Beba Dojenje 02. rujna 2021.

Mama trojki pokazala koliko je mlijeka potrebno za nahraniti tri bebe. Količina će te iznenadati!

Foto: Guliver : Koliko je mlijeka potrebno za nahraniti tri bebe
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Majka trojki je pokazala je koliko je mlijeka potrebno da nahrani tri bebe, a količina mlijeka je zaista impresivna!

Nina Dufrenne je ove godine u 29. tjednu trudnoće rodila trojke. Prerano rođene bebe stavljene su na jedinicu neonatalne intenzivne njege, u inkubatore. "Nisam ih smjela ni dodirnuti. Jedino što sam mogla učiniti jest osigurati im svoje mlijeko", rekla je Nina za Today

Osjećala se potpuno bespomoćnom dok je gledala trojke u inkubatorima pa se počela svakodnevno izdajati i dostavljati svoje mlijeko u bolnicu, kako bi se njime hranila njezina djeca. Nedavno je proslavila šest mjeseci uspješnog hranjenja beba svojim mlijekom. "Ne vidimo često da majke trojki doje. Moja djeca bila su hranjena na sondu i mnogi su sumnjali da ću ih naučiti sisati. Također, upozoravali su me da neću moći proizvesti dovoljne količine mlijeka za sve troje", nastavlja mlada majka.

@elle.plus.fourr

Feeding isn't a one lane road. The message is never doubt a determined mother. Just let us feed our babies. #breastfeeding #fedisbest #triplets #fypシ

♬ What a time by Niall Horan and Julia Michaels - ana.tpwk

Negativni komentari nisu ju obeshrabrili

No, iako se susretala s brojnim negativnim komentarima, Nina nije odustajala. Potaknuta negativnim komentarima, započela je objavljivati kratke videozapise i fotografije iz života, s naglaskom na dojenje. "Govorili su mi da nikad više neću spavati jer će troje djece naizmjenice jesti čitave dane. Dojenje i izdajanje nije jednosmjerna cesta, ali ja nikad nisam sumnjala u sebe i svoje majčinstvo. Pustite nas da hranimo svoju djecu", poručila je u jednom TikTok videu.

Mnoge žene u komentarima pišu da su ih njezini videozapisi raznježili, a neke su, čini se doveli i do suza. “Naša su tijela zaista nevjerojatna. Kao i naše bebe. Rečeno mi je da neću moći dojiti svoju kćer, međutim uspjele smo",napisala je jedna mama. Majka trojki je pokazala i što je sve prošla, kao i koliko je mlijeka potrebno da nahrani troje djece, a količina mlijeka je zaista impresivna. 

@elle.plus.fourr

It's all jokes. They definitely weren't free. ##fertilityjourney ##triplets ##babies ##viral ##fyp ##foryou

♬ original sound - Romper

Dojenje trojki je moguće i može biti prekrasno!

Nina je kazala da su sada trojke počeli dohranjivati adaptiranim mlijekom kako bi mogli pratiti njihov ritam. Nina se izdaja svaka dva i pol sata, otprilike 25 do 30 minuta, a onda hrani djecu. Ima 15 minuta pauze prije negoli se ponovno mora izdajati. "To je posao s punim radnim vremenom", kazala je Nina. Tijekom tjedana u kojima ne bi mogla proizvesti dovoljno mlijeka koristila bi ono koje je ranije spremila u zamrzivač.

"Kad sam bila trudna, nisam mogla pronaći previše informacija o tome kako dojiti trojke. Svojim objavama i videima htjela sam pokazati drugim majkama da je i to moguće i da zaista može biti lijepo", poručila je Nina. 

Možda te zanima... Kakve su ti šanse roditi blizance, trojke ili četvorke? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.