Beba Mama poslije poroda 20. veljače 2020.

'Nisam znala da ću i sebi mijenjati pelene nakon rođenja bebe'

Foto: Instagram/ashleygraham
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavna plus size manekenka Ashley Graham još od trudnoće objavljuje fotografije svog tijela kako bi majkama pokazala promjene na tijelu u trudnoći i nakon poroda

"Podigni ruku ako nisi znala da ćeš i sebi mijenjati pelene!", napisala je slavna plus size manekenka Ashley Graham uz fotografiju na kojoj stoji ispred ogledala u kupaonici.

Inače, Ashley još od trudnoće objavljuje fotografije svog tijela kako bi majkama pokazala promjene na tijelu u trudnoći i nakon poroda, ali i opisuje kako se osjeća jer žene nakon poroda prolaze kroz razne emotivne i psihičke promjene.

"Nakon toliko godina u modi nikad ne bih pogodila da će mi najdraži odjevni predmet biti jednokratno donje rublje! Nitko ne govori o oporavku i zacjeljivanju (da, čak i onim najneugodnijim stvarima) kroz koje nove mame prolaze. Htjela sam vam pokazati da ovo razdoblje nisu samo duge i leptirići!", napisala je.

Možda te zanima... Mrežaste gaćice zauvijek: Amy ne skriva kako izgleda mama nakon poroda Beba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ashley je pokazala svoje golo tijelo u trudnoći i nakon trudnoće kako bi žene vidjele da i manekenke dobivaju strije i da im se tijelo mijenja isto kao i kod svih žena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

same me. few new stories.

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Najnovija fotografija na kojoj se vide strije dobila je preko milijun lajkova, a pratitelji su ostavili oduševljene komentare:

"Znakovi ratnice", "Ovo je normalno", "Ti si umjetnost", "Totalno se poistovjećujem", "Sve se isplatilo. Predivan je" (sin).

Možda te zanima... 'Nisu mi rekli da babinje izgleda kao mjesto zločina u hlačama' Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.