1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ka_Ri
    30. Kolovoz 2018. 10:31

Dobrodosle nove trudnice :) 
    Ne razumijem ni ja pitanje o ivf-u, oprosti :/ 
    Mi smo jucer bili na prvom pregledu, po zm beba je 9+3, a po ultrazvuku jucer 9+2 tako da smo pozitivni i nadamo se da ce i dalje biti sve dobro. Bebi su se vidjele rucice i nozice, malo titrajuce srce i bas je bila vesela i stalno se migoljila :) Nevjerojatno za vidjeti kad je tako mala. 
    Imam i jedno pitanje za sve cure koje su oko ovog tjedna ili su ga vec prosle - jucer navecer su me bas jako pocela boljeti leda. Donji dio takozvana kriza. Kao neki neugodni pritisak. Stavljala sam termofor i danas je bolje. Nemam menstrualnih grceva, samo leda. Je li neka imala slicno iskustvo? Kad sam imala spontani uvijek bi me leda tako jako boljela i bilo bi praceno iscjetkom pa sam se zabrinula iako je doslovno nekoliko sati prije na uktrazvuku bilo sve dobro. 

• Wonderland19
    30. Kolovoz 2018. 10:47

Kakvim iscjedkom? Sad sam se i ja uplasila, mene bole kriza al ne nesto jako rekla bi od lezanja

• Ka_Ri
    30. Kolovoz 2018. 11:04

Wonderland19

Kakvim iscjedkom? Sad sam se i ja uplasila, mene bole kriza al ne nesto jako rekla bi od lezanja

Smedim koji je onda prosao u lagano krvarenje, grceve i na kraju spontani. Ali u principu sam znala da nije dobro jer je ultrazvuk pokazivao trudnocu od 6 tjedana, a po zm sam bila 8.  

• Wonderland19
    30. Kolovoz 2018. 11:09

Jooj jedva cekam iduci tjedan i nadam se da cu i ja vidjet razmahane rukice i nogice! 😍

• Ka_Ri
    30. Kolovoz 2018. 11:14

Wonderland19

Jooj jedva cekam iduci tjedan i nadam se da cu i ja vidjet razmahane rukice i nogice! 😍

Zelim ti to od <3 Tek sada nekako shvacam da je to stvarno mali zivot u meni! Iako je briga jos uvijek prisutna, tjesim se da je to sve normalno i da ce i dalje biti dobro bez obzira na sve strahove i misli i najvise prijasnja losa iskustva. 

Beba
    30. Kolovoz 2018. 11:22

Ja još uvijek ne mogu bit sretna,niti nakon uzv,ne znam zašto,ali nikad se nisam bojala spontanog,čak ni jučer kad sam dobila jake grčeve,odmah sam pomislila da je probava a ne nešto drugo,a tako je i bilo. Moj strah je da li će bit sve u redu sa bebom,ne mogu joj se uopće veseliti koliko brinem.Pratim malo i zimske bebe,one su korak ispred nas i jednoj curi tamo se grozna stvar dogodila u 25.tj da me to tako potreslo . Mislim da se neću moć veseliti sve dok je ne budem držalau rukama.Znam da na to ne mogu utjecati,ali voljela bi da mogu više uživati u toliko željenoj trudnoći.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Wonderland19
    30. Kolovoz 2018. 12:02

Beba i ja se ne mogu veselit... kao da jos skroz nisam nit pojmila da sam stvarno trudna! Sve mi je zapravo normalno, jedem sve, nista mi ne smeta nista mi ne smrdi, mucnina nemam... stalno se zapitkujem jel sve dobro...
     koliko god sam cekala i veselila se sad se stalno pojavljuju nova pitanja i strahovi 

Beba
    30. Kolovoz 2018. 12:16

Wonderland19

Beba i ja se ne mogu veselit… kao da jos skroz nisam nit pojmila da sam stvarno trudna! Sve mi je zapravo normalno, jedem sve, nista mi ne smeta nista mi ne smrdi, mucnina nemam… stalno se zapitkujem jel sve dobro…
    koliko god sam cekala i veselila se sad se stalno pojavljuju nova pitanja i strahovi

Ja kad idem vaditi krv i kažem da sam trudna,imam osjećaj kao da nije istina,nekad si mislim da sam sve to skupa umislila.Znam da zvuči glupo,ali za nas koji smo prošli ivf to je sve drugačije,rekla bi nerealno.

DANTE

Beba
    30. Kolovoz 2018. 12:18

Wonderland koliko si ti trudna? Ti si isto ivf ako se ne varam? Ja sam tamo negdje mislim da 7 tj počela osjećati neke blage nalete mučnine,ništa strašno,imam dosta često kao neke menstrualne grčeve i to je to.

DANTE

• Wonderland19
    30. Kolovoz 2018. 12:31

Da, isto sam ivf, bio je fet! Sad sam 10+5 
    Imala sam i ja par naleta mucnine al ono mozda svega 5 puta to je onda bilo sa povracanjem...
    Mozda nam.je tesko pojmit nakon svega da je stvarno to to!  Ja sam rekla da sam imala vise simptoma kad sam mislila da sam trudna nego sad... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.