Trudnoća Beba u trbuhu 13. rujna 2017.

Video: Trudnoća s trojkama potpuno je drugačija

Foto: instagram/triplets_of_copenhagen
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

36-godišnja mama uskoro će roditi dvije curice i još jednog dječaka, a na Instagramu redovito objavljuje fotografije i video zapise i prati rast svog trbuha.

Maria iz Kopenhagena je kao brojne majke odlučila fotografijama dokumentirati rast trbuha u trudnoći. No njezin trbuh ne izgleda kao kod bilo koje druge trudnice jer ona i suprug Anders nestrpljivo iščekuju dolazak troje djece na svijet. 

Zbog tolikog interesa Maria je na Instagramu otvorila i posebnu stranicu pod imenom 'Trojke iz Kopenhagena', rezerviranu za fotografije na kojima je u prvom planu njezin, sada već enormno velik trudnički 'trbuščić', u kojem će još par tjedana živjeti tri mala bića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on

"Drago mi je što sam se odlučila napraviti ovaj kolaž kojim pratim kako brzo rastemo. Nevjerojatno je čudno gledati sebe ovoliku, a još je nevjerojatnije što sama sebi izgledam kao da mi je trbuh 'prevario gravitaciju', stalno čekam kad će se početi naginjati ka podu", napisala je na Instagramu Maria, koja je za strane medije rekla da ovu trudnoću ne može usporediti s onom kad je očekivala jedno dijete.

Možda te zanima... Kako nastaju blizanci i što utječe na višeplodnu trudnoću? Trudnoća
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on

Maria i Anders vječali su se prije četiri godine, a ubrzo nakon vjenčanja dobili su prvo dijete, a nakon što su saznali da čekaju trojke, oboje su trebali malo vremena da ih pusti šok.

Naime mislili su da se začeće tri bebe događa samo kod umjetnih oplodnji. A i nisu bili ni tako daleko; šanse za dobivanje trojki prirodnim putem su svega 1 naprama četiri i pol tisuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on

Čim su se sabrali, uslijedile su velike pripreme, kakve i zahtjeva ovakva trudnoća i trostruki porod. Svoj SUV automobil su, požalila se Maria, zamijenili za 'mini bus' jer im je 'to izgledalo kao jedino prijevozno sredstvo u kojem je dovoljno komotno i sigurno da prevoze svoje četvero djece'. 

Fotografije Marijinog ogromnog trudničkog trbuha oduševljavale su njene pratitelje iz tjedna u tjedan, pa su joj mnogi preko Instagrama poželjeli 'što bezbolniji i uspješan porod, sreću, ali i mir u naredna četiri tjedna' koliko maksimalno još ima kao trudnica.  "Suprug i ja smo željeli da nam sin ima brata ili sestru. Uspjelo nam je, preko noći je dobio brata i dvije sestre", napisala je majka.

Možda te zanima... Što sve oblik trudničkog trbuščića može i ne može otkriti Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.