Meni je najteze kad oko mene svi puse 😐😶 i onda zapalim pa povucem dva dima i ugasim, ali prije nego sto sam saznala sam pusila kutiju na dan 🙄
Cure jel vas zigaju onak kao menstrualni bolovi?
Da da jasno,odmah se to skuži..mene spašava to što ne živimo skupa pa još nekako ove preglede dok to sve ne bude sigurno obavljam u tajnosti. Mada sam već jedno sto puta skoro rekla onako slučajno u razgovoru
Mene je sinoć nešto probolo i od tad se nije ponovilo.
Ne pušim ali sam pila jedno 4 kave na dan i sad kad kažem da neću odmah svima čudno.
Smanjila sam da tu prvu jutarnju mada je na kraju danas i jučer nisam ni popila.
Ni ja ne zivim sa svojima, vec dvije godine (otisli su svi u Njemacku), tako da smo dragi i ja sami vec godinu dana, a njegovi su nam samo par kuca dalje, uglavnom zivimo u istom selu😂 mi smo svojima rekli jer je njegova mama govorila da sam trudna svaki puta kada me je vidjela, i jednom smo tako dosli kod njih i njegovi pitaju jel imami sta novaca usparano, a ja kao iz topa "sparajte vi trebat ce vam za kolica" a svekrva upala sa stolice kao da je duha vidjela 😂
Sto se tice bolova, oni su sasvim normalni sve dok nisu javi i praceni krvarenjem. Ja ih imam svakodnevno 😊
U redu 😊
Jeste imale odnose otkako ste saznale da ste trudne? Mene je strah 😑 a danas imam posebnu zelju🤣🤣
Ja ne smijem imat odnose 😭 posto mi je rizicna trudnoca. Rekla doktorica jos malo da izdrzim 😂
Imala sam jednom, sve bilo oke i normalno, još i bolje mada sam tad još vjerovala da ti svi testovi nisu ispravni i da nije moguće da sam trudna
sad bi me bilo malo strah mada treba vidjeti s gin pa ako nema rizika zašto ne.
Meni nije nista rekla, doduse nisam ni pitala, strpit cu se do petka pa ju pitati i vidjeti s njom 😊😊😊 ali zelja je ogromna od jutra🤣
Ma ako je sve u redu i ako dr nije zabeanio, samo naprijed i uzivajte 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji