Trudnoća 16. siječnja 2024.

Ovo je trudnička haljina o kojoj danas svi pričaju: predivna je i odvažna!

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na sinoć održanoj svečanosti dodjele nagrada Emmy svoje su modne kreacije prošetale mnoge zvijezde, a uvijek su najzanimljivije haljine. No, nama je ova zanimljivija od drugih!

Svaka trudnica zna koliko je sve teže pronaći odgovarajuću odjeću kako trudnoća odmiče. Kad trbuh poraste, najradije bismo bile u (što širim) trenirkama i partnerovim hoodicama. Ako trudnica radi skroz do pred kraj trudnoće, onda ponekad ipak moramo odjenuti nešto pristojno, a nekad čak i otmjeno. Ali kad pomisliš na svečane prilike… Ma nema šanse.

Natalie Portman, Depp Možda te zanima... Haljina otkriva trbuščić: Lijepa glumica drugi put trudna? Trudnoća

Ipak, postoje prilike u kojima nema druge opcije, a jedna od njih je dodjela nagrada Emmy. Nije da svaki dan trudnica mora otići prošetati crvenim tepihom, ali kad se to dogodi, onda garantirano svi pričaju o tom. Tako danas svi pričaju o haljini glumice Suki Waterhouse, koja je s ponosom pokazala svoj trbuščić na crvenom tepihu – u crvenoj haljini.

Waterhouse je crvenim tepihom prošetala u poprilično otvorenoj crvenoj Valentino haljini. Haljinu za dodjelu koja je održana u Los Angelesu Waterhouse je isprobala prvi put prije nekoliko mjeseci – tada ju je držala uz tijelo, dok su ju krojili prema njoj, ali to je bilo daleko od gotove haljine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FASHION (@fashionplutus)

Pripreme i probe morale su se održati tik pred dodjelu, kako bi pomalo neobična haljina – sa džepovima – savršeno pristajala zanosnoj trudnici i njenom rastućem trbuhu. Trud se isplatio i rezultat je bio očaravajući. Mašna ispod trbuha na haljini je imala dojam poput višnje na šlagu i sve učinila još dojmljivijim. Ova će haljina, čini nam se, ući među kultne haljine i o njoj će se još dugo pričati.

Ne bi se svaka trudnica, naravno, odlučila nositi ovakvu haljinu, pa čak niti svaka slavna trudnica, ali Suki je to sjajno nosila! Waterhouse, koja je ujedno i glazbenica, svoj je izgled dopunila srebrnim i platinastim naušnicama, narukvicama i prstenjem poznate draguljarnice Tiffany & Co.

Glasine o trudnoći ove glumice, iz serije „Daisy Jones & The Six“, prvi su se put javile u jesen, a glumica tu vijest nikada nije potvrdila. Glumičin partner je, inače, Robert Pattinson, najpoznatiji po legendarnoj ulozi vampira u filmskom serijalu „Sumrak“. O njihovoj se vezi nagađalo još od 2018. godine, ali zajedno su se na crvenom tepihu pojavili tek u prosincu 2022. godine.

Možda te zanima... Trudna Sienna Miller (41) ljutita jer je mnogi osuđuju zbog kasne trudnoće i mlađeg partnera Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.