Trudnoća Trudnica 11. srpnja 2019.

Najslađa objava trudnoće naše najpoznatije plus size manekenke

Foto: Instagram/lusiluer_plussizemodel
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Lucija Lugomer očekuje svoje prvo dijete, a otkrila je i da se super osjeća, ne povraća i da je jedna od rijetkih trudnica koje ne pate od mučnina

Plus size manekenka Lucija Lugomer objavila je da očekuje bebu! Na preslatkoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, 26-godišnja buduća mama pozira sa suprugom Danijelom Grlićem koji drži ruke u obliku srca na njezinom trbuhu, a Lucija u rukama bodi za bebu na kojem piše: ''Dečko 2015. godine, suprug 2018. godine, tata 2020. godine''. Uz objavu je napisala: ''Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta.''

Kako piše 24sata, za sada ne želi otkrivati previše detalja o trudnoći, a fanovima će postepeno na društvenim mrežama otkrivati kako prolazi kroz trenutno najljepše razdoblje u životu.

Možda te zanima... 8 ljudi koji će sigurno primijetiti da si trudna prije sretne objave Trudnoća

"Pričat ću o promjenama kroz trudnoću, o prehrani, odjeći i slično. Trenutno se super osjećam, nemam mučnine, ne povraćam. Jedna sam od rijetkih žena kojima se to ne događa. Hvala svima koji su iskreno sretni zbog nas", rekla je za 24sata i dodala da su za trudnoću znali već neko vrijeme, ali su odlučili uživati u intimi, s bližnjima su plakali, a s prijateljima proslavili. 

Možda te zanima... Zašto neke trudnice nemaju jutarnje mučnine? Trudnoća

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.