Roditelji 04. siječnja 2024.

Sienna Miller rodila svoje drugo dijete! Ona i partner viđeni u šetnji s bebom

Foto: Dominique Jacovides / Bestimage / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sienna Miller rodila je svoje drugo dijete, a javnost je to doznala iz paparazzo fotografija – ona i partner viđeni su u šetnji s bebom.

Glumica Sienna Miller i njen partner Oli Green postali su roditelji! Dogodilo se to nedavno, ali nije točno poznato kad jer par to nije objavio, nego su viđeni u šetnji s bebicom u nosiljci. Glumici (42) je to drugo dijete, a njenom partneru Greenu (27) prvo.

Možda te zanima... Trudna Sienna Miller (41) ljutita jer je mnogi osuđuju zbog kasne trudnoće i mlađeg partnera Trudnoća

Sienna Miller rodila je djevojčicu, a možemo zaključiti da je sve u redu, jer su njih dvoje u srijedu viđeni u šetnji tijekom koje su svratili u kafić po kavu, gdje su ih „ulovili“ paparazzi. Sienna je djevojčicu nosila u nosiljci, a „stručno“ oko poznavatelja već je otkrilo da se radi o nosiljci Artipoppe, i to dizajnerskom izdanju koje košta gotovo 4000 eura.

Sienna je već mama 10-godišnjoj Marlowe, koju je dobila s glumcem Tomom Sturridgeom (38), a kad je u kolovozu dala jedan od rijetkih intervjua u kojima je i otkrila trudnoću, glumica je rekla da je njena kći neprestano pitala kad će dobiti brata ili sestru.

Inače, nije ni čudno da Sienna i Oli nisu željeli na sva zvona objaviti rođenje kćeri, jer su vrlo vjerojatno ljutiti na mnoge oko sebe, kao i na medije. Naime, kako smo pisali ranije, Sienna je u istom intervjuu za Vogue, koji je objavio i njene predivne fotografije, otkrila kako su ona i partner izloženi mnogim predrasudama – što zbog njene dobi, što zbog razlike u godinama među njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Ono što možemo zaključiti iz fotografija koje možete pogledati ovdje je da mama Sienna izgleda apsolutno predivno i da joj godine zasad nisu baš nikakav problem! Nespavanje će sigurno uzeti danak, ali taj je dio jednak i onima daleko mlađima. Sienna je u intervjuu izjavila i da trudnoća nije bila u potpunosti planirana, ali da se osjeća daleko spremnijom nego kad je prvi put bila trudna.

Čestitamo novopečenim roditeljima i želimo da im ovo bude divno razdoblje, usprkos zlim jezicima!

Možda te zanima... Hilary Swank objavila da je rodila blizance - djevojčicu i dječaka - i da se osjeća blaženo Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.