Trudnoća 14. lipnja 2023.

Mama objavila iskren video kako joj muž pomaže nakon poroda

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Stvarnost razdoblja nakon poroda i svega što to podrazumijeva je nekad nimalo romantična, pa često žene izbjegavaju otvoreno govoriti o tome – čak i pred partnerima. No, ova je mama objavila video u kojem joj suprug pomaže u intimnim trenutcima.

Kad rodiš, toliko je različitih osjećaja koji te preplave. Od nevjerojatne sreće i blaženstva, preko neopisivog umora i iscrpljenosti, pa do nelagode, kako fizičke, tako i emocionalne – zbog svega što posljedice poroda mogu uključivati. Ne možeš se normalno kretati, krvariš, nosiš uloške i jednokratne gaćice, sve je bolno, osjetljivo… I neke žene jednostavno ne žele tu intimu dijeliti u potpunosti i bez granica s partnerom. I to je u redu. No, druge nemaju s tim problema.

Jedna je mama s Floride objavila iskren i vrlo izravan video u kojem je pokazala kako joj suprug pomaže nakon poroda. Mama Samvia rodila je njihovo 7. dijete, a u videu ona sjedi na toaletu, dok joj suprug pomaže smjestiti uloške u jednokratne gaćice.

Mnoge bi se žene nad ovim vrlo vjerojatno zgrozile, ali mnoge bi se ovim prizorom i oduševile. I oboje razumijemo. U opisu videa Samvia kaže: „Drugi pogled: kad tek rodiš vaše 7. dijete i suprug ti pomaže 1000%“

Samvia je kasnije za Today rekla da je njezin suprug tako sazrio od njihovog prvog djeteta, koje je rodila 2012. godine. Tada je, rekla je ona, pomagao sve oko djeteta, ali nije znao kako pomoći njoj. Nakon prvo dvoje djece, ona mu je rekla da bi uistinu cijenila njegovu pomoć u poslijeporođajnom razdoblju. On je to shvatio ozbiljno i počeo pomagati. No, svaki put pita može li joj pomoći. Inače, Samvia ima 32 godine, a suprug Antwan 39.

Antwan točno zna što Samvia treba i tijekom poroda, pa je uvijek tu za nju, a ona rađa kod kuće.

„On zna da ja rađam dijete i da ulažem 100 posto u to, pa se on 100 posto brine za mene. Ja ne volim da me se dira. Volim da mi se priča, govori 'Super ti ide' i to je točno ono što on radi,“ kaže Samvia.

Mnoge su žene u komentarima izjavile da ih je taj video zapravo rasplakao, posebno jer su se sjetile kako je to razdoblje nakon poroda tako intenzivno i kako je izrazito važno koliko partner pomaže.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.