Vrtić 05. lipnja 2023.

Mama influencerica razljutila se jer je mama slavljenice ponizila njenu kćer zbog – torte

Foto: Freepik / screenshot TikTok
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Parkovi bi trebali biti mjesta gdje se djeca zabavljaju, a roditelji barem malo odmaraju. No, znamo da to često nije baš točno tako i da taj boravak u parku može često biti zapravo stresan…

Postoje mame koje na sve uvijek gledaju nekako lako, bez puno razmišljanja, bez puno analiziranja. A postoje i one druge, koje rade sve upravo obrnuto od tog. I da, istina, nekad se pretjera, nekad se pretjerano burno reagira, nekad je sve to zapravo vrlo stresno. I nekad je to besmisleno, a nekad – nas baš izbaci iz takta s razlogom. Ovo potonje se dogodilo jednoj mami influencerici na jednom rođendanu u parku.

Možda te zanima... Moram li na rođendan svog djeteta pozvati braću i sestre onih koji dolaze na proslavu? Vrtić

Influencerica i TikTok mama Kat Stickler podijelila je na svom profilu priču o nedavnom posjetu parku koji ju je poprilično razljutio. Na početku svega rekla je da samo želi znati pretjeruje li ona ili je ipak u pravu i s pravom želi posramiti jednu mamu. Naime, ona je sa svojom kćeri bila u parku, gdje je istovremeno bila proslava jednog dječjeg rođendana.

Njezina se kći priključila djeci koja su bila na proslavi rođendana, pa su se zajedno igrali u parku. Iako ih nije poznavala, oni su je prihvatili i uključili u igru. Kad je došlo vrijeme za tortu, djeca su je pozvala da im se pridruži u pjevanju „Sretan rođendan“ i proslavi. Bila je jedino dijete u parku koje nije službeno bilo na rođendanu, ali su je prihvatili i pozvali.

@katstickler

No cake for me thanks, I’m full…of rage👹

♬ original sound - Kat

Malena je s ostalima pjevala i kad je mama slavljenice rezala tortu, stala je u red zajedno s drugom djecom, a kad je došao red na nju, pružila je ruku da uzme tanjur. Mama Kat je to vidjela i krenula prema mami slavljenice, tek toliko da provjeri je li u redu da ona uzme tortu, kao dio najobičnije formalnosti.

„Iskreno, mislila sam da je očito sve u redu. To je torta. Ogromna torta. Ostat će puno torte,“ prepričala je mama Kat. No, tad je postalo čudno. Mama slavljenice nije razmišljala tako. „Uzela je tanjur od moje kćeri, spustila se na njezinu razinu i rekla 'Ne možeš pojesti ovu tortu. Ovo nije tvoja proslava. Ovo nisu tvoji prijatelji. Gdje ti je mama?'“

Uh. Ma koliko se trudili shvatiti mamu slavljenice, čini nam se da nema opravdanja za ovakav postupak. Istina, baš kao što su pratitelji i sami komentirali, vjerojatnost alergija je velika, pa je u redu ne dati samo tako nepoznatom djetetu tortu. No, svakako je u redu poslati je da pita mamu može li jesti tortu.

Pa to je samo torta! Ne vidimo niti jedan slučaj u kojem bi ova mama slavljenice bila u pravu. Štoviše, bila je poprilično okrutna.

Možda te zanima... Mama odbila ostati na dječjem rođendanu, objavila to, pa razbjesnila mnoge Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.