Trudnoća Trudnica 16. kolovoza 2019.

Nakon objave trudnoće, najpoznatija plus size manekenka pokazala trbuščić

Foto: Instagram/ashleygraham
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Ne mogu dočekati da te upoznam', napisala je 31-godišnjakinja

Najpoznatija plus size manekenka na svijetu, Ashley Graham na svojim se društvenim mrežama pohvalila da će ona i njen suprug, Justin Ervin postati roditelji. Samo dan nakon što je objavila da će po prvi put postati mama, Ashley Graham je odlučila pokazati trudnički trbuh.

Ne mogu dočekati da te upoznam”, napisala je 31-godišnjakinja i dodala emotikon srca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t wait to meet you🖤

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

"Prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bila je to najbolja avantura s najdražom osobom na svijetu. Danas smo blagoslovljeni, zahvali i uzbuđeni što možemo proslaviti širenje naše obitelji. Sretna nam godišnjica, Justin. Životi će nam uskoro postati još bolji", napisala je 31-godišnjakinja objavivši video iznenađenja za svoje obožavatelje. Na samom početku videa, par se dogovara kako da se namjesti za dobru fotografiju, nakon čega udaljavaju kameru kako bi pokazali trudnički trbuh nasmijane i sretne Ashley. 

Vijest o trudnoći najpoznatije plus size manekenke na svijetu oduševila je njene fanove koji su je odmah obasuli čestitkama. Par je svima zahvalio i poručio da “ne mogu biti sretniji”.

Možda te zanima... Najslađa objava trudnoće naše najpoznatije plus size manekenke Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.