Beba Dojenje 05. travnja 2016.

Fotografija koja slavi različitost plus size žena svih rasa

Kassondra Coxson
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kassondra leži u kadi punoj mlijeka kako bi se naglasila njena boja kože i dobio upečatljiv prizor. Uz komentara podrške bile je puno negativnih, od rasnih do komentara koji se osvrću na njezinu težinu i čak i optužbi da je Kassondra sve to napravila zbog samopromocije

Fotografija na kojoj je Kassondra Coxson prikazuje majčinu ljubav prema svojoj djeci. Istovremeno doji kći Madeleine i sina. Fotografiju je snimila Jen Pritchett kako bi stvorile dragocjene uspomene na majčinstvo

Kad je Jen objavila fotografije, uz njih je napisala da slave plus size žene svih rasa"Nikad nisam bila nervoznija kad sam objavljivala svoju fotografije. Ova mi jako puno znači", napisala je fotografkinja. 

Kassondra leži u kadi punoj mlijeka kako bi se naglasila njena boja kože i dobio upečatljiv prizor. Nakon što je bilo puno pozitivnih komentara na emotivnu fotografiju, Jen je rekla za mirror.co.uk kako je ubrzo vidjela i lošu stranu online zajednice. Bilo je raznih negativnih komentara, od rasnih do komentara koji se osvrću na njezinu težinu i čak i optužbi da je Kassondra sve to napravila zbog samopromocije.  

"Moja kći i ja na početku smo imali velikih problema s dojenjem i uspjele smo zbog nevjerojatne podrške. Previše žena se bori jer nema potporu i ne vide druge žene koje izgledaju kao one kako doje. Bilo je nevjerojatno osnažujuće vidjeti krajnje rezultate i reakcije ljudi", rekla je Kassondra za mirror.co.uk.

Jenn je napisala da će očito 'plus size' žena koja tandemski doji sina, bijelca koji je predstavlja osobu miješane rase, i dvogodišnju kći koja će sama odlučiti kad će prestati dojiti, u kupki kravljeg mlijeka privući rasiste, vegane, ljude koji ne vole krupnije ljude i znatnu frakciju ljudi koji su zbunjeni genetikom. Ni Kassondra ni Jenn se ne osjećaju posramljeno već ponosno na ovu fotografiju.

I post one picture featuring a #plussize #woc who has courageously put herself out there to help normalize breastfeeding...

Posted by Jen Pritchett Photography on Wednesday, 30 March 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.