Ja sam danas 7+3 i obavila prvi uzv ,sve savršeno,srce kuca i čekam sad kod hematologa jer gin smatra da bi trebala uzimati heparin,ali treba potvrda hematologa.
Bas mi je drago da je sve ok
Ja sutra idem ponovno na uzv i nadam se da ce biti sve ok…
Sutra će ti bit sve ok,ja i ti smo odprilike isto trudne
Da
38+6
Ja sam danas 7+3 i obavila prvi uzv ,sve savršeno,srce kuca i čekam sad kod hematologa jer gin smatra da bi trebala uzimati heparin,ali treba potvrda hematologa.
Javi sta je bilo. Ja uzimam heparin. Nije strasno, a cuva i nas i bebaca :))
Hematolog mi nije dao heparin jer po njemu nema indikacija,kaže da ako ginekolog smatra potrebno onda treba on prepisati. Moram vidjet jer to ne može običan gin već u klinici za visoko rizične trudnoće,poslao me svejedno da napravim koagulogram i da dođem sl tjedan na kontrolu.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba nisam upratila, zakaj heparin?
Već 1.5 godinu imam povišene leukocite i trombocite,napravila puno pretraga uključujući punkciju i biopsija koštane srži,ništa nisu otkrili,a gin brinu ovi trombociti,makar to nije ništa ekstremno,najviše izmjereni 620,a sada su 455
DANTE
Uf, a pretragu za trombifiliju si isto rjesila? To ti je prva trudnoca? Teski su na davanju heparina u vecini slucajeva, drzim fige da se sve odvija kako treba.
Ja imam pregled u petak i sve sam nervoznija, ono u 12 tjednu sam, a meni strahovi tek pocinju... mada vele da se upala plodovih ovoja rijetko ponavlja, al opet strah je tu, a niti brisevi na mjesecnoj bazi, niti nista me ne moze zastititi od toga. Sorry sto plasim curke sto su vec uplasene, ali slusajte svoje instinkte, trazite i borite se za sebe. Kad se sjetim prve trudnoce kad me vaginalno nisu pregledali do 16 tt i da mi niti jedan bris nije napravljen uzasnem se koliko sam imala srece...
Uf, a pretragu za trombifiliju si isto rjesila? To ti je prva trudnoca? Teski su na davanju heparina u vecini slucajeva, drzim fige da se sve odvija kako treba.
Ja imam pregled u petak i sve sam nervoznija, ono u 12 tjednu sam, a meni strahovi tek pocinju… mada vele da se upala plodovih ovoja rijetko ponavlja, al opet strah je tu, a niti brisevi na mjesecnoj bazi, niti nista me ne moze zastititi od toga. Sorry sto plasim curke sto su vec uplasene, ali slusajte svoje instinkte, trazite i borite se za sebe. Kad se sjetim prve trudnoce kad me vaginalno nisu pregledali do 16 tt i da mi niti jedan bris nije napravljen uzasnem se koliko sam imala srece…
Nisam radila trombofiliju,ali sam toliko tih pretraga napravila,ovo mi je prva trudnoća iz IVF,briseve su mi u 5.mj bili ok,ma znala sam da će tako bit u trudnoći,mislim na te silne pretrage ali sam svejedno mislila da neće raditi problem oko heparin a,ja sam već godinu dana na andolu ,pa vjerujem da će sve bit ok. Ti si imala spontani ili?
DANTE
Ja sam krenula sa pretragama na hematologiji zbog dva spontana, baš sam bila danas i dok ne dođu svi nalazi naravno ništa se ne zna ali dali su mi andol 100 pa ćemo vidjeti, nadam se da ćemo ovaj put izgurati do kraja.. Nalazi se cekaju i do mjesec dana
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure jel zna neka od vas sta danpopijem za glavoblju?? Uzasno me glava ubija
Cure jel zna neka od vas sta danpopijem za glavoblju?? Uzasno me glava ubija
Lupocet možeš popit
DANTE
Ja imam pregled u petak i sve sam nervoznija, ono u 12 tjednu sam, a meni strahovi tek pocinju… mada vele da se upala plodovih ovoja rijetko ponavlja, al opet strah je tu, a niti brisevi na mjesecnoj bazi, niti nista me ne moze zastititi od toga. Sorry sto plasim curke sto su vec uplasene, ali slusajte svoje instinkte, trazite i borite se za sebe. Kad se sjetim prve trudnoce kad me vaginalno nisu pregledali do 16 tt i da mi niti jedan bris nije napravljen uzasnem se koliko sam imala srece…
Nisam radila trombofiliju,ali sam toliko tih pretraga napravila,ovo mi je prva trudnoća iz IVF,briseve su mi u 5.mj bili ok,ma znala sam da će tako bit u trudnoći,mislim na te silne pretrage ali sam svejedno mislila da neće raditi problem oko heparin a,ja sam već godinu dana na andolu ,pa vjerujem da će sve bit ok. Ti si imala spontani ili?
Jesam u 16 tt.
Ne kuzim se u tvoju dijagnozu, ali uvijek mozes privatno hematologu i traziti bijeli recept za heparin. Govorim ovo jer znam da ga dosta cura uzima tako... pitaj svog ginekologa i za tu opciju, ako je on toliko za heparin vjerujem da ima razloga. A isto tako puno cura pije andol kao i ti.
Kada su ti nalazi gotovi?
Sortiraj odgovore
Najstariji