1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Wonderland19
    30. Kolovoz 2018. 15:11

Da, valjda smo ipak normalne 😂😂
    Bas sam i ja maloprije listala katalog pa sam vidjela da imaju! A super da si ugrabila! 😊 
    Beba jel ti poceo trbuh rast?

Beba
    30. Kolovoz 2018. 15:21

Nije,jedva čekam da se vidi,valjda ću se onda počet osjećat kao trudnica😋,valjda prvorotkinjama kasnije počne. Makar ja sam bucka i oduvijek imam izražen baš trbuh pa onda očekujem da se još kasnije primijeti.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Dreams
    30. Kolovoz 2018. 16:09

Ajme cure vidim da ste svašta pisale...nije ni meni promaklo ovo sa zimskih i to je nešto pree strašno...ali nikako ne smijemo tako misliti...treba vjerovati da će sve biti dobro i što manje brinuti... Istina je da danas ima svega ali to nije razlog da se sekiramo cijelo vrijeme...ovo bi trebalo biti sretno razdoblje...mada sve mi je jasno...ja se isto s vremena na vrijeme potpuno komiram glupim mislima i nema pomoći neka...trebamo jedna drugu uvijek podići i takvim situacijama i dalje nastaviti pozitivno...uvijek će biti boljih i gorih dana...ali zato smo valjda tu da to prođemo zajedno...
    Beba i ja imam svoj trbuscic hahah pa jedva čekam da prođe još malo vremena da ga mogu na miru izbacit 😂

Lena08
    30. Kolovoz 2018. 16:29

Pozz cure, nadam se da ste sve dobro. 😊 kad sam saznala da sam trudna i tu se javila jer mi je prva trudnoca i sva sam bila u strahu, sve koje ste tad bile aktivne rekle ste da se opustim itd. I zaista sam sad opustena, ne samo radi savjeta drugih nego ako ce se nesto dogoditi to ce se dogoditi brinule se vi ili ne, a s brigom cete si samo jos stres stvoriti koji nece pomoci ni vama ni bebi. Sto god bilo ne mozete utjecati ni na sto. Gledam i za preglede koliko ste zabrinute. Nema potrebe, moj prvi pregled je bio s 11+4, sad sam tek narucena za 2.11. i to ce mi biti drugi pregled tek. Ne mogu nista po tom pitanju. Jos i radim sad 3 dana za redom po 12 h i mislim da cu umrijeti 🤣 ali nema kukanja. Kad vidim tu trudnice od 6 mj i vise kako rade sram me uopce pozalit se. Zato samo opusteno za dobrobit vase bebe i vas samih 😊  

• Marilina
    30. Kolovoz 2018. 18:21

Pozdrav svim trudnicama, evo i mene da vam se pridružim  Ja sam 6+2, jučer bila na prvom pregledu čisto da se uvjerim da sam stvarno trudnanekako cijelo vrijeme sama sebi ne vjerujem. Uglavnom se vidi mrvica, naravno što drugo tako rano, iako sam čitala da se kod nekih već nešto i više moglo vidjeti, al eto, kod mene je tako. Idem ponovno 11.09. kaže ginek. da će tada već malo više moći reći, moram krv i urin još vadit. Najveći problem mi je šta ništa posebno ne osjetim osim što baš nemam apetita, to me malo brine kako to da nemam više simptoma, kada su vama počeli jači simptomi?? I rekla mi je dokt da se vide jaaaako sitne mrvice krvi al da je to jako malo i normalno u ovoj fazi dok se još to "gnjezdi", dala mi je DUPHASTON 10MG i rekla da ćemo time umanjiti i spriječiti da ne dođe do većeg krvarenja. Da li netko još od vas ima iskustva s time? Ja sam čitala da su neke trudnice kad su počele to uzimati imala loša iskustva i čak spontani....opet si mislilm zna ginek valjda šta treba....pa kao što vidite sad mi se sve zbrkalo i strah me neki uhvatiomožda i previše mislim, al ne mogu si pomoći....i oprostite ako sam vas sad zamorila sa previše teksta

malac_28
    30. Kolovoz 2018. 19:51

Evo i mene nakon nekoliko dana, čitam vas, ali nikako da pišem. Veliki pozdrav svim novim trudnicama i želim vam urednu i školsku trudnoću. :)
    Ja isto nemam baš nemam baš nekih simptoma osim mučnine koja prestane čim nešto pojedem i ono klasično: grudi, česti odlasci na wc i tu i tamo bol u jajnicima, e da i u zadnje vrijeme se jako rano probudim i onda jedva zaspim, ali me isto kao i vas često uhvati strah jel sve ok. Najrađe bi svaki tjedan išla na pregled samo da se uvjerim i budem sigurna da je ovaj put sve dobro. :) 
    Lena08 u pravu si, ako se nešto treba dogodit, dogodit će se, samo je teško to glavi objasnit pogotovo nakon dvije neuspjele trudnoće, ali ja sam pozitivna i sigurna da će sve bit super :) 

malac_28
    30. Kolovoz 2018. 19:55

Ka_Ri

Wonderland19

Kakvim iscjedkom? Sad sam se i ja uplasila, mene bole kriza al ne nesto jako rekla bi od lezanja

Smedim koji je onda prosao u lagano krvarenje, grceve i na kraju spontani. Ali u principu sam znala da nije dobro jer je ultrazvuk pokazivao trudnocu od 6 tjedana, a po zm sam bila 8.

Ka_Ri meni je isto kad sam bila na pregledu doktorica rekla da beba odgovara 6tt, a ja sam tad bila 8tt, ali doktorica nije ni u jednom trenu rekla da to nije dobro, rekla je da je sve u redu i da srčeko kuca, ali da je vjerojatno bila kasna ovulacija s obzirom na moje cikluse od 40 dana. Sad si me malo zabrinula, ali nekako se ipak nadam da je to kod mene tako zbog dugih ciklusa i da će sve biti dobro. 

• Ka_Ri
    30. Kolovoz 2018. 23:09

malac_28

Ka_Ri

Wonderland19

Kakvim iscjedkom? Sad sam se i ja uplasila, mene bole kriza al ne nesto jako rekla bi od lezanja

Smedim koji je onda prosao u lagano krvarenje, grceve i na kraju spontani. Ali u principu sam znala da nije dobro jer je ultrazvuk pokazivao trudnocu od 6 tjedana, a po zm sam bila 8.
    Ka_Ri meni je isto kad sam bila na pregledu doktorica rekla da beba odgovara 6tt, a ja sam tad bila 8tt, ali doktorica nije ni u jednom trenu rekla da to nije dobro, rekla je da je sve u redu i da srčeko kuca, ali da je vjerojatno bila kasna ovulacija s obzirom na moje cikluse od 40 dana. Sad si me malo zabrinula, ali nekako se ipak nadam da je to kod mene tako zbog dugih ciklusa i da će sve biti dobro.

Oprosti, nisam te htjela zabrinuti... 
    Ali ja sam ti tocno u dan znala kad sam zatrudnila taj puta jer sam pratila ovulaciju folikulometrijom i lh trakicama tako da kod mene nije mogao biti slucaj kasnije ovulacije. Ne brini :) 

Kristina 30
    31. Kolovoz 2018. 09:46

Zenice nemojte se opterecivati nepotrebno jer stvarate stres i brigu sebi a najvise bebi. Ja kad naletim na neki clanak ili komentar koji mi stvara nelagodu ja ga ni ne citam zaobidem ga jer samo o tome cijeli dan razmisljam,a cemu? Dobro je razmjenit razna iskustva ali kad smo trudnice ono lose nam tesko pada. Ja imam bolove i menstrualne i krizobolja i zna me cudna bol spopadati u trbuhu(onda shvatim da je ta nelagoda u trbuhu zbog crijeva) prvo ssm bila zatvorena po 3/4 dana ne isla na wc a od sad kako jedem puno voca,povrca i vlaknastih stvari idem svaki ili svaki drugi dan al s isprostenjem proljev i normalno da me grci po trbuhu. Sto se tice prvorotkinja meni se tek trbuscic vidjel sa 4 i pol 5 mj al malo s tim da sam na kraju rodila curu od 4500 i 51 dugu. Sad sam trudna 15 tjedana a trbuh mi je koda sam u 6/7 mj trudnoce. Sto se tice vasih proracuna od zadnje menge i ginekologovih izmjera na ultrazvuku ja bi po svojoj zadnjoj menstruaciji sad bila trudna 17 tjedana ali nisam jer se ovulacija dogodila kasnije posto imam neredovite menstruacije. Bitno da ginekolog tocno izracuna ultrazvukom i da je sve u redu za drugo se nemojte brinuti jer si nepotrebno stvarate stres koji vam na kraju krajeva steti.

Kikiriki
    31. Kolovoz 2018. 10:27

Jutro cure! Dobrodosle nove trudnicee ❤.
    Wonderland- poceo mi se maloo vidjeti trbuscic,ali za one koji me neznaju izgleda kao kad se vise najedem ili ako sam napuhana samo sta je sad malo cvrsci😂.

Marilina-meni su kasnije krenule mucnine negdje sa 7 tt,ali kad su krenule jedva sam docekala da prestanu. Ne brini ako nemas simptome ili ako dodju i naglo odu,npr.mene su grudi pocele boliti i onda odjednom prestale.Gin je rekla da simptomi dodju i odu i da to nista ne znaci.
    -ja sam dobila progesteron u 8 tt jer sam imala mrvicu smedjeg iscjetka,prestalo je odma s prvom dozom,uzimala sam ih do 12.tt,i sad je sve ok :) 
    Malac28-cestitamm,i samo pozitivno,zelim ti urednu i skolsku trudnocu😊❤
    __sto se tice bolova u ledjima imam ih svakih par dana,ali je to doslovno od lezanja,ako cijeli dan lezim i odmaram drugi dan me bas boli kicma pa se ulovim usisavanja i ciscenja pa me prestane kicma ali pocnu noge 😂 sinoc me maternica blago boluckala oko ponoci ali danas sve ok. I primjetila sam da postajem osjetljiva sto prije nikad nisam. Zasuze mi oci na sve zivo,i pogode me stvari koje me nikad nebi pogodile doslovno na gluposti se mogu full rastuziti i onda za 5 min mi je smijesno. Wtf.😂😭😂😭😂😭🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.