Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 15. prosinca 2017.

Mila Kunis trogodišnjoj kćeri svakog petka daje piti vino

Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Moja kći svaki petak popije gutljaj vina od kada se rodila', kaže holivudska glumica

Blagoslov vina je sastavni dio gotovo svih židovskih ceremonija u svakom životnom ciklusu. Alkoholno piće napravljeno od grožđa je simbol i predstavlja radost, proslavu i naposljetku oslobođenje.

A čini se da glumica Mila Kunis ove običaje shvaća ozbiljno jer i njezina trogodišnja kći Wyatt Isabelle već sudjeluje u običajima svoje obitelji. Slavna glumica poznata po svojim ulogama u seriji "Lude 70-e" i filmskim hitovima "Crni labud" i "Božić kod zločestih mama", priznala je da daje Wyatt Isabelle gutljaj vina na šabat. Šabat je centralna svetkovina židovskog obiteljskog života, počinje petkom uvečer i traje do subote nakon što padne noć.

Možda te zanima... Slavnu mamu osuđuju jer je djetetu dala Nutellu Vrtić

Mila je udana za holivudskog glumca Astona Kutchera, a tijekom intervjua povodom izlaska filma "Božić kod zločestim mama" objasnila je kako odgaja svoju djecu i što joj je važno. "Mi slavimo šabat u našoj obitelji, a onda popijete gutljaja vina. Moja kći dobije gutljaj vina od svojeg rođenja", rekla je slavna glumica za Extru TV. "Petak ujutro kad se probudi, a ja kažem petak je. Ona kaže: Mogu dobiti vino", objasnila je dalje.

Mila Kunis Ashton Kutcher | Author: KR4/WENN/PIXSELL Foto: KR4/WENN/PIXSELL

Mila je rođena u Ukrajini 1983. godine, dolazi iz židovske obitelj, a jedan od razloga zašto su se iselili je i antisemitsko raspoloženje koje tada vladalo u Sovjetskom Savezu. Također prethodno je je objasnila kako su je njezini roditelji "odgojili kao Židovku koliko su mogli" iako je religija bila zabranjena u toj komunističkoj zemlji. 

Dijete jede hrana Možda te zanima... 6 namirnica koje djeca ne smiju jesti često Vrtić

Mila i Ashton imaju i desetomjesečnog dječaka Dimitrija Portwooda. Holivudski par nedavno je izjavio kako ne žele kupovati poklone za djecu za ovaj Božić. Mila je rekla da su odlučili drugačije odgajati djecu jer ne žele djecu odgajati "kretene". "Za sada je naša tradicija da nema poklona za djecu", dalje je objasnila.

Mila Kunis Možda te zanima... Duhovita glumica: 'Mama i tata imaju novac, ali ti si siromašna' Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.