Roditelji Zanimljivosti 15. prosinca 2017.

Besplatno: Kako uspješno smiriti i preduhitriti ispade bijesa?

ispad bijesa, plač, temper tantrum
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na besplatnoj radionici koja se održava 17. 12. 2017. saznajte kako pomoću tehnika renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj, dr. Harvey Karpa, pravilno komunicirati s malom djecom, te na koji način potaknuti djecu na suradnju, kako izbjeći ispade bijesa i opasna ponašanja

Dijete odbija obući jaknu. Stalno skida šlape. Ne želi dijeliti igračke s drugima. Došli su vam gosti i baš tada dijete ima ispad bijesa jer ne može gledati TV. 

Na besplatnim radionicama Odgoj s više smijeha i manje suza, koje se odvijaju u sklopu projekta Stop obiteljskom nasilju nad djecom čiji pokrovitelj je zaklada Adris, bavimo se baš tim i sličnim pitanjima. Pod vodstvom certificirane The Happiest Baby edukatorice, Ive Brčić, saznajte kako pomoću tehnika renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj, dr. Harvey Karpa, pravilno komunicirati s malom djecom, te na koji način potaknuti djecu na suradnju, kako izbjeći ispade bijesa i opasna ponašanja.

Možda te zanima... Pričaj dječjim jezikom i spriječi ispade bijesa Vrtić

Ovim putem pozivamo roditelje djece od 1 do 6 godina da dođu na besplatnu radionicu koja se održava 17. 12. 2017., od 10 do 12 sati u Centru inovativne edukacije, Mladice 20 u Zagrebu i saznaju ono najvažnije o sljedećim temama:

  • emotivni i intelektualni razvoj djeteta
  • greške u odgoju i kako ih ispraviti
  • ispadi bijesa i kako ih smiriti
  • kako spriječiti opasno ponašanje
  • kada i kako reći NE
  • kako postaviti adekvatne granice u odgoju
  • kako privoljeti dijete na suradnju
  • dječji jezik i primjena
  • kako potaknuti primjereno ponašanje

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na: 
Email: najsretnijabeba@gmail.com 
Tel: 0989008634 

O voditeljici:
Iva Brčić, predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica, u časopisu mama&beba, te je dio stručnog tima Abecede roditeljstva. Surađuje s vrtićima i školama, te provodi gost predavanja na Učiteljskoj akademiji s temama vezanim za odgoj, te s Akademijom dramske umjetnosti s temama o utjecaju medija na djecu i mlade.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.