1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubamara992
    17. Srpanj 2018. 15:18

I daa, bas danas dok sam cekala pregled neka djevojka komentarise kao ne bi nikad vise dolazila dok joj barem 10 dana ne kasni menstruacija, kao vec je hiljadu puta pregledali i tek danas cula srce :D ne znam koja je tacno sedmica

bubamara992
    17. Srpanj 2018. 15:21

Snoopyiicaa

Bubamara po njihovom 6+6, u petak idem, zeznila sam se ja za datum i dan, ali i ta doktorica je dosla iz Nasica i non stop tvrdi da ultrazvuk ne valja i da je jako star, ne znam, vidjet cemo u petak sta ce reci, i svakako cu poslije otici kod privatnika u Osijek!
    Dreams eto vidis, ja sam prvi put bila sa 4+5 ak se ne varam( ne znam ni ja vise ) i rekla mi je da vidi gv 3 mm i kao onda je vidjela na desnom jajniku zuto tijelo sto proizvodi hormone, a zadnji pregled je bio sa 5 i nesto dana i kao vidi se samo gv 7-8mm,a žv i eo ne prikazuje, tak je napisala i na nalaz
    Ali svakako ja ne vjerujem da sam u 6tom tjednu jer mi racunica nikako ne stima, znam kad smo imali odnose.. no vidjet cemo
    a i nervira me sto mi je svekrva prije sat vremena nabubala u glavu kao da partner ne smije imati istu krvnu grupu kao i ja i da je to stetno za bebu, a oboje imamo A+ .. A doktr mi jos nije ni betu vadila ni krvnu krupu, samo krv zbog stitnjace

Nema veze ista krvna grupa. Mislim da ne bi valjalo da si ti - a on +.. tako nekako. Imas na netu procitaj. Al to sto ste ista ne vjerujem da sta znaci

Dreams
    17. Srpanj 2018. 15:22

Ja sam jutros vadila krv za štitnjaču s obzirom da sam i tako ustala ranom zorom pa mi čak nije bilo ni teško. Nadam se da će i to biti oke...imaš li inače problema ili ti je to preventivno dala da vadiš? 
    Meni je isto rekao u desnom jajniku žuto tijelo...ma vidjet ću u čet šta će reći ne mogu se više brinuti toliko kad i tako ništa ne mogu osim nadati se da je sve ok. Valjda bi da je nešto baš kako ne treba osjetila već. 

valentina98
    17. Srpanj 2018. 15:23

to su te slatke muke, bit ce to sve u redu 😊😊 
    Pa to i ja njoj tvrdim al svekrive su uvijek najpametnije😂

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    17. Srpanj 2018. 15:27

Dreams inace sam imala problema i dala mi je da vadim krv i krv je u najboljem redu sto znaci da stitnjaca miruje, inace ako ne miruje onda se piju neke tablete (tako sam citala).. ma ne vrijedi nam se sekirati, trebamo imati pozitivne misli! :)
    Ja sam naduta i stomaka sam dobila vec (jer nemam mira i non stop nesto jedem) 😐😐 sveki kaze da su blizanci 🤣🤣 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    17. Srpanj 2018. 15:29

Dreams evo nalaz, ovo sto je poviseno/smanjeno za 1-2 nema veze, bitno da nije jako.. tek u petak nosim nalaz da vidim sta ce reci 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Dreams
    17. Srpanj 2018. 15:29

Bubamara pa dobro i kaže , ne bi ni ja više odmah išla,sad ću otići u čet i neću više ići dok ne dođe moja gin. 
    Mislim da je krvna grupa problem ako je trudnica negativna što kod vas nije slučaj.
    Mi još nismo nikome reklii, kome ste vi sve rekli?

valentina98
    17. Srpanj 2018. 15:32

Dreams

Bubamara pa dobro i kaže , ne bi ni ja više odmah išla,sad ću otići u čet i neću više ići dok ne dođe moja gin.
    Mislim da je krvna grupa problem ako je trudnica negativna što kod vas nije slučaj.
    Mi još nismo nikome reklii, kome ste vi sve rekli?

Mi smo rekli mojima i njegovima i bliskim prijateljkma i to je to 😊

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Dreams
    17. Srpanj 2018. 15:33

Ahaa, ja od prije pijem tablete pa će mi kontrolirati svaka 4 tjedna tsh,ft3 i ft4 , ostalu sliku još nisam radila.

bubamara992
    17. Srpanj 2018. 15:36

Kod mene svi skontali odma jer stalno idem doktoru, upratili me 😂 a prestala pusit, jos otpocetka na mirovanju. Nisam mogla sakrit nikako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.