biokemijska.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji