Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 04. veljače 2021.

10 razloga zašto je treća godina 'gora' od druge

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitaj duhovitu listu razloga zašto je puno 'gore' imati trogodišnje dijete nego dvogodišnje

1. S dvije godine jedva govore. S tri godine ne prestaju govoriti.

2. S dvije godine plaču. S tri godine imaju epske ispade bijesa, takve da ste ponekad uvjereni da su 'opsjednuti vragom'.

plač bijes dijete Možda te zanima... Terrible twos: Oprez, stiže dvogodišnjak! Vrtić

3. S dvije godine jedu sve što staviš pred njih. S tri, kao da jedu svega tri namirnice... obično one koje ne želiš da jedu.

povrće sretno dijete Možda te zanima... Imate malog izbirljivca? U pomoć stiže jednostavan koncept 'povezivanja hrane' Vrtić

4. S dvije godine kupke traju desetak minuta i rezultat je čisto dijete. S tri godine kupke traju oko sat vremena i rezultat je mokra kupaonica, mokri roditelji i 16 iskorištenih ručnika

5. S dvije godine nose pelene koje se mijenjaju pod tvojim budnim okom. S tri, naučeni su na kahlicu i svijet se vrti oko njihovog mjehura i crijeva.

6. S dvije godine pažnju im privuče čokoladica u trgovini. S tri godine imaju cijeli popis stvari koje žele da im kupite u trgovini.

temper tantrum plač Možda te zanima... Najluđe stvari zbog kojih djeca 'polude' Vrtić

7. S dvije godine dopuštaju ti da ih odijevatši izgledaju tako slatko i nevino. S tri godine inzistiraju na tome da sami izaberu odjeću i izgledaju kao da su ispali iz crtanih filmova.

video oblačenje Možda te zanima... Urnebesno: Preslatki mališani po prvi put se oblače sami Vrtić

8. S dvije godine ne vole kad se zaprljaju. S tri godine jedva čekaju da se valjaju u blatu.

9. S dvije godine dopuštaju ti da radiš stvari umjesto njih zbog čega uštediš jako puno vremena. S tri godine žele apsolutno sve učiniti sami zbog čega sve traje ZAUVIJEK.

dječak ruksak Možda te zanima... 4 razloga zašto izlazak iz kuće s djecom tako dugo traje Vrtić

10. S dvije godine, manipulacija im je posljednja stvar na pameti. S tri godine, posjeduju te. I svjesni su toga jako dobro.

  • loansolver220@

    Trebate li zajam brzi zajam nude bilo kakve zajmove za sve svrhe. Nudimo od minimalnog iznosa od 5.000,00 USD do 10 milijuna dolara I po niskoj kamatnoj stopi od 3% Rok zajma: najviše 25 godina, ovisno o iznosu zajma koji vam treba. kupci bi trebali biti stariji od 18 godina. Ova kreditna transakcija 100% je garancija za ozbiljne kupce. Za više informacija o zajmu kontaktirajte nas putem sljedećih e-adresa s detaljima: Expresscrystarloan@outlook.com E-adresa: Expressloan1212@gmail.com WhatsApp: +381 (61) 1972618 WhatsApp: +1 (313) 306-0862 nazovite: +1 (313) 306-0862

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.