Beba 13. veljače 2023.

Rodila je Blake Lively - sasvim "običnom" fotkom je sve rekla i uzburkala internet

Foto: Instagram, @blakelively
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Blake Lively i njen suprug Ryan Raynolds postali su roditelji po četvrti put, a javnost je to doznala iz usputne objave na Instagramu.

Dok neki požele svoje obiteljske vijesti podijeliti s apsolutno cijelim svijetom, kao što je to učinila Rihanna tijekom svog nastupa na Super Bowlu, neki svoje obiteljske vijesti drže u tajnosti, odnosno ne podijele odmah s javnosti. Tako je Blake Lively „preskočila“ objaviti na Instagramu činjenicu da je rodila svoje četvrto dijete.

Možda te zanima... Pokazala trbuščić: Blake i Ryan očekuju treću bebu! Trudnoća

Da se razumijemo, ne pada nam na pamet preferirati jedno ili drugo ili osuđivati jedno ili drugo, nego nas je samo zabavila činjenica koliko se ove objave zapravo razlikuju. Blake je objavila na svom Instagramu fotografiju na kojoj su Ryan, Blake i njezina mama, a ono što je na toj fotki zapalilo Internet je činjenica da Blake više – nema trbuh. Osim činjenice da smo znali da je Blake trudna, ni po čemu se ne može zaključiti da je ona tek nedavno rodila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Blake izgleda fenomenalno, a linija joj je toliko idealna da su mnogi komentirali upravo to. Neke su komentatorice izjavljivale kako su ljubomorne na činjenicu da stane najnormalnije u svoje traperice i usku majicu, kakve ima na slici. No, sama Blake nije niti jednom riječju spomenula da je rodila, što nije neobično za ovaj par.

Ipak, i Blake Lively svoju je vijest, makar i prikriveno, objavila u vrijeme Super Bowla. Odnosno, točnije, Puppy Bowla, a pojasnit ćemo i o čemu se radi. U nedjelju, koja je u Americi poznata i kao Super Bowl nedjelja, pa se čak vodi i kao mali, neslužbeni praznik, održano je i posebno, pseće prvenstvo. Ovo se prvenstvo održava već 16 godina, a u toj posebnoj emisiji svoju važnu utakmicu igraju – psi iz američkih azila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Naime, u dvije ekipe podijeljeni su štenci koji su pronađeni na američkim ulicama, često i na rubu života, a sad se nalaze u azilima. Ovo je za pse koji nastupe u Puppy Bowlu savršena prilika za udomljavanje, jer ih vidi vrlo velik broj ljudi. Tako je Blake Lively uz svoju objavu umjesto uobičajenog Super Bowl Sunday (Super Bowl nedjelja), napisala „Puppy Bowl Sunday 2023. Been busy“, aludirajući na to da je bila zauzeta kuhanjem.

Ubrzo zatim objavila je i novu reklamu za Betty Buzz, đumbirovo pivo koje proizvodi njezina tvrtka, te istaknula da je reklama premijerno prikazana upravo u vrijeme trajanja Puppy Bowl-a, jer si, kako kaže, nisu mogli priuštiti termin Super Bowl-a. Šala ili ne, činjenica je da su termini za reklame tijekom Super Bowla strahovito skupi. U reklami se pojavljuje i sama Blake, a glas koji se čuje je njen suprug, Ryan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Njih dvoje imaju dosad već troje djece, i to tri djevojčice – James (7), Inez (6) i Betty (3), a u braku su od 2012. godine.

Blake Lively Ryan Reynolds Možda te zanima... Blake Lively otkrila ime pjesme uz koju je rađala Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.