Beba Dojenje 03. travnja 2020.

'Očekuješ da ako si svladala dojenje prvog djeteta, svladat ćeš i s drugim'

Foto: Instagram/theleakyboob
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama blogerica Lola K na Instagramu je svojom objavom podsjetila mame da se iskustva s dojenjem s drugom bebom mogu jako razlikovati od dojenja prve bebe - i to je u redu!

Leaky Boob na Instagramu je podijelila snažnu fotografiju, a i naslov je jednako tako snažan. Mama četvero djece Lola K - koja piše blogove na temu What B ** p Am I do it? "- podijelila je fotografiju na kojoj doji svoju kćer Willow uz pomoć dodatnog sustava za dojenje. 

'Uz bočicu i cjevčice napokon sam počela dojiti'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From Leaky Iola @momoflandc: . "You expect if you have mastered nursing one child you will master it with all. . 3 kids down with being nursed for over 18 months. . You got this right. . Until your fourth comes. By the beat of her own drum. Forget following the lead of her older brothers instead of coming at 41+ weeks she decides 37 is good enough. . Little do you know had she come at her due time. Your mother would have never met her. . Babies know things. . Then at 2 weeks. It's figured out she is a great pretend nurser. The yellow coating of jaundice proves that. . You think you get through that, and all is fine. Until you realize baby isn't gaining weight. . Not like she has gain a pound here or there and is tiny. But she is stilll a whopping 9 pounds at 4 months. . Latch issues with a bottle and nursing. Nursing donor milk, formula are life. . It's then you realize this journey will be different. . The march of her own drum. She would honestly be happy with a hamster water drop bottle. . It's when you have to let go and accept you are enough. No matter where this journey leads you." #beautifulbfing #breastfeeding #feedallthebabies #fedisbest

A post shared by The Leaky Boob (@theleakyboob) on

"Očekuješ da ako si svladala dojenje prvog djeteta, svladat ćeš i s drugima", napisala je Lola. "Troje djece sam dojila više od 18 mjeseci. Na to imaš pravo. Sve dok ne dođe četvrto dijete. Zaboravila sam da su njena braća rođena u 41+ tjednu, a ona je odlučila da je 37. tjedan dovoljan. Zapravo je došla u pravo vrijeme. Mama je inače ne bi nikada upoznala. Beba to dobro zna. 

Možda te zanima... Majčina upornost: 'Pomoću šprice beba je počela sisati' Beba

I drago mi je da je baka upoznala Willow.  "Onda za dva tjedna. Shvatila sam da je sjajna njegovateljica. Žutica je to i dokazala. Misliš da je će to proći i sve će biti u redu", nastavlja Lola. "Dok ne shvatiš da beba ne dobiva na težini. Kao da je tu i tamo dobila koji kilogram ali je sitna. Ali dobila je nevjerojatnih 4 kilograma u 4 mjeseca."

Problemi se tu nisu zaustavili, a Lola je podijelila svoja iskustva: "Pitanja s bocom i dojenjem. Mlijeko donora, formula za život. Tada shvatiš da će ovo putovanje biti drugačije. Njeno vlastito putovanje. I ti ga prihvatiš, bez obzira kamo to putovanje vodi"

dojenje Možda te zanima... Emotivna poruka za svaku mamu koja se borila s dojenjem Beba
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.