1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana56
    31. Kolovoz 2018. 12:26

Dobar dan, mene zanima dali ste sve imale problema s probavom u trudnoci  ili dali imate problema 

Lena08
    31. Kolovoz 2018. 14:01

Ivana56 ja sam imala i imam jos uvijek. Na pocetku nisam cak po 7 dana mogla ici na wc, a kad bih trebala imala sam strasne bolove. Sad je malo bolje, ali zatvor i dalje prisutan. Uzimam malo vise magnezija nego na pocetku pa mi je to pomoglo. Jer magnezij zadrzava vodu u crijevima sto pomaze pri olaksavanju tegoba. 

Kristina 30
    31. Kolovoz 2018. 14:20

Ivana56

Dobar dan, mene zanima dali ste sve imale problema s probavom u trudnoci ili dali imate problema

Normalna ti je to,od pocetka trudnoce sam imala brige s tim i jos sad imam. Jedi puno raznog voca i povrca. Meni magnezij nist nije pomogel, recite ginekologu i bude vam prepisal jedan sirup kojeg cete piti ako nakon 3 dana ne idete na Wc.

Dreams
    31. Kolovoz 2018. 14:42

Ivana i mene muči zatvor ali to je valjda normalno...nekad i 3-4 dana ne mogu na wc, pokušaj piti donat...

Lena08
    31. Kolovoz 2018. 15:07

malac_28

Evo i mene nakon nekoliko dana, čitam vas, ali nikako da pišem. Veliki pozdrav svim novim trudnicama i želim vam urednu i školsku trudnoću. :)
    Ja isto nemam baš nemam baš nekih simptoma osim mučnine koja prestane čim nešto pojedem i ono klasično: grudi, česti odlasci na wc i tu i tamo bol u jajnicima, e da i u zadnje vrijeme se jako rano probudim i onda jedva zaspim, ali me isto kao i vas često uhvati strah jel sve ok. Najrađe bi svaki tjedan išla na pregled samo da se uvjerim i budem sigurna da je ovaj put sve dobro. :)
    Lena08 u pravu si, ako se nešto treba dogodit, dogodit će se, samo je teško to glavi objasnit pogotovo nakon dvije neuspjele trudnoće, ali ja sam pozitivna i sigurna da će sve bit super :)

Malac_28 vjerujem, ne mogu ni zamisliti kako je to, ovako te bude strah, a kamoli da ti se dogodi takvo nesto. Drzim fige da ovaj put bude ok, tj mora. 🤞😊

Lena08
    31. Kolovoz 2018. 15:09

Kristina 30

Ivana56

Dobar dan, mene zanima dali ste sve imale problema s probavom u trudnoci ili dali imate problema

Normalna ti je to,od pocetka trudnoce sam imala brige s tim i jos sad imam. Jedi puno raznog voca i povrca. Meni magnezij nist nije pomogel, recite ginekologu i bude vam prepisal jedan sirup kojeg cete piti ako nakon 3 dana ne idete na Wc.

Kristina 30 moze ime sirupa? Meni evo magnezij za sad pomaze. Nadam se da ce i dalje. Normalno je sve to jer hormoni utjecu na sporu probavu. 

Beaa
    31. Kolovoz 2018. 15:40

Drage trudnice, za probavu pomaze banana, sjemenke lana sa jogurtom, suhe šljive. Nadam se da će vam pomoći :).
    Meni su mučnine prestale, ustvari nisu kao prije sada samo jednom kao dio jutarnje rutine. Jos uvijek nemam volje za hranom, od većine mi se stvara mučnina pa ne želim da rizikujem. Još uvijek sam u minusu sa kilogramima a sada sam 13-ta sedmica. Što se ostalih simptoma tiče niti jedan me nije zaobišao, osim onog da mi se stalno nešto jede. Hormoni su mi ludi, svako malo PARTY rade pa se radplačem bez ikakvog razloga, postala sam plačljivo osoba a nikad takva bila nisam. 

Kristina 30
    31. Kolovoz 2018. 19:14

Lena08

Kristina 30

Ivana56

Kristina 30 moze ime sirupa? Meni evo magnezij za sad pomaze. Nadam se da ce i dalje. Normalno je sve to jer hormoni utjecu na sporu probavu.

Portalak sirup i ide na recept. Pitaj ginekologa i bude ti prepisao. Mi smo bili na ultrazvuku i sve super,bebika rasplesana da nismo mogli vidjeti spol ni pod razno😂srecica nasa💕bitno da je bebika dobro. Za 3 tjedna kontrola pa se bude onda mozda i nest vidlo😇

Dreams
    31. Kolovoz 2018. 20:34

Kristina divnooo, bitno da je sve dobro  🙂

Kikiriki
    31. Kolovoz 2018. 20:58

Ivana56

Da i jos imam...na pocetku trudnoce po 5 dana zatvora pa grcevi i proljev.
    Sada zatvor po 2-3 dana. A ako nesto teze pojedem tipo punjene paprike,cevapi onda povracanje za par sati jer ne mogu probaviti i opet proljev. Uglavnom probava ko da nije moja.Probala sam sa svime,sljive,banane,kokosova voda,donat,slatka kamilica ,probioticki jogurti itd.i nista mi ne moze pomoc u dane zatvora.Prije sam mogla jesti sto god i uvijek bi brzo probavila i nikad me nije mucila probava. Ocito se zato ovo i zove drugo stanje jer to zaista i jest. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.