Da, isto sam ivf, bio je fet! Sad sam 10+5
Imala sam i ja par naleta mucnine al ono mozda svega 5 puta to je onda bilo sa povracanjem…
Mozda nam.je tesko pojmit nakon svega da je stvarno to to! Ja sam rekla da sam imala vise simptoma kad sam mislila da sam trudna nego sad…
Da,to je to,ja sam svega par puta povraćala,isto i ja,valjda sam očekivala da će se pojaviti svi mogući simptomi 😂. Sad kad popuštaju ove vrućine pokušat ću si naći neku zanimaciju ,neko volontiranje ili ne znam ni ja šta,samo da si ispunim dan ,pa da nemam toliko vremena za razmišljanje.ovako po cijele dane sama doma izludit ću do kraja.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure, samo opušteno. Stresom ćete samo štetiti bebi. Opustite se i polako iz dana u dan. Ovo maternica u ivf-u je da je zabačena i okrenuta prema kralježnici. Skužila sam da ima i drugo značenje. :) Uglavnom, ima li to tko? Jel ima kakve dodatne poteškoće? Tnx :)
Ja još uvijek ne mogu bit sretna,niti nakon uzv,ne znam zašto,ali nikad se nisam bojala spontanog,čak ni jučer kad sam dobila jake grčeve,odmah sam pomislila da je probava a ne nešto drugo,a tako je i bilo. Moj strah je da li će bit sve u redu sa bebom,ne mogu joj se uopće veseliti koliko brinem.Pratim malo i zimske bebe,one su korak ispred nas i jednoj curi tamo se grozna stvar dogodila u 25.tj da me to tako potreslo . Mislim da se neću moć veseliti sve dok je ne budem držalau rukama.Znam da na to ne mogu utjecati,ali voljela bi da mogu više uživati u toliko željenoj trudnoći.
Beba i ja sam pročitala to u zimskim bebama i to je stvarno užasno! Ali curke moje, mi stvarno radi ovih foruma, interneta i svega imamo još veće strahove, sve preispitujemo, ako nas slučajno nešto ne boli odmah krenemo paničariti... Znam, jer sam i sama takva. Ali mislim da od straha nema ništa, ovo želimo, imamo bebicu u sebi i trebamo maximalno koristiti vrijeme za lijepe misli, meditaciju, možda nekakve šetnje, možda nekakvu komunikaciju koja ne uključuje trudnoću, maknut misli s toga i skulirat se... Ispada da sve trudnice kooje znam, koje su skroz onak opuštene i ne brinu niti približno, odrade to bez frke. Puno ima u glavi, ma najviše je u glavi! Glavu moramo trenirat da bude sve ok. Snaga pozitivnih misli, sve se okrećemo lošim stvarima - kao što je primjer s curom iz zimskih beba što je užasno!!!! ali... zašto brinuti prije vremena! Dođemo s UZV-a i krenemo surfati, tražiti nešto što nije dobro umjesto JUPIII sve je super, idemo dalje još jače. Eto, morala sam nam svima napisati dozu POZITIVE i da pokušamo, pogotovo s ovom grupom, prenijeti pozitivu, smijati se, pričati viceve, neke lude stvari i biti sretne. Jer smo to, sretne! A dalje, kako bude. Nećemo brinuti prije vremena, ovo je dar i trebamo biti SRETNE! Pusa od nas :) Ja tražim svoju dozu pozitive od dana pregleda kad sam se uspaničila i mislim da mi ide ok, odlučila sam se surfati i probati se opustiti. :)
Potpuno se slažem s tobom Ivana,mm je tako opušten u vezi svega ,njemu je najveća dilema da li je muško ili žensko 😂😂.Nekako imam osjećaj da dođemo ovdje samo iznositi probleme-ja prva. Potrudite ću se ne guglati toliko i bit pozitivnija ,znam da će mi bit puno lakše.
DANTE
Potpuno se slažem s tobom Ivana,mm je tako opušten u vezi svega ,njemu je najveća dilema da li je muško ili žensko 😂😂.Nekako imam osjećaj da dođemo ovdje samo iznositi probleme-ja prva. Potrudite ću se ne guglati toliko i bit pozitivnija ,znam da će mi bit puno lakše.
Jejjjj budemo skupa ne googlale i ne paničarile :) Pa da, i kod mene su svi dosta opušteni od moji roditelja do muža, iako sam imala jednu neuspješnu trudnoću prije skoro 2 god, nekako nemamo ništa od brige... Moramo sve skupa promijeniti stav, naravno kada netko treba pomoć, normalno da se požali i da ga mi svi skupa smirimo al baš bi trebale sve skupa skroz zabrijat na POZITIVU!!! :):):)
Naravno da je sve u glavi! Al na zalost nekad ode u krivom smjeru 🙈 al bas to svasta procitamo i u panici smo bez razloga... sve je u Bozijim rukama, na nama je da hrabro i opusteno koliko mozemo koracamo dalje 😊
Cure, samo opušteno. Stresom ćete samo štetiti bebi. Opustite se i polako iz dana u dan. Ovo maternica u ivf-u je da je zabačena i okrenuta prema kralježnici. Skužila sam da ima i drugo značenje. :) Uglavnom, ima li to tko? Jel ima kakve dodatne poteškoće? Tnx :)
Meni jos u nekim starim nalazima pise uterus u AVF-u i to mi je dr. rekla da je normalan polozaj maternice (naprijed). Sad citam da postoji jos neki RVF polozaj i da to znaci da je prema kraljeznici.
Asistentica dobrodosla!! Zelim ti skolsku trudnocu!!
Slazem se cure s vama da je sve u glavi,samo sto moja glava takodjer jako lako predje u strahove i ruzne misli.
I ja sam citala zimske bebe i iskreno jako se uplasila.Odlucila sam pratiti samo nasu grupu di smo svi tu negdje s tjednima jer ove brige unaprijed mi ne trebaju. Bolje da ne znam neke stvari. Gledam kao sta ce nam sve trebat za bebicu i onda procitam to iz zimskih beba,pa si mislim bolje da ni ne gledam i ne ufuravam se u nista kad se jos svasta moze izjaloviti do tada. I onda se bas lose osjecam kao da nisam ni sretna oko trudnoce,a zaista sam presretna da sam trudna i da to nase malo bice stize u nas dom. Tako da,nema vise. Idemo dan za danom,sta bude rijesit cemo i fokus na lijepe stvari.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Trudnice drage, kako god bilo bar nam je lakse znati da sve prolazimo kroz slicne strahove i da je onda to sve skupa valjda ipak normalno. Hvala vam na podijeljenim iskustvima, meni uvijek bude lakse kad vas citam! A kad primimo daj Boze bebe u ruke onds vjerojarno krecu neke nove brige!
Cure ja sam danas rekla mužu da mi u Kauflandu uzme one trudničke tajice i jastuk,uto je zadnji,onaj žuti i super je ,jedva čekam večeras ić spavati da ga zajašim😀
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji