Vrtić 04. srpnja 2023.

Muškarac snimio nered koji je ostao iza djece u restoranu: „Odvratno“

Foto: Freepik / screenshot TikTok
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaki roditelj zna koliko nereda mogu ostaviti iza sebe djeca kad jedu, posebno ako se radi o onima najmanjima. Dok su još tako mali, nered za njima pospremit će roditelji. Osim ako su – u restoranu?

U današnje vrijeme video začas postane viralan. Snimiš nešto, netko se zakači, zakači se još netko i začas imaš viralan video koji svi prenose i, ovisno o sadržaju, zgražaju se, dive, hvale. Ovaj je muškarac snimio video uvjeren u svoj dojam događaja koji mu se odvio pred očima, ali reakcije možda čak i nisu bile očekivane. I ti ćeš se, sigurno odlučiti za izričito za jednu stranu, samo – koja će to biti?

Možda te zanima... Nastasja Chiara Petrić: Ne bih nikad dopustila da dijete trči po restoranu! Bonton se mora znati! Roditelji

Naime, jedan je Australac u restoranu u kojem se nalazio snimio kako izgleda stol i pod nakon što su na tom mjestu jela djeca. Na podu se vidi dosta bačene hrane, a pored stola su dvije hranilice. Beau, kako se muškarac zove, uživao je u restoranu, a onda je pogledom ulovio prizor koji mu se zgadio.

Na podu je bilo nekoliko komada hrane, kao i puno mrvica, sve to razbacano ispod dvije hranilice. Njega je izrazito pogodila nemarnost roditelja koji su bili s tom djecom u restoranu, pa je snimio video koji je opisao kao „Moraš jednostavno žaliti osoblje“, te u videu rekao: „Ne zanima me tko si kao roditelj, ostaviti j****i restoran ovako je odvratno. Sigurno nije tako teško pokupiti za svojom djecom.“

Iako je sigurno očekivao podršku i odobravanje, Beau je naišao na veći broj kritika svog videa.

@beau_the_legend

You gotta feel sorry for the wait staff.

♬ original sound - Beau_the_legend

„Ja sam mama i konobarica, i ja kažem da je van pameti očekivati da roditelji rukama skupljaju mrvice s poda,“ napisala je jedna žena, dok je druga dodala: „Radim kao konobarica već 10 godina i doslovno mi je posao čistiti nakon odlaska gostiju, svih godina. Djeca naprave nered, jednostavno je.

Na stranu ovih konobarica stao je i jedan gost, pa je rekao da mu je žao, ali da je to dio posla. „I ja na poslu radim stvari koje mi se ne sviđaju, ali to je jednostavno tako.“

Mnogi su komentirali kako Beau vrlo očito nema djece. „Mi povremeno izvedemo klince van na ručak ili večeru baš zato da ne bi morali doma svaki dan čistiti nakon obroka. I nije mi čak ni žao,“ rekla je jedna mama. Još jedan ljutiti roditelj pitao je bi li trebao ponijeti metlu ili usisavač sa sobom u restoran, pa možda čak i kuhati sam sebi u restoranu?

No, bilo je i onih roditelja koji su se složili s Beauom, te kritizirali roditelje koji ostavljaju nered iza djece. Ipak, bili su u manjini. Na kojoj si ti strani?

Možda te zanima... 'Zabranjen ulaz djeci mlađoj od 10 godina' - biste li ušli u takav restoran? Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.