Beba Dojenje 13. kolovoza 2021.

Glumica otkrila da neprekidno doji već sedam godina: Ima dana kad mi je teško, potpuno sam iscrpljena

Foto: Instagram/teresapalmer
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Australska glumica i manekenka Teresa Palmer, ima bogato iskustvo dojenja djeteta. Glumica čeka svoje četvrto dijete, pa je tom prilikom odlučila progovoriti o svom osmogodišnjem dojenju u čast tjednu posvećenom upravo tome

35-godišnja glumica Teresa Palmer na svom je Instagram profilu podijelila je fotografiju koja je malo koga ostavila ravnodušnim. Naime, otkrila je kako je počela dojiti 2014. godine i da s time do danas nije prestala, iako njezino troje djece više zapravo nisu dojenčad.

"Danas je 2728. dan kako dojim. Počela sam 17. veljače 2014. kad sam rodila svog prvog sina. Dojila sam ga dok sam bila trudna s drugim sinom, a onda sam ih godinu dana dojila u paru. Drugog sina sam nastavila dojiti kroz treću trudnoću, a onda sam njega i kćerkicu dojila u paru. Tijekom ove trudnoće još uvijek dojim kći, a uskoro će biti treći put da dojim u paru", napisala je na svom profilu. 

"Ima dana kad mi je to teško, potpuno sam iscrpljena i želim svoje tijelo natrag, a u druge dane osjećam duboku zahvalnost za to iskustvo. Imala sam privilegiju da izaberem dojenje, što nema svatko. Nekima je lakše nego drugima. Znam mnogo žena koje su pokušale dojiti, ali nisu mogle. Žene ne bi trebalo osuđivati prema tome kako hrane svoju djecu", napisala je glumica.

Ispričala je i kako su je tijekom godina napadali zbog dojenja u javnosti. "Prije dvije godine su me muškarac i žena napali jer sam svoju šest tjedan staru kćerkicu dojila na klupi u parku. Da se to dogodilo kad sam tek postala mama, to bi me jako potreslo. Nadam se da druge žene, koje su odlučile dojiti i imaju tu priliku, to mogu raditi bez straha od osude. Teško mi je povjerovati da rasprava o tome i dalje traje", istaknula je Palmer.

Teresa je trenutačno u 37. tjednu trudnoće, a troje djece ima sa suprugom Markom Webberom i to 7-godišnjeg sina Bodhija Raina, 4-godišnju kćer Forest Sage i 1-godišnju Poet Lake.

Možda te zanima... Svjetski je tjedan dojenja: Nevjerojatne činjenice o dojenju i majčinom mlijeku Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.