Beba Zdravlje i njega bebe 27. prosinca 2017.

Video: Mama ustima 'usisava' sluz iz bebinog nosića

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nosni aspirator s nastavkom za usisavač vrlo je jednostavan za korištenje i efikasan, međutim na tržištu postoji i drugačiji aspirator koji na prvu može izgledati "gadljivo"

Biti mama prisiljava vas da prijeđete granice koje su vam se u vašem životu prije djeteta činile nezamislive. Između pelena, povraćanja naći će se još neke inače "grozne" stvari koje ćete raditi zbog svoje bebe. Dok će neki ljudi misliti da je ova mama koja sama usisava sluz iz bebinog nosića otišla korak predaleko, drugi u ne vide u tome nikakav problem.

Možda te zanima... Mali trik za čišćenje bebinog začepljenog nosića Beba

Nedavno objavljen video prikazuje mamu koja koristi proizvod NoseFrida: "Znam da je to gadljivo, ali djeluje", kaže ona prije nego je kamera počela prikazivati usisavanje. Mama stavlja malenu cjevčicu u dječji nos i počinje sama usisavati. Razumljivo da se to djetetu nije svidjelo, ali čini da se da je cijeli postupak bio jako uspješan.

beba mama Možda te zanima... Što kad beba ne može disati zbog začepljenog nosa? Beba

Proizvodu NoseFrida popularnost je počela rasti 2011. godine. Tuba pričvršćena na cjevčicu za mnoge roditelje postala je jako važna jer su se umorili od različitih nosnih aspiratora. Iako možda izgleda gadljivo nekim roditeljima, NoseFrida sadrži mali filter koji osigurava da sluz ostane u cjevčici i sprječava da roditelj dođe u kontakt sa sekretom. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.