Roditelji 02. siječnja 2024.

Glumica tetovirala crtež svoje 5-godišnje kćeri i zapravo je preslatko

Foto: WALTER / BESTIMAGE
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad postanemo roditelji, sve te silne uspomene želimo sačuvati zauvijek. Nekad ih potpuno zaboravimo sačuvati, nekad neke sačuvamo, pa kasnije odustanemo od čuvanja, a neke – čuvamo zauvijek.

Znaš ono kako roditelji žele sačuvati sveeee uspomene na svoju djecu? Pa onda neke stvari gomilaš, čuvaš, smišljaš kamo ih staviti, spremiti, pa tražiš inovativne načine za spremanje i čuvanje, pa od nekih odustaneš, zbog nekih ludiš jer nemaš kamo s njima… Sve ti je poznato, zar ne? E, pa one uspomene koje želiš sačuvati doslovno zauvijek možeš i – tetovirati.

Upravo to je napravila glumica Melanie Lynskey, svima najpoznatija kao neobična Rose iz humoristične serije Dva i pol muškarca. Ona je na svojoj ruci dala tetovirati crtež svoje 5-godišnje kćeri. Taj crtež, kaže, ima za nju posebno značenje.

„Tako sam sretna što ću sa sobom u 2024. ponijeti ovu tetovažu,“ napisala je Lynskey uz objavu fotografije tetovaže. „To je besprijekorna replika crteža moje 5-godišnje kćeri, a mene će i u najizazovnijim trenutcima podsjećati na to da postoji istinska radost u mom životu i ispuniti me dubokom zahvalnošću.“

Na crtežu je glava mace, nacrtana vrlo jednostavno i vrlo simpatično. Iako nam se na prvu činilo da je vrlo hrabro pristati tetovirati crtež 5-godišnjeg djeteta, konačna izvedba nam se čini vrlo simpatičnom i zapravo izgleda kao da bi baš tu trebala biti. A uistinu je divna uspomena!

Svoju je objavu Lynskey završila novogodišnjom čestitkom: „Želim vam svima puno veselja u ovoj godini! A moja je velika želja da se svijet sjeti što je empatija.“ Pridružujemo se željama, apsolutno.

Glumica je, inače, u braku s kolegom glumcem Jasonom Ritterom. Vjenčali su se 2020. godine, a dvije godine ranije, 2018. godine, glumica je rodila njihovu kćer.

Iako su oboje relativno poznati glumci, a Melanie je glumila i u vrlo popularnoj seriji „The Last Of Us“, oboje paze na to da njihov privatni život ostane – privatan. Tek povremeno objave neki detalj iz svog života, a nije poznato čak ni ime njihove kćeri.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.