Meni je najteze kad oko mene svi puse 😐😶 i onda zapalim pa povucem dva dima i ugasim, ali prije nego sto sam saznala sam pusila kutiju na dan 🙄
Cure jel vas zigaju onak kao menstrualni bolovi?
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Da da jasno,odmah se to skuži..mene spašava to što ne živimo skupa pa još nekako ove preglede dok to sve ne bude sigurno obavljam u tajnosti. Mada sam već jedno sto puta skoro rekla onako slučajno u razgovoru
Mene je sinoć nešto probolo i od tad se nije ponovilo.
Ne pušim ali sam pila jedno 4 kave na dan i sad kad kažem da neću odmah svima čudno.
Smanjila sam da tu prvu jutarnju mada je na kraju danas i jučer nisam ni popila.
Ni ja ne zivim sa svojima, vec dvije godine (otisli su svi u Njemacku), tako da smo dragi i ja sami vec godinu dana, a njegovi su nam samo par kuca dalje, uglavnom zivimo u istom selu😂 mi smo svojima rekli jer je njegova mama govorila da sam trudna svaki puta kada me je vidjela, i jednom smo tako dosli kod njih i njegovi pitaju jel imami sta novaca usparano, a ja kao iz topa "sparajte vi trebat ce vam za kolica" a svekrva upala sa stolice kao da je duha vidjela 😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sto se tice bolova, oni su sasvim normalni sve dok nisu javi i praceni krvarenjem. Ja ih imam svakodnevno 😊
U redu 😊
Jeste imale odnose otkako ste saznale da ste trudne? Mene je strah 😑 a danas imam posebnu zelju🤣🤣
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ja ne smijem imat odnose 😭 posto mi je rizicna trudnoca. Rekla doktorica jos malo da izdrzim 😂
Imala sam jednom, sve bilo oke i normalno, još i bolje mada sam tad još vjerovala da ti svi testovi nisu ispravni i da nije moguće da sam trudna
sad bi me bilo malo strah mada treba vidjeti s gin pa ako nema rizika zašto ne.
Meni nije nista rekla, doduse nisam ni pitala, strpit cu se do petka pa ju pitati i vidjeti s njom 😊😊😊 ali zelja je ogromna od jutra🤣
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ma ako je sve u redu i ako dr nije zabeanio, samo naprijed i uzivajte 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji