1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    17. Srpanj 2018. 13:45

Odlicno .. Bas mi je drago da je sve dobro 😊

Dreams
    17. Srpanj 2018. 13:48

Bitno da je sve u redu... sad se možeš malo opustiti... 

valentina98
    17. Srpanj 2018. 13:49

Bubamara a to je ono sto sam ja rekla da znaju fulati par dana do tjedan dana, vide oni po velicini ploda i gv koliko smo dugo trudne 😊😊 a s koliko si prvi puta saznala da bebi srce kuca? Mene je toga najvise strah, citam po internetu svakakve gluposti i samo se uplasim jer  sa 5+4 nije vidjela ni žv ni eo

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

bubamara992
    17. Srpanj 2018. 14:15

Ja sam isla sa 6+1 prvi put, i vidjela se srcana akcija. Koliko ce tebi bit sedmica u cetvrtak? Tad ides jel tako

Ivana.28
    17. Srpanj 2018. 14:44

Meni se sa 5+5 vidjelo srceko 

bubamara992
    17. Srpanj 2018. 14:52

Mislim da se nekom tek sa 7 vidi. Sve zavisi valjda

Ivana.28
    17. Srpanj 2018. 14:57

Da.. Jako puno zena kaze sa 7

Dreams
    17. Srpanj 2018. 15:07

Mislim da se mi samo isprepadamo tim njihovim računajem. Ja sam prošli čet bila na prvom pregledu gin je rekao da sam 5+1 i da nije siguran jel to gv što on vidi mada je u nalaz napisao da je 3mm -.- . Ja sam se uplašila jer sam svugde pročitala da se s toliko već mora vidjeti a kad sam si bolje razmislila od odnosa do tog prvog pregleda je proslo nepuna 3 tjedna. Beta je sutradan bila preko 800 pa kao idem u čet..baš me zanima što će reći...danas baš idem doma i razmišljam kako sam se previše opustila ( što je ustvari dobro ) ali kako uopće nemam saznanja o tome da je sve ok i da je on išta vidio pa sam se opet naživcirala ...valjda se neću u čet razočarati. 
    Jedva čekam da moja gin dođe s godišnjeg jer ovaj je privatnik i da prostite zajebava me samo da dođem opet i opet platim. Razlika između pregleda tjedan dana, kao da sam pred porod -.-

bubamara992
    17. Srpanj 2018. 15:15

Pa znas sta ja mislim, da se nije pocelo razvijati od cetvrtka npr ili od izostanka menstruavije, velike su mogucnosti da bi malo krvarila i dobila bolove. Ne mora znaciti al vecini slucajeva je tako. Uostalom mozda si tad bila 4+1. Vidis kako kod mene varira :D

valentina98
    17. Srpanj 2018. 15:15

Bubamara po njihovom 6+6, u petak idem, zeznila sam se ja za datum i dan, ali i ta doktorica je dosla iz Nasica i non stop tvrdi da ultrazvuk ne valja i da je jako star, ne znam, vidjet cemo u petak sta ce reci, i svakako cu poslije otici kod privatnika u Osijek! 
    Dreams eto vidis,  ja sam prvi put bila sa 4+5 ak se ne varam( ne znam ni ja vise ) i rekla mi je da vidi gv 3 mm i kao onda je vidjela na desnom jajniku zuto tijelo sto proizvodi hormone, a zadnji pregled je bio sa 5 i nesto dana i kao vidi se samo gv 7-8mm,a žv i eo ne prikazuje, tak je napisala i na nalaz
    Ali svakako ja ne vjerujem da sam u 6tom tjednu jer mi racunica nikako ne stima, znam kad smo imali odnose.. no vidjet cemo 
    a i nervira me sto mi je svekrva prije sat vremena nabubala u glavu kao da partner ne smije imati istu krvnu grupu kao i ja i da je to stetno za bebu, a oboje imamo A+ .. A doktr mi jos nije ni betu vadila ni krvnu krupu, samo krv zbog stitnjace 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.