Dama treba mi vaša pomoć. Radila sam tri testa i na sve tri se pojavljuje druga crtica ali poprilično svijetla. Jutro na pregledu gin. kaže da se plod uopšte ne vidi što znači da ga ,,nema". A ja ne želim da povjerujem u to. Imam povremene mučnine, bol u predjelu lijevog jajnika i stomak me zna malo boliti par puta na dan. Zanima me ima li ko slično iskustvo?
Koliko je prošlo od zadnje m? Ako nije puno onda je normalno da se ne vidi ništa,ali ako je više od 6 tj . onda to nije dobro.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja sam danas 7+3 i obavila prvi uzv ,sve savršeno,srce kuca i čekam sad kod hematologa jer gin smatra da bi trebala uzimati heparin,ali treba potvrda hematologa.
DANTE
Puno novih cura 😊😊 Dobro nam dosle i sretno svima!
Sto se tice simptoma meni nestaju i vracaju se. Svaki dan mi drugaciji :D Umor ne prestaje, grozna sam. Al hajde, ipak je bolje nego u onim prvim danima :))
Imam jedno pitanje za vas. Radila sam vaginalni i cervikalni bris. U nalazima pise da patogene bakterije i gljive nisu izolovane. Je li to znaci da je nalaz uredan?
Ja sam danas 7+3 i obavila prvi uzv ,sve savršeno,srce kuca i čekam sad kod hematologa jer gin smatra da bi trebala uzimati heparin,ali treba potvrda hematologa.
Javi sta je bilo. Ja uzimam heparin. Nije strasno, a cuva i nas i bebaca :))
Bas mi je drago da je sve ok
Ja sutra idem ponovno na uzv i nadam se da ce biti sve ok...
38+6
Puno novih cura 😊😊 Dobro nam dosle i sretno svima!
Sto se tice simptoma meni nestaju i vracaju se. Svaki dan mi drugaciji :D Umor ne prestaje, grozna sam. Al hajde, ipak je bolje nego u onim prvim danima :))
Imam jedno pitanje za vas. Radila sam vaginalni i cervikalni bris. U nalazima pise da patogene bakterije i gljive nisu izolovane. Je li to znaci da je nalaz uredan?
Znači da je nalaz uredan
DANTE
Bas mi je drago da je sve ok
Ja sutra idem ponovno na uzv i nadam se da ce biti sve ok…
Sutra će ti bit sve ok,ja i ti smo odprilike isto trudne
DANTE
Dobrodosla😊 cestitaam🤩 blagi grcevi su normalni na pocetku trudnoce 😊
Dobrodosla i cestitaam😊🤩 sve je to normalno, neke bole neke ne u pocetku, npr mene bole da ne mogu spavat ni na stomaku, ni na boku 😂😂
Stigli nalazi bete - 227. Doktorica nije baš optimistična jer je prvi test rađen 06.07. bio pozitivan a testovi reagiraju na betu iznad 100, tako da je dosad ona trebala biti puno, puno veća. Idem opet u petak na vađenje krvi, pa se javim s rezultatima, ali sve nekako mislim da ništa od zdrave trudnoće…
Hvala vam svima na lijepim željama i potpori
Vjerojatno jos nisi usla ni u 6 tjedan, od 4-5 tj bi se trebala vidjeti barem gestacijska. Odi privatniku po drugo misljenje ako ne mozes cekati iduci pregled 🙏
Ja idem na more od 4.8, moja gin js rekla da posto je trudnoca uredna da se mogu slobodno kupati u moru, ali da ne budem dugo na suncu
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Curke jel zna koja nesto o toj slobodnoj tekucini? Trudnoca je uredna, ali gin kaze da vidi malo slobodne tekucine
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Kako je lijepo kad smo ovako sve na istom mjestu okupljene oko divne pojave - novoga zivota koji polako se sjestio u nama 😍
Meni je muka kako koji dan i kako sta pojedem 😆 nekad imam osjecaj da sam gladna i da bi svasta jela ali od same pomisli da idem jesti mi se povraca, totalno cudni periodi, nadam se da nije samo meni tako 😂
Najprisutniji je umor kod mene i sto bi samo lezala i spavala, u 9. sam tjednu pa me zanima imate li kakvih saznjanja kada taj umor prolazi, nadam se da me nece drzati do kraja trudnoce 😂
Ima li mozda tu koja da je s mora, zanima me jel se kupate, suncate? Meni je ovo prvo ljeto da sam dosta bijela s obzirom da je kraj 7.mj, svi me pitaju da sta se samnom događa, gdje mi je boja (jer inace se volim "prziti" i imati super boju) haha
I kod mene mučnina varira od blage
, jedva neprimjetne do strašne mučnine i bolova u želucu. Inače imam kronični gastritis pa i to igra veliku ulogu. Počele su tamo od 6 tjedna, sad sam 10tj+3d i još su tu. Odgulila jedan tjedan u bolnici gdje su mi davali intravenozno reglan.
Sortiraj odgovore
Najstariji